• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar kusura bakmayin sizle hic ilgilenemedim bugun hic iyi gecmedi allah hicbir anneye evlat acisi vermesin musait olup kendimi iyi hissedince gelirim
Başınız sagolsun gerçekten okuyunca çok üzüldüm. Allah kimseye yasatmasin katlanılması dayanılması cok zor

dikkat etmek de nedir basbaya diyettesin :sinirli:
fitirdek olmak istemiyor musun bir kot bir tisort giyip rahatca gezmek istemiyor musunn:rolleyes:

balpamukumu dinleyin bakin agzindan bal damliyorr:KK19:

fensinensim:KK19:

en iyisi ben uyuyum siz beni 58 kiloya dustugumde kaldirirsiniz:confused:

evet ya tam eglenme zamanii nilsub nilsub sen de kal boyle ayri gayrii hem izin alan kilo aliyoor:cool:

kabak detoksu 3.gunum :KK28:

callanetics yavrum yap zaten ordaki her hareket yapabildigin kadar yapiliyor:KK25:

aaa neden ben aciyorum tvdeo_O

kotla tişörtü istiyorum tabeeee, istememm mi :rolleyes: bugün denicem canım callanetics

yok maalesef kaldiriyorlar ekleyen olsa bile telif hakkindan oturu
hımmmm

Ben 3 gibi yolculuğa çıkacağım. Mola yerinde kendime uygun ne bulursam onu yiyeceğim:KK39:
bende et yiycimm sadece. kontrafile. ayran falan içerim herhalde yanında.

yeni versiyonlarini cekmislerdi callaneticsin, torrent kullanabiliyor musun onlari indirsen?
ben torrent kullanıyorum orda varsa indiririm

valla epeydir evdeki laptopu açmadım, sen indir de gönder bana :KK48: şaka bi yana en güzeli açık havada yürümek bana, zaten evde yapamıyorum pek.
indiriyim yine gonderirim ama onu acmiyorsa indireceklerimi de acmaz hepsi ayni format:KK43:
Senin attığın videonun da çeviri yapan kadın ne fena konuşuyor insanı soğutuyor:KK70:
ya sorma burdaki bir calla konusunda birisi bu yorumu yapiyor, meger seslendirmeyi yapan bizden bir uyeymis hahaha cok komik bi diyalog vardi :D
Ben mecburen çıktım gibi halk eğitimin nakış kursuna yazildim arkadaşlarla bütün gün orada olacağım ne kadar dikkat ederim bilemedim
bende gitmistim dikis kursuna 1 sene cok egleniyordum hadi bakalm sende eglen gel:KK53:
Haklısın monisim ama kırınca gerisi gelecektir.

Bütün grubu terk ediyorum diye okudum bi an :olamaz:

Diyet yapmak mesele değil kilo veriyor muyum veriyorum asıl olay o :KK53:
hadi 58 hedefle gir yaris kepi kap bakalim prensesten once alabilcen mi :D
hiç izleyemedim yaaa, meraklanıyorum :)
izlesen sikilirsin ay bu neymis dersin ama yapsannn tas olucaksinn
Mümkün olduğu kadar diyet yapacağım ama kursta sıra ile hamur işi yapılıyormuş bazen dayanamadigim olur listeyi etkilemek istemiyorum sabah 9 akşam 4 mus saatleri çocuklar hayvanlar ev pek giremeyebilirim 3 ay birde hepsine yetismem çok zor olur
3 ay sonunda geliyormussun biz hepimiz bikiniili fotolar paylasmisiz
Ben nıye yokum kı
sen kimsin
kotla tişörtü istiyorum tabeeee, istememm mi :rolleyes: bugün denicem canım callanetics
yaz buraya yorumunu merakla bekliyrumm

indiriyim yine gonderirim ama onu acmiyorsa indireceklerimi de acmaz hepsi ayni format:KK43:

ya sorma burdaki bir calla konusunda birisi bu yorumu yapiyor, meger seslendirmeyi yapan bizden bir uyeymis hahaha cok komik bi diyalog vardi :KK70:

bende gitmistim dikis kursuna 1 sene cok egleniyordum hadi bakalm sende eglen gel:KK53:

hadi 58 hedefle gir yaris kepi kap bakalim prensesten once alabilcen mi :KK70:

izlesen sikilirsin ay bu neymis dersin ama yapsannn tas olucaksinn

3 ay sonunda geliyormussun biz hepimiz bikiniili fotolar paylasmisiz

sen kimsin

yaz buraya yorumunu merakla bekliyrumm
Tabi canimmmm ipkini giyin:KK70:

Kızlar artık listedeyim sıkınyonetim ilan ettim.
kahvaltım
sebzeli omlet
iki kupa şekersiz çay
Yarın kibrit kutusu peynir
Dört tane Kiraz domates

kahvaltıda hiç ekmek tüketmeden ilk defa

öğlen
ayran
1 turp avuç
kuru çilek

akşam
sebze yemeği
salata
yoğurt

akşama doğru bir kahve yapacağım

15000 adım atmışım yürüyüşümde sabah 15 dakika yapmıştım Şimdi tekrar yapacağım biraz daha

2 litreye geçti suyum

Back
X