• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kesin oyledir :KK70: :KK70:

canim insaallah hemen olursun odem modem kalmaz zaten maydonoz cok iyi geliyormus. Bende yolculuk odemi oldum galiba, 67.7 ciktim sabah. Cunku dun resmen ac yattim yani bisi yemeden almis olmam namumkun.
ben öyleydim pazar sabahı cumartesi hem gezip hem temizlik yapınc pazar tartı bozuldu sandım. ama 3 gündür içtiğim ödem suyum çok iyi geldi eski bene kavuştum :KK48:

ben öyleydim pazar sabahı cumartesi hem gezip hem temizlik yapınc pazar tartı bozuldu sandım. ama 3 gündür içtiğim ödem suyum çok iyi geldi eski bene kavuştum :KK48:
bak sen bilirsin simdi evde zencefil, salatalik, limon, maydonoz, karanfil, cubuk tarcin, dereotu var bunlardan neleri karistirip odem atabilirimm

bak sen bilirsin simdi evde zencefil, salatalik, limon, maydonoz, karanfil, cubuk tarcin, dereotu var bunlardan neleri karistirip odem atabilirimm
ben limon+yeşil elma+maydanoz ve salatalık koydum şişeme 3,5 litre içiyorum günde hatta tarcında koy dediler çubuk olanlardan karanfille dereoto ve zencefilde zararsız sonuçta bence hepsini karıştır:super:

Herkese günaydın :KK45:
yavrimm gunaydin nasil geciyor gunun? Var mi bi aksamaa
pek tatlısınız prenses hanım, dövmeyi de sevmeyi de pek bi iyi yapıyosunuz :KK48:
di mi ortim yaa sahane yazmiss
ufffff bu ne, yapmayanin bile diyet yapasi gelirr:rolleyes:
Dün hastaydım atlayamadım 60 tane tek atladım bugün kalanı yapcam :olamaz:
canim ilk baslamak zor oluyor zaten zamanla cogaltirsin ama gun icinde sayiyi tamamlamaya calis ara versen bile:KK73:

yaaaa. Nasil olcak peki ya sadece yesilcay fark ettirir mi? Onu icebiliyormusuz 6aydan sonra.
Yeşilçay yinede içme bence
Suyuna salatalik yeşil elma limon koyabilirsin
Kereviz kırmızı pancar kabak ıspanak mantar gibi sebzeleri yiyebilirsin fazlasıyla odemini atarsin ozaman

kesin oyledir :KK70: :KK70:

canim insaallah hemen olursun odem modem kalmaz zaten maydonoz cok iyi geliyormus. Bende yolculuk odemi oldum galiba, 67.7 ciktim sabah. Cunku dun resmen ac yattim yani bisi yemeden almis olmam namumkun.

En kısa zamanda toparlarız inşallah gbencim. Sen de işlerini bir yoluna sokta... Acil şifalar diliyorum enişten için de.

yavrimm gunaydin nasil geciyor gunun? Var mi bi aksamaa

di mi ortim yaa sahane yazmiss

ufffff bu ne, yapmayanin bile diyet yapasi gelirr:rolleyes:

canim ilk baslamak zor oluyor zaten zamanla cogaltirsin ama gun icinde sayiyi tamamlamaya calis ara versen bile:KK73:
Zaten başladım ip atlamaya gruba katıldıktan sonra en fazla 100 cikartmsitim şimdilik dün adet sancim vardı oyüzden atlayamadım

Back
X