• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevgili arkadaşlar,

Paylaşım alanımıza buraya tıklayarak girip, sayfanın en üstünde yer alan ankete lütfen katılır mısınız?

Eğer haberiniz var ve oy kullandı iseniz zamanızı aldığım için kusura bakmayın. Katılım düşük olduğu için hatırlatmak istedim.

Keyifli hafta sonları dilerim. :KK25:

samp9f3e690ef9030a49.jpg

:nazar: lydznp lydznp 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:

Mart / 4,8
Nisan / 2,3
Mayıs / 1,1
Haziran / 1
Temmuz / 1,3
Ağustos / <izinli>
Eylül / <izinli>
Ekim / 2,3
Kasım / 0,6
Aralık / 0,1
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13,5 KİLO

Ocak / 3,2
Şubat / 0,3
Mart / 1,7
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 5,2 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (517. Etap) ( 93,0 )
Bitiş Kilosu (560. Etap) ( 74,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 18,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 20,11% )
Toplam Süre ( 42 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,48% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 445 )

Yorum : Sevgili lydznp 23 Şubat 2017 tarihinde (517. Etap) ve 93 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 9 Mart 2018 (560. Etap) tarihinde toplam 18,7 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımız, 71 kilo olan hedefini 85% oranında yakalayarak mezun olmuştur, tebrikler! :KK9:

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 5.Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar

• Yarışmacımız 2017 yılının 530. ve 540. etapları arasında izne ayrılmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
  • Yarışmacımız 517. etapta tartı değiştirmiştir. Tartı değişimi kaynaklı 1 kiloluk artış; başlangıç kilosunu 92 den 93 e yükseltmiştir.
Heytt beee gozunuz karne gorsun:rolleyes:
Tebrik ederiiiimm calistin cabaladinnnn karneni ve kepini darisi hepimizin basinaaa:KK9::KK9::KK9:

gunaydin.hatunlar,
Ben cok hastayim burnum basim gece ateslendim hic olmadi.oglumla.yalnizken napcam bilmiyorum. Sabah 7bucukta kalkti normalde hemen uyurdu sut gelmedi benden:KK43: daha yeni daldi o da az bucuk agzi islandi ya offf hastalik neyse de sut isi.cok canimi sikti:KK43::KK43::KK43:
geçmiş olsun tatlım stres yapma bol bol su iç:KK19:

Stres sutu baskiliyo tabi biliyorum ama rahatlatamiyorum.kendimi.aklimda birsuru senaryo. Gelmedi diye daha da.panik. E bebe memede uyuyodu saati gecip uyumadigibda iyice geriliyorum ufdffdfff
Sıkıntı stres kotu kendını gevset rahatlatıcak bıseyler yap dusunme kendını rahatlatmaya calış canm

Iyi geceler kizlar dun hava guzel olunca bizde bahceye attik kendimizi orada calistim biraz kafam dagildi iyi oldu
Eve gelince sizmisim bu saatte de sabah oldu diye kalktim iyi mi
Uyuyabildim mi bir daha bari canım?

Günaydın kızlar aç karnına Şimdi güzel bir limonlu su içtim kahvaltı hazırlayacağım
Bendeee ööööle yaptım. :KK76:

gunaydin.hatunlar,
Ben cok hastayim burnum basim gece ateslendim hic olmadi.oglumla.yalnizken napcam bilmiyorum. Sabah 7bucukta kalkti normalde hemen uyurdu sut gelmedi benden:KK43: daha yeni daldi o da az bucuk agzi islandi ya offf hastalik neyse de sut isi.cok canimi sikti:KK43::KK43::KK43:
Ay kıyamam kuzum. Çok geçmiş olsun. Yalnız bebeğe bakmak zorlan birde hastasın :KK43: kimse yok mu bir günlüğüne bile olsa yanında olabilecek? Bi de dikkat et bebişe e geçmesin. :KK43:

Stres sutu baskiliyo tabi biliyorum ama rahatlatamiyorum.kendimi.aklimda birsuru senaryo. Gelmedi diye daha da.panik. E bebe memede uyuyodu saati gecip uyumadigibda iyice geriliyorum ufdffdfff
Öyle kafana takma stres yaparsan daha çok etkiler. Bol bol su iç canım.

Çok geçmiş olsun canım benim. Ateş hem çocuk hem de anne için zor Esracım. İnşallah çabucak düzelir. Ne dedi Dr?

Boğazında enfeksiyon var ben antibiyotik kullanmayı hiç sevmediğim için gösterdi bana, bademciğinin üzeri bembeyaz pamukçuk gibi olmuş yaaa :( Mecburen antibiyotiğe ikna oldum. :(

Sıkıntı stres kotu kendını gevset rahatlatıcak bıseyler yap dusunme kendını rahatlatmaya calış canm
sagol yavrum ugrasiyorum iste balalimm ne kadar basarili olcam
Uyuyabildim mi bir daha bari canım?

Bendeee ööööle yaptım. :KK76:

Ay kıyamam kuzum. Çok geçmiş olsun. Yalnız bebeğe bakmak zorlan birde hastasın :KK43: kimse yok mu bir günlüğüne bile olsa yanında olabilecek? Bi de dikkat et bebişe e geçmesin. :KK43:

Öyle kafana takma stres yaparsan daha çok etkiler. Bol bol su iç canım.
iciyim fensinensim bu iste 2 seneyi doldurdun sen ne dersen o
Boğazında enfeksiyon var ben antibiyotik kullanmayı hiç sevmediğim için gösterdi bana, bademciğinin üzeri bembeyaz pamukçuk gibi olmuş yaaa :KK43: Mecburen antibiyotiğe ikna oldum. :KK43:
kiyamam yaaa bebeler hastalanmasinn daha kotu oluyor insan. Sifa olsun hemen iyilessin insaallah:KK200:

Iyi geceler kizlar dun hava guzel olunca bizde bahceye attik kendimizi orada calistim biraz kafam dagildi iyi oldu
Eve gelince sizmisim bu saatte de sabah oldu diye kalktim iyi mi

O farkına varış nasıl oldu peki ? :)) Bünyen yorgun olabilir. Ben genelde yorgun olduğumda yaşıyorum böyle şaşkınlıkları. :)

Canim gecmiz olsun eger ates dusurucu etki etmiyorsa 6.hastalik falan olabilir o 4-5gun yuksek ates seyrediyor cocuklarda ne ates dusurucu ne antibiyotik ise yaramiyor

6. Hastalık hiç yaşamadığım için tecrübe etmedim o yüzden bilmiyordum böyle belirtiler olduğunu. Doktor da öyle birşey söylemedi ama yinede tedirginim tabii... Bu kadar inatçı ateş hayatımda görmedim. Bugün de seyrine bakayım da olmazsa artık yine yollara düşeceğiz.

Çok geçmiş olsun kuzuya. InşALLAH hemen iyileşir. Ben de 1 kere gördüm 39.8 acil şifalar. Bu sabah nasıl küçücük? Haber ver arada.

Sağol Ayşe’cim. Bu sabah hafifledi ateşi 38.5 gibi çıkıyor. Düşün artık 38.5’a hafif ateş der oldum! :))) Şu titremeleri, gerinmeleri beni bitirdi. Sabahladım tabii tepesinde bende sersem gibiyim çocukta bi kendine gelemedi. Neyse biraz daha durumuna bakıp kendi doktoruna götüreceğim olmazsa. Birden yükselince Ataşehir Memorial’a götürdük yakın diye. Oranın çocuk doktorları çok iyi ama tabii kendi doktorunın takibi önemli benim için.

Geçmiş olsun canım nasıl oldu durumu şimdi ?

Toparlanmaya çalışıyoruz Özlem’cim, sağolasın. Biraz daha bakıma ihtiyacı var galiba bugün kalan son enerjimi onu iyileştirmeye vereceğim ben de. :)

Çok geçmiş olsun canım Panik yapma Allah korusun bazıları enfeksiyonları atarken çocuklarda 23 güne kadar vücut sürekli Yüksek ateşte kalabiliyor o arada sadece daha fazla yükselmesine engellemem gerekiyor benim kızım da olumlu da olmuştu iki üç gün 39 40 derece ateşte yandığını bilirim anik yapma iyileşecek İnşallah çok geçmiş olsun

Sağol, çok teşekkür ederim. İlk defa başına gelince tedirgin oluyor işte insan. Birde benim eşim de çok panik. Sürekli çocuk havale geçirirse korkusunu aşıladığı için bünyeme o da fazla geliyor! :)))

Canim Allah saglikla kucagina versin, arada ugra seviniyoruz eskiler gelincee.

yavrum cok gecmis olsun umarim hemen atlatirsiniz.

Çok teşekkür ederim gbenim.

gunaydin.hatunlar,

Sana da çok geçmiş olsun. Çok dikkat et kendine. Sen bence fırsat bulursan biraz uyumaya çalış vücudunu dinlendir. Uyku ve su biliyorsun sütü arttıran en önemli şeyler. Uyumasan bile biraz uzan ve vücudunu rahatlat, hafif bir müzik aç, dinlen. Kendini stresten uzak tut kısaca.

Merhaba kızlar memleketten annem geldi okuyamadım kaç gündür herkes iyidir umarım
Dünkü menüm:
Kahvaltı: küçük simit, haşlanmış yumurta,1dlm peynir, 1tk marmelat
Ara öğün: chialı puding(içine kuru kayısı , hurma ceviz de koydum) sütlü kahve
Akşam: Adana kebap, ayran
1,5lt su, 600ip atlama

Selam hanımlar, anca girebildim.
Kahvaltı
Peynırlı sutlu omlet
1dılım uno denge
1tatlı kasıgı zeytın ezmesı
3kıraz domates
Yarım alabas
2kupa sekersız cay

Öğlen
yarım turp
Bir kase yoğurt
akşam
beş köfte
yarım salatalık turşusu
yarım kase ezogelin çorba
Suyun 2 litre
spor 7000 adım
Güzel menü canım
Alabas nedir onu bilemedim ben
Arkadaşlar 2 gündür resmen yalan oldum. Kızım çok hasta oldu. Ferah fancynancy fancynancy seni andım resmen geçen haftaki halini yaşıyorum. İlk defa 39.5 ateş gördüm şok oldum. Çünkü şimdiye kadar hep ateşli hasta oldu benim kızım ama en fazla 38.7 falan görürdük. 39.5 görünce panik oldum. Bütün günümüz hastanede geçti. Ne duş işe yarıyor ne ateş düşürücü! İlk defa böyle inatçı ateş görüyorum. Ve sürekli kucakta taşıtıyor kendini bana. 18 kilo valla tüm vücudum, kollarım felç durumda. Uykusuzluktan-yorgunluktan ikimizde perişan olduk birde çocuk hastalığın acısını çekiyor üstüne. Şimdi kucağımda uyuyor yine başını bekliyorum ateşi birden yükselirse endişesiyle...

Bu arada hastanede ne bulduysam onu yediğim için düzen falan kalmadı. 2 aydır yaptığım gluten diyetimi bozdum ve karbonhidrat tükettim. Pazartesiden itibarek çok sıkı bir arınma programına gireceğim. Sanırım bu düzensizliği yarın da toparlayamam. Hastalığı bir atlatırsak herşey rayına girecek...Yarın kontrollü gidip pazartesi de arınma programına başlamayı planlıyorum şu an. 2 gündür menü yazamama sebebim budur. Çok öperim herkesi.
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir kuzucugun
gunaydin.hatunlar,
Sana da çok geçmiş olsun gbenim
Süt için de stres yapma daha kötü etkiler biliyorsun. Bol bol emzir bir sorun olmaz inşallah

Selam hanımlar, anca girebildim.

Güzel menü canım
Alabas nedir onu bilemedim ben

Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir kuzucugun

Sana da çok geçmiş olsun gbenim
Süt için de stres yapma daha kötü etkiler biliyorsun. Bol bol emzir bir sorun olmaz inşallah
küs müyüz ördeğim beni neden yorumlamıyorsun:KK52:

Back
X