- 29 Ocak 2017
- 4.453
- 8.503
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #277.841
Kıxlar ben her gün zencefil içiyorum zararı olur mu sizce? Emzirirken adaçayı içilebilir mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim diyetisyenim bana zencefill+zerdeçal+tarçın+yoğurt kürünü gün aşırı yememi söyledi.Kıxlar ben her gün zencefil içiyorum zararı olur mu sizce? Emzirirken adaçayı içilebilir mu
Ben her akşam zencefilli limonlu çay içiyorum iştahı kapatıyor baya atıştırma ihtiyacımı alıyor ama her gün içmeyeyim bariCanım benim diyetisyenim bana zencefill+zerdeçal+tarçın+yoğurt kürünü gün aşırı yememi söyledi.
Emzirirken zencefil kullanımında veya adaçayı içmekte sakınca var mı bilmiyorum; ama normalde her gün değil, gün aşırı öneriliyor sanırım.
Bir yazı daha okudum bugünCanim hiç duymamıştım cok ilginçmiş
ayni ben gramlarda sürünmece
süper![]()
Merhaba kardeş takım, herkese sevgiler bol bol eksiler.![]()
![]()
Tamam canım.Ben her akşam zencefilli limonlu çay içiyorum iştahı kapatıyor baya atıştırma ihtiyacımı alıyor ama her gün içmeyeyim bari
Tebrik ederim canım.
Hoşbuldummm. ❤❤
Teşekkür ederim, girdik bi işe bakalım Allah utandırmasın.![]()
moni
aa ilk kez duydum biraz geç kaldık sanırım ama yinede yapıcam
dışarıdayken okusaydım ip alırdım, yarına kaldı artık
balkan damarım tuttu okuyunca yapmalıyım mutlaka
Teşekkür ederim![]()
Çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.Çok şükür canım en azından bugün ateşi düştü.
Ben de ara ara baktım ama yazamadım.
bende severim çok her şeyleriniben de burada okuyunca öğrendim, hoşuma gitti.
Bu arada bilekliğin hediye olması veya kendimizin yapması lazımmış. Aslında normalde leylek gördüğümüz zaman bileğimizden çıkarıp, bir meyve ağacına asıyormuşuz. Kadınlar kulübünde 1 ay yazıyordu. Artık büyük şehirlerde leylek göremediğimiz için güncellenmiş bu gelenek sanırım. Bulgaristan'da çok yapıyorlarmış.
https://basinlobisi.wordpress.com/2014/03/01/cestita-baba-marta/
Benim de Anne tarafımda Rumelilik var. Seviyorum oranın adetlerini v.s.
çok güzelllBak bu örnek çok hoşuma gitti arkadaşım.
Başarabilirsem bundan yapıcam. Seninle de paylaşmak istedim.
Sevgiler.
Eki Görüntüle 2123999
Rica ederim canım. Sevgiler.bende severim çok her şeylerini
aa dün leylek gördüm ben, bizim burada güzel büyük bir gölet park var orada oluyor zaman zaman görüyorum
çok güzelll
teşekkür ederim kuzum![]()
En çok pasta börek yiyen yarışmacılar bizden çıkar her iddiasına girerim. Kendimden biliyorum![]()
Ya doğdu doğacak derken masallah büyümüş bile sıpacikO zaman cuma bildir bakalım bi kilonu durum değerlendirmesi yapalım :)
Bebiş napsın ya büyüyor, 10 aylık oldu :)
super babanne azim kraliçesi nasilsinmutlu perşembeler pisiciklerim
cumadan önce son çıkış
azami dikkat bol bol su![]()
Tebrik ederim canım.![]()
Ben henüz adet olmadım canım ama bu tabi ki hamile kalamayacağımız anlamına gelmiyor çünkü ne zaman yumurtlayacağımız belli değil. Bi test alıp yap istersen eğer aklında şüphe varsa.Ayy daha kızım daha küçük, Allah olmayanlara isteyenlere versin inşllah, ben 4-5sene sonra düşünüyorum ikinciyi, sen kaçıncı ay adet olmuştun? Bugün daha iyiyim çok şükür spora başlıcam yeniden
Emzirirken bitki çaylarını fazla önermiyorlar canım bence dikkatli kullanKıxlar ben her gün zencefil içiyorum zararı olur mu sizce? Emzirirken adaçayı içilebilir mu
Günlük 300 mg'ı geçmemeli diye biliyorum.Arkadaşlar bende geçen akşam çok çarpıntı oldu.
Yorgun olduğum bir akşamdı; ama "çok kafein tüketimimden de mi kaynaklanıyor acaba?" diye düşündüm o akşam.
Yeşil çay, rezene ve Türk kahvesini çok tüketiyorum zaman zaman. Kahve 2 fincan, bitki çayı 2 fincan, yanında bir de 1 kupa normal çay oluyor.
Ne dersiniz?
Kafeini maksimum ne kadar tüketmeliyim?
Haydi bakalım yeniden hoşgeldin diyelim :)Bu arada kızlar ben geri geldim takıma girmek isterim yeniden bugün itibariyle sağlıklı beslenmeye geri dönmüş bulunmaktayım tanıyanlar tanır tanımayanlar için kendimden bahsedeyim biraz 26 yaşında balikesirde yaşıyorum hemsireyim temmuzda evlendim geçen sene takımda 14 kilo verdim evlenip 17kilo geri aldıminşallah o kilolari geri vermek istiyorum buradaki motivasyon hiçbir yerde yok çünkü. Bazı menülerim size ilginç gelebilir çünkü 24 saatlik nobetlerim var haliyle uyku saatlerim biraz değişik
hadi bakalım Bismillah
![]()
Tabi ki hoşgeldin.merhabalar sizinle kilo vermeye başlamak istiyorum. beni de alır mısınız aranıza.