• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah Allah bağışlasın, 3. düşünen sendin dimi?

yaa oynamasam acımayacak belki ama dayanamıyorum..

iyiyim prensesim iş güç koşturmaca, sen naapıosun? al bakalım ölçülerini 4-5 senede neler değişmiş sende :)
bende çok merak ediyorum canım o zamanlar spor yapmadığım için mutlaka değişikli vardır yazarım yarın

Günaydın kızlar bende dun gece döndüm eve ama hala yorgunluğu atamadim
Evde hic sorun yaşamayan ben orda WC sorunu yaşadım birde ama Allahtan eve gelince sorun çözüldü
Buralarda senlenmiş herkes sporuna diyetine dikkat ediyor masallah:nazar:
Cuma da güzel sonuçlar olsun inş
Bizde yeni ve ise yarayacağını umdugumuz listenize başladık 2 haftasında toplam sonuclariini da paylasiriz
hoşgeldin canım evine evet biz biara böyle celalleniyoruz sonra toparlanıp saldırıyoruz yine birlik oluyoruz diyetteyiz ya psikolojiler yerinde değil :KK53::KK53:veremeyince arada birbirimize sarıyoruz işte :KK11: sonra yine sarıp sarmalışıyoruz :KK70::KK19:

bende çok merak ediyorum canım o zamanlar spor yapmadığım için mutlaka değişikli vardır yazarım yarın

hoşgeldin canım evine evet biz biara böyle celalleniyoruz sonra toparlanıp saldırıyoruz yine birlik oluyoruz diyetteyiz ya psikolojiler yerinde değil :KK53::KK53:veremeyince arada birbirimize sarıyoruz işte :KK11: sonra yine sarıp sarmalışıyoruz :KK70::KK19:

pek tatlısınız prenses hanım, dövmeyi de sevmeyi de pek bi iyi yapıyosunuz :KK48:

9933FA6D-A34E-4D65-91FF-90737D5669A7.webp
Bu da benden gelsin o zaman. :kk77:

Gunaydinnnn

ya benim yine tırnaklarımın yanları soyulmaya başladı öfff.
niye kii

koptim :D

Arkadaşlar +600 ile güne başladım. 1 haftadır şişip şişipte regl olamamanın azizliği... Bugünden itibaren yağ yakıcı 14 günlük listeme başladım. Dün paylaşmıştım zaten.

Sabah yediklerim;
-2 haşlanmış yumurta
-1 avuç maydonoz
-yeşil elma

*normalde cevizde vardı listemde ancak dün almayı unutmuşum evde de kalmamış.

Eklentiler

• 67D84606-1A34-455B-90DA-C6552C9B2DAE.webp
    67D84606-1A34-455B-90DA-C6552C9B2DAE.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 31
maşallah Allah bağışlasın, 3. düşünen sendin dimi?

yaa oynamasam acımayacak belki ama dayanamıyorum..

iyiyim prensesim iş güç koşturmaca, sen naapıosun? al bakalım ölçülerini 4-5 senede neler değişmiş sende :)
Sagol canm evet sımdı bır ev planım var ondan sonra ınsallah 3 belki 4

Herkese selamlar, sevgiler. :KK200::KK200::KK15:
Bugün sabah işyerime kahvaltımı getiremedim maalesef.
2 adet grissini ve 10 adet çiğ badem, 3 adet kuru erik ile oldu kahvaltım.
Ara öğünde 1 bardak ayran içtim.
Öğle yemeğinde ızgara tavuk veya köfte ve salata yemeyi planlıyorum.
Akşam yemeğimde zeytin yağlı bakla ve yoğurt yiyeceğim.
Bugün hedefim 3 lt su ve 40 dakika yürüyüş.
Öğlen yürüyemezsem akşam yürüyeceğim.

Herkese selamlar, sevgiler. :KK200::KK200::KK15:
Bugün sabah işyerime kahvaltımı getiremedim maalesef.
2 adet grissini ve 10 adet çiğ badem, 3 adet kuru erik ile oldu kahvaltım.
Ara öğünde 1 bardak ayran içtim.
Öğle yemeğinde ızgara tavuk veya köfte ve salata yemeyi planlıyorum.
Akşam yemeğimde zeytin yağlı bakla ve yoğurt yiyeceğim.
Bugün hedefim 3 lt su ve 40 dakika yürüyüş.
Öğlen yürüyemezsem akşam yürüyeceğim.

canım nasıl oldun? Keyfin yerinde inşallah?

vitaminsizlikten heralde yaa, meyve falan da yiyorum oysa ki, ekmeksizlikten mi benimki acaba?
kesin oyledir :D :D
Arkadaşlar +600 ile güne başladım. 1 haftadır şişip şişipte regl olamamanın azizliği... Bugünden itibaren yağ yakıcı 14 günlük listeme başladım. Dün paylaşmıştım zaten.

Sabah yediklerim;
-2 haşlanmış yumurta
-1 avuç maydonoz
-yeşil elma

*normalde cevizde vardı listemde ancak dün almayı unutmuşum evde de kalmamış.
canim insaallah hemen olursun odem modem kalmaz zaten maydonoz cok iyi geliyormus. Bende yolculuk odemi oldum galiba, 67.7 ciktim sabah. Cunku dun resmen ac yattim yani bisi yemeden almis olmam namumkun.

pek tatlısınız prenses hanım, dövmeyi de sevmeyi de pek bi iyi yapıyosunuz :KK48:
:-):-)

sonunda kızarmış yumurtayı gördüm hiç yapmadım ben o_O

vitaminsizlikten heralde yaa, meyve falan da yiyorum oysa ki, ekmeksizlikten mi benimki acaba?
kesin vitaminsizlikten bence günde bi defa ye canım elma portakal falan

Sagol canm evet sımdı bır ev planım var ondan sonra ınsallah 3 belki 4
yürü beeeee kim tutar seni :super: bayılırım kalabalık ailelere

Back
X