• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım seni etiketleyip yazmıştım. Bu hafta en çok kg veren olarak birkaç kaçamağına izin vereceğim diye :) o yüzden dünkü menünü görmezden geldim, yoksa küs değiliz tabi ki :KK19:

Cuma günleri bildirim günümüz ancak yapmadın. Kurallara uymanı bekliyoruz

Dünkü menüden sonra bugünkü gozlemeyi de görmezden gelmeyelim :)
Küçük gozlemeye 200 ip olsun o halde fancynancy fancynancy

Oy kuzum geçmiş olsun ya bir toparlanamadınız :KK43:
Sorma ördekim yaaa, neyse bunu da atlatacağız inşallah. Çok şükür :dua:

İyi geceler herkese. Menümü yazıp yatayım.
Uyanınca 2 bardak su
11.00 kahvaltı:
Sucuklu yumurta
Zeytin
Peynir
Kuru domates salatası
Bir avuç fıstık

17.00 akşam yemeği:
Etli Arap saçı yemeği
Bir kase yoğurt
İstiridye mantarı

3.5 litre su
Türk kahvesi
Çay

Iyi geceler kizlar bugun hic ugrayamadim malum cuma gecesi annemlerde gelince kosturmam cok birde saolsun ufaklik midem bulsniyor diye 2 defa kaldirinca uyku kacti
balpamuk balpamuk tatlim kriptik tonsillit olmus tatlim o yuzden o kadar yuksek ates 6.hastalikda hic bir belirti yok aadece ates var merak etme
fancynancy fancynancy tatlim mert nasil oldu
gben gben sen iyilesebildin mi kuzum nasilsin

Cumartesi menüm
Sabah
Ev pogacasi kendim yaptim 1 tanede yedim
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay

Öğle ve aksam
1 cantik
Ayran

Ara activia yoğurt

Su 1 lt anca
Spor 500 ip atladim
45 dk yürüyüş

Cok ic acici bir gün olmadi once mevlude sonrada annemin oturmadigi 1. Evine gittik esya falan tasidik odalari degistirdik. Mevlutte de cantik yiyince bidaha aksama yemek yemedim gecede gec dönmüştük

Pazar menü
Sabah
1 dilim kizarmis ekmek salca sürdüm
Peynir
Zeytin
Sekersiz cay
1 haslanmis yumurta

Öğle ve aksam
Et döner 1 porsiyon
Ayran

Ara
Activia

Su 2 lt
Spor 500 ip atladim

Bu sabah 56.6 geldim

Arkadaşlar 2 gündür resmen yalan oldum. Kızım çok hasta oldu. Ferah fancynancy fancynancy seni andım resmen geçen haftaki halini yaşıyorum. İlk defa 39.5 ateş gördüm şok oldum. Çünkü şimdiye kadar hep ateşli hasta oldu benim kızım ama en fazla 38.7 falan görürdük. 39.5 görünce panik oldum. Bütün günümüz hastanede geçti. Ne duş işe yarıyor ne ateş düşürücü! İlk defa böyle inatçı ateş görüyorum. Ve sürekli kucakta taşıtıyor kendini bana. 18 kilo valla tüm vücudum, kollarım felç durumda. Uykusuzluktan-yorgunluktan ikimizde perişan olduk birde çocuk hastalığın acısını çekiyor üstüne. Şimdi kucağımda uyuyor yine başını bekliyorum ateşi birden yükselirse endişesiyle...

Bu arada hastanede ne bulduysam onu yediğim için düzen falan kalmadı. 2 aydır yaptığım gluten diyetimi bozdum ve karbonhidrat tükettim. Pazartesiden itibarek çok sıkı bir arınma programına gireceğim. Sanırım bu düzensizliği yarın da toparlayamam. Hastalığı bir atlatırsak herşey rayına girecek...Yarın kontrollü gidip pazartesi de arınma programına başlamayı planlıyorum şu an. 2 gündür menü yazamama sebebim budur. Çok öperim herkesi.
cok geçmiş olsun canim umarim simdi daha iyidir ufaklik tez zamanda iyilessin inşallah

gunaydin.hatunlar,
Ben cok hastayim burnum basim gece ateslendim hic olmadi.oglumla.yalnizken napcam bilmiyorum. Sabah 7bucukta kalkti normalde hemen uyurdu sut gelmedi benden:KK43: daha yeni daldi o da az bucuk agzi islandi ya offf hastalik neyse de sut isi.cok canimi sikti:KK43::KK43::KK43:
canim sanada cok gecmis olsun ama yalniz olmana üzüldüm esinin gelmesine daha cok varmi

Heytt beee gozunuz karne gorsun:rolleyes:
Tebrik ederiiiimm calistin cabaladinnnn karneni ve kepini darisi hepimizin basinaaa:KK9::KK9::KK9:
cok cok cok sevindim darısı başıma

sağol canım. Çok matah bi karne değil. Çift dikiş bitti işte :KK48::KK48::KK48:
Bitti ya sen ona bak cok tebrik ederim canim
İyi geceler herkese. Menümü yazıp yatayım.
Uyanınca 2 bardak su
11.00 kahvaltı:
Sucuklu yumurta
Zeytin
Peynir
Kuru domates salatası
Bir avuç fıstık

17.00 akşam yemeği:
Etli Arap saçı yemeği
Bir kase yoğurt
İstiridye mantarı

3.5 litre su
Türk kahvesi
Çay
boyle degisik yemekli menulere bayılıyorum arap saçı yemegi hic bilmiyorum mesela bide istiridye mantar afiyet olsun canim

Selam kızlar günaydın hafta sonu giremedim 4. Olmuşuz cok sevindim birde mezun verecekmişiz onada sevindim. Aysecim tebrik ederim hedefin oncelikle 75 ti sanirim
Günaydın canım. Teşekkür ederim. 40kilo vermek için 2 kademeli bir hedef seçmiştim. Şimdi biraz kilo koruma yapacağım 2 ay kadar. Diyetisyenle de öyle kararlaştırdık. Sonra tekrar maraton başlıyor;)

cok geçmiş olsun canim umarim simdi daha iyidir ufaklik tez zamanda iyilessin inşallah

canim sanada cok gecmis olsun ama yalniz olmana üzüldüm esinin gelmesine daha cok varmi

cok cok cok sevindim darısı başıma

Bitti ya sen ona bak cok tebrik ederim canim
boyle degisik yemekli menulere bayılıyorum arap saçı yemegi hic bilmiyorum mesela bide istiridye mantar afiyet olsun canim
Teşekkür ederim canım. Arap saçını bende ilk defa yedim. Dereotuna benzeyen bir ot ve etle yapılıyor. Ben beğendim. İstiridye mantarını yemeni şiddetle tavsiye ederim.çok ta doyurucu. Onu çok severim. Bilmiyorum nerde yaşıyorsun ama burda pazarlarda çok satılıyor.:KK66:

Günaydınlar
Cumartesi menüm
Sabah
Ev pogacasi kendim yaptim 1 tanede yedim
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay

Öğle ve aksam
1 cantik
Ayran

Ara activia yoğurt

Su 1 lt anca
Spor 500 ip atladim
45 dk yürüyüş

Cok ic acici bir gün olmadi once mevlude sonrada annemin oturmadigi 1. Evine gittik esya falan tasidik odalari degistirdik. Mevlutte de cantik yiyince bidaha aksama yemek yemedim gecede gec dönmüştük

Pazar menü
Sabah
1 dilim kizarmis ekmek salca sürdüm
Peynir
Zeytin
Sekersiz cay
1 haslanmis yumurta

Öğle ve aksam
Et döner 1 porsiyon
Ayran

Ara
Activia

Su 2 lt
Spor 500 ip atladim

Bu sabah 56.6 geldim
Cumartesi günkü menündeki poğaça ve cantık hoşuma gitmedi. Gerçi kaçamak yaptım diye akşam yememişsin vs ama bugün de 100 gr artı çıkmışsın. 200 ip daha atlayıver sana zahmet :) fancynancy fancynancy

Back
X