Arkadaşlar 2 gündür resmen yalan oldum. Kızım çok hasta oldu. Ferah
fancynancy
seni andım resmen geçen haftaki halini yaşıyorum. İlk defa 39.5 ateş gördüm şok oldum. Çünkü şimdiye kadar hep ateşli hasta oldu benim kızım ama en fazla 38.7 falan görürdük. 39.5 görünce panik oldum. Bütün günümüz hastanede geçti. Ne duş işe yarıyor ne ateş düşürücü! İlk defa böyle inatçı ateş görüyorum. Ve sürekli kucakta taşıtıyor kendini bana. 18 kilo valla tüm vücudum, kollarım felç durumda. Uykusuzluktan-yorgunluktan ikimizde perişan olduk birde çocuk hastalığın acısını çekiyor üstüne. Şimdi kucağımda uyuyor yine başını bekliyorum ateşi birden yükselirse endişesiyle...
Bu arada hastanede ne bulduysam onu yediğim için düzen falan kalmadı. 2 aydır yaptığım gluten diyetimi bozdum ve karbonhidrat tükettim. Pazartesiden itibarek çok sıkı bir arınma programına gireceğim. Sanırım bu düzensizliği yarın da toparlayamam. Hastalığı bir atlatırsak herşey rayına girecek...Yarın kontrollü gidip pazartesi de arınma programına başlamayı planlıyorum şu an. 2 gündür menü yazamama sebebim budur. Çok öperim herkesi.