• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uyku en güzel kilo verme aracı :KK70::KK70::KK70:

Bende de o işlemiyor çok fazla. Her sabah kalktığımda ödem olduğunu düşününce :işsiz:
senin odem zaten hepimizin dusmani:KK68:
:KK73:
şuan bu kadar kilo veren insanı gördükçe nasıl mutlu oldum anlatamam size ve acayip motive oldum okumalar bittikten sonra resmen su şişesini kafama diktim.:rolleyes::rolleyes: devam diye şimdi öğle yemeği getirmedim evden resmen sizlerin başarısı öğle yemeğime nasıl yön vermemle ilgili ışık oldu :KK5: kutluyorum herkesi kızlar çok güzel bi hafta olmuş :KK9::KK9:haftaya inşallah çok daha iyi oluruz. :sampiyon:
bende cok mutlu oldum ama her hafta detoks yapamam umarim takildigim kilo gectigi icin vermem hizlanir:rapci:
Gide gide 300 grm gitmiş.izinli yazıyorum kendimi.
monicim ben onceki haftalarda hep 300gr vrrdim izin kullanma bak haftaya da 300 gitse 79 u goreceksinn yapma bunu kendineee:KK4:
Sibelle henüz görüşmedim kalabalık baya bekliyorum.tartı görüşmeden önce oluyor.öok mıralim bozuldu o çorba sınırsız içilir nırmalde ben yarım kase ,1 kase içtim.
Ne dönemiyse ben çok sıkıldım.
olabilir sikma canini belki kas olmustur
Bütün grubu tebrik ediyorum :super: geçen haftaya göre çok daha güzel sonuçlar alınmış. bu Kilolar gidecek:KK6:
:KK73::KK73::KK73: cabamiz yaza fit fit fitirdek olmak:KK31:

Bu arada dizlerim yüzünden doktor onları zorlayacağım her türlü sporu yasaklamış bulunmakta kuzular. Abartmadıkça eliptik yapabilirim. Elimde pilatesle yoga kalıyor ühühühh, dünürümün ağlayan emojisini kullanayım burda. En içlisinden :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Callencetis miydi kız o gben gben im bebeyim. Onu yapim bari.

onun da formatını tv'de açmadı yaa, yapamadım ahh.

Kız haklı valla wendy wendy havalarda güzelleşti, bende parkta bebe peşinde koşabilir, yürüyüş falan da yapabilirim. güneşler açsın ruhlarımızaaaaa En Büyük KK

evet bende artık kızımı parka falan götürürüm olmazsa, ya liste olmasın ben kilo vereyim de.

yapma yaaaaa, yuuutubb da yok midur :kahve:

ben bulamamıştım. çok eski bi video o, orjinali herkeste yok sanki.

Valla herşeyi kendime yapıyorum ördekim ama elimden tuttuğuunuz için teşekkür ederim. Dikkat edicem tabi, etmem lazım, etmeliyim :sus:
dikkat etmek de nedir basbaya diyettesin :sinirli:
fitirdek olmak istemiyor musun bir kot bir tisort giyip rahatca gezmek istemiyor musunn:rolleyes:
Ayrılma Özlem yeniden birlikte liste yapalım. Beraber yaptığımız zaman çok düzenli gitmiştik. Ayrılma... Benimde motivasyonum düştü geçen haftadan beri ama biliyorum ki bırakırsam ipin ucu kaçar. Ve yeni verilen kiloları hızlıca almak çok kolay. Azcık bırakman kiloların geri gelmesi için yeterli çünkü vücut oturmadı, kilo oturmadı daha. Mücadele kısa değil uzun soluklu olmalı aksi halde diyeti bıraktığımızda verdiklerimizi geri almak an meselesi... En az 1 yıl sağlıklı besleniyorum demeyi göze alacaksın yoksa olmuyor olmuyoorrr.... Daha önce hepimiz denedik ve yanıldık zaten. Artık biliyoruz bıraktığımızda ne olacağını.

Ayrılma lütfen ayrılmaaaa.... :) Bırakırsan gider Vesile yapmaaa, beni dinle... Hadi yeniden başlayalım şimdi havalarda güzelleşecek enerji dolacaksın bak sonra keşke bırakmasaydım dersiiinnn, ayrılmasayfım dersiiinnnn... Vesileee.... Duy beni ve dikkate al lütfen! :KK200:
balpamukumu dinleyin bakin agzindan bal damliyorr:KK19:
fensinensim:KK19:
Ahahaha çok alemsin yaa ve süper tabiii, sen hep uyu madem cumaalrı akşamüstü kalkıp bildir :KK70::KK70:

Süper olacağız yaaaa, ne diyorsun. Haftaya var yaaa üst sıralara oynayacağız inşallahhhh :rapci:

:super:

Kesinlikle Esracım yaaa, böyle bir boşlamışlık, bezmişlik vardı üstümde. Daha iyi olacağım artık.
en iyisi ben uyuyum siz beni 58 kiloya dustugumde kaldirirsiniz:confused:
Dünürüm wendy wendy cuğum, ortim @0zlem ciğim. Kimse gitmesin listeden, bence vereceksiniz gayet güzel de.
evet ya tam eglenme zamanii nilsub nilsub sen de kal boyle ayri gayrii hem izin alan kilo aliyoor:cool:
Akşama ne yiyecek herkes yazsın bakalımmmm. Gerçi ben öğle yapacağım daha ama olsun.
kabak detoksu 3.gunum :KK28:
Bu arada dizlerim yüzünden doktor onları zorlayacağım her türlü sporu yasaklamış bulunmakta kuzular. Abartmadıkça eliptik yapabilirim. Elimde pilatesle yoga kalıyor ühühühh, dünürümün ağlayan emojisini kullanayım burda. En içlisinden :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Callencetis miydi kız o gben gben im bebeyim. Onu yapim bari.
callanetics yavrum yap zaten ordaki her hareket yapabildigin kadar yapiliyor:KK25:
onun da formatını tv'de açmadı yaa, yapamadım ahh.
aaa neden ben aciyorum tvdeo_O

senin odem zaten hepimizin dusmani:KK68:

:KK73:

bende cok mutlu oldum ama her hafta detoks yapamam umarim takildigim kilo gectigi icin vermem hizlanir:rapci:

monicim ben onceki haftalarda hep 300gr vrrdim izin kullanma bak haftaya da 300 gitse 79 u goreceksinn yapma bunu kendineee:KK4:

olabilir sikma canini belki kas olmustur

:KK73::KK73::KK73: cabamiz yaza fit fit fitirdek olmak:KK31:
Kesinlikle önümüzde yaklaşık 3 ay var. Bu yazı ve sonraki yazları fit ve rahat geçirelimHoppa

dikkat etmek de nedir basbaya diyettesin :sinirli:
fitirdek olmak istemiyor musun bir kot bir tisort giyip rahatca gezmek istemiyor musunn:rolleyes:

balpamukumu dinleyin bakin agzindan bal damliyorr:KK19:

fensinensim:KK19:

en iyisi ben uyuyum siz beni 58 kiloya dustugumde kaldirirsiniz:confused:

evet ya tam eglenme zamanii nilsub nilsub sen de kal boyle ayri gayrii hem izin alan kilo aliyoor:cool:

kabak detoksu 3.gunum :KK28:

callanetics yavrum yap zaten ordaki her hareket yapabildigin kadar yapiliyor:KK25:

aaa neden ben aciyorum tvdeo_O
Ben mecburen çıktım gibi halk eğitimin nakış kursuna yazildim arkadaşlarla bütün gün orada olacağım ne kadar dikkat ederim bilemedim

Sibelle henüz görüşmedim kalabalık baya bekliyorum.tartı görüşmeden önce oluyor.öok mıralim bozuldu o çorba sınırsız içilir nırmalde ben yarım kase ,1 kase içtim.
Ne dönemiyse ben çok sıkıldım.
Haklısın monisim ama kırınca gerisi gelecektir.
Bütün grubu tebrik ediyorum :super: geçen haftaya göre çok daha güzel sonuçlar alınmış. bu Kilolar gidecek:KK6:
Bütün grubu terk ediyorum diye okudum bi an :olamaz:
gir ve al :halay:
yonetimden birisi bari diyet yapsin yaaa yalniz yulnuz alt kademe takiliyoruz:KK12:
Diyet yapmak mesele değil kilo veriyor muyum veriyorum asıl olay o :KK53:

***5. Takım 560. Etap***

lydznp (75.3/75.0/0.30/%0,40)
bluedolphin (86,3/) 1. kez bildirimde bulunmadı

prensesss016 (56,9/56,5/0,4/%0,70)
besbb9 (74,1/73/1,1/%1,48)
gben (67,6/66,8/0,8/%1,18)
moni (80,5/80,2/0,3/%0,37)izne ayrılmak istiyor(2018 2.izin hakkı)

nilsub (80,5/79,1/1,4/%1,74) izne ayrılmak istiyor (2018 1. izin hakkı)
0zlem (75,6/) sabit
wendigo (69,8/69,1/0,7/%1,00) izne ayrılmak istiyor (2018 1. izin hakkı)
balpamuk (63,3/) sabit
fancynancy (71,4/82,2/-10,8/%-0,54) 534. etapta izne ayrılan üye A/2 kuralına göre geri döndü, yüzdesi 28'e bölündü (son bildirim yaptığı etap 532)

evlaefe (72,9/72,2/0,7/%0,96) Yeni üye Baş. Kilosu: 74,1 Baş. Tar: 20.02.2018 Hedef: 65
beyazinci (59,7/58,3/1,4/%2,35) Yeni üye Baş. Kilosu: 60,6 Baş. Tar: 16.02.2018 Hedef: 55

5. Takım Ortalaması: %0,742

***Denemedeki Üyeler***

Zynpelf38 (94/) Yeni üye Baş. Kg: 94, Baş. Tarihi: 02.03.2018 Hedef: 69
ssyykk123 (86/83,8/2,2/%2,56) Yeni üye Baş kg: 86, Baş. Tarihi: 02.03.2018 Hedef: 70
Zehra2345 (82/) Yeni üye Baş. kg: 82 Baş. Tarihi: 02.03.2018 Hedef: 70

***İzindeki Üyeler***

toplight (73/72,9/0,1/%0,14) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (21 nisan 2017)

***Mezun Olan Aktif Üyeler***

morordek (61/60,5/0,5/%0,82) Mezun olan üye (459. etap 01 nisan 2016)
medusa38 (55,6/) Mezun olan üye (504. etap 10 şubat 2017 de 51,5 kg ile)

Back
X