- Konu Sahibi Cherry Mom
- #277.741
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
- olsun da canım, varsın gram gram olsun.Bugün kilom -100’de. 62.6. Direnci kırdıktan sonraki halim hep gram gram erimek... başladım yine gram gram erimeye :))
Afiyet olsun canım. Smoothie'yi muzlu mu yapıyorsun?Bugünkü menüm:
Sabah:
-Lorlu Omlet
-1 kapya biber
-maydonoz, roka
Öğle:
-2 Hurma
-1 avuç çiğ badem
-birkaç çiğ kaju fıstık
-Filtre kahve
Ara:
-Peynirli salata
-1 tk fıstık ezmesi
*Kahvaltıyı geç yaptığım için genellikle öğle ve ikindi ara öğününün yerini değiştiriyorum.
Bu akşam sadece smoothie içeceğim.
- olsun da canım, varsın gram gram olsun.
Nice - kiloları görmen dileğiyle, sevgiler.![]()
Güzel bir şey benceArkadaşlar Mart ipi yaptınız mı?
Balkanların bir geleneği imiş. Kırmızı beyaz yünlerden örgü bileklik yapıp, 1 ay takıp, sonra meyve veren bir ağaca bağlıyorlarmış. Hıdrellez gibi bir gelenek sanırım. Dün diyetisyen randevumdan çıkınca bahar çiçekleri açan güzel bir ağaçta gördüm bu bileklikten.
Aslında şu ağaca bağlama işi çok hoşuma gitmedi, hani sanki ağacın güzelliğini bozuyormuşuz gibi geliyor ama, belki küçük bir dala iliştirebiliriz hemencecik.
Diyetisyen çıkışında bu bilekliği görmem bana bir mesaj bence, o bileklikten yaparsam "fazla kilolarımdan bu sene içerisinde kurtulma dileğini" dileyeceğim.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...l-yapilmasi-gerekir-nasil-dilek-dilenir.1778/
Olsun toplayınca güzel oluyor bebeğimBugün kilom -100’de. 62.6. Direnci kırdıktan sonraki halim hep gram gram erimek... başladım yine gram gram erimeye :))
Canim hiç duymamıştım cok ilginçmişArkadaşlar Mart ipi yaptınız mı?
Balkanların bir geleneği imiş. Kırmızı beyaz yünlerden örgü bileklik yapıp, 1 ay takıp, sonra meyve veren bir ağaca bağlıyorlarmış. Hıdrellez gibi bir gelenek sanırım. Dün diyetisyen randevumdan çıkınca bahar çiçekleri açan güzel bir ağaçta gördüm bu bileklikten.
Aslında şu ağaca bağlama işi çok hoşuma gitmedi, hani sanki ağacın güzelliğini bozuyormuşuz gibi geliyor ama, belki küçük bir dala iliştirebiliriz hemencecik.
Diyetisyen çıkışında bu bilekliği görmem bana bir mesaj bence, o bileklikten yaparsam "fazla kilolarımdan bu sene içerisinde kurtulma dileğini" dileyeceğim.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...l-yapilmasi-gerekir-nasil-dilek-dilenir.1778/
ayni ben gramlarda sürünmeceBugün kilom -100’de. 62.6. Direnci kırdıktan sonraki halim hep gram gram erimek... başladım yine gram gram erimeye :))
süper1 bucuk saat tempolu yuruyus
25 dk aletlerle calıştm
Teşekkür ederim.Yok canım öğrenci değilim.anladim canim afiyet olsun öyleyse. Ogrencimiydin?
HoşgeldinMerhaba kardeş takım, herkese sevgiler bol bol eksiler.![]()
![]()
Hoşgeldin
Kaptan yardımcılığın hayırlı olsun bu arada![]()
Utandırmaz insallah, halledersiniz bence :) monis deneyimli kaptan ne de olsa
Hoşbuldummm. ❤❤
Teşekkür ederim, girdik bi işe bakalım Allah utandırmasın.![]()
moni
Utandırmaz insallah, halledersiniz bence :) monis deneyimli kaptan ne de olsa
İnşallah canım benim, inşallah.
@moni tecrübeli.![]()
miyaaaaw seni nerde buldum evine geri dön
kardes takım selamlar. cızsiz aksamlar efenim :))
Kardeş takımı ziyarete geldim kuzum.Geliyorum eve şimdi.
![]()