• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar listeyi ekledim ama durum pek parlak değil
0zlem 0zlem haftaya senden çok iyi bir atak bekliyorum haberin ola
@bluedolphin canım bu hafta bitiyormu yoğunluğun en azından yediklerine dikkat et ve eksi bir kg ile gel
prensesss016 prensesss016 tatlım son kilolar sende sıkıldın biliyorum ama hadi bi gayret
@gben bir an önce iyileş ve takıma geri dön tatlım
@besbb9 canım senin de ptesiden sonra mazeretin kalmıyor daha çok katılım bekliyorum
@beyazinci hadi bakalım biraz gayret gecen hafta iyi idi bu hafta sabit haftaya sabit istemiyorum
@balpamuk senin haftaya bence direk 61 li bir rakam gelcek
@evlaefe böyle devam çok güzel
fancynancy fancynancy canım seninle daha bir yakın ilgilenmem gerek sankim :KK53: hergün taciz etcem seni
@ssyykk123 cnm artık listedesin sorumluluk sahibisin ona göre
@Cikilatacanavari tatlım hadi bi gayret en kısa sürede gelin olduğun kiloya döneceğiz
kızlar boğazım çok ağrıy:KK14:o t:KK14:üm gün koşturdum hasta olacak gibiyim biraz dinleniyorum sonucumuz pek par:KK14:lak değil
Valla süper olur kaptanım. :KK19:

Benim bugun ki menümde ekteki resimde saati saatine not ettim gün içinde 4lt su içtim saat 18.40 ta 250 kalorilik HIIT antrenmanı saat 22.00 da 300 kalorilik kardiyo antrenmanı yaptım toplamda 500 kalori yaktım antrenmandan yarım saat önce 1 fincan gün içinde 1 fincan türk kahvesi içtim gün içinde yine 2 kupa bitki çayı içtim

Eklentiler

• 1521236756696200251713.webp
    1521236756696200251713.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 31
Iyi geceler menü Paylaşmiyim bugün yemedigim kalmadı 3 gundur sabah başliyorum sonrasi gelmiyor saolsun benim bebelerde hiç bogaz yok onlara hazırlıyorum yemiyorlar dayanamiyorum yiyorum. Profiterol yemeyen arkadaşi tebrik ediyorum ben abur cubura dayanamiyorum ama dayanmali..basliycam artik .. leslie falan yapmalı ..benim güneşli gunlere ihtiyacim var güneş iyi geliyor erken kalkıyorum enerjik oluyorum. .

https://www.google.com.tr/search?q=...droid-htc-rev&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Kilo vermesi zorlaşan ve duran arkadaşlar bakabilir vücudu şaşırtmak adına yeni sağlıklı ve hızlı kilo verdiren bir diyet yöntemi bir diyetisyenin ağzından IF tarzı diyet nasıl yapılır anlatıyor bende gelecek cuma bir kilonun altında görmezsem bu yöntemi uygulamaya başlayacağım
cok mantikli vücudu dinlendiren bi diyet ama kaptaniminda dedigi gibi zaten ramazan geliyo oruc tutucaz insallah. Bilgilendirme icin tesekkur ederim tatlim

Hedefi değiştiremiyor Muş’un listeye geldikten sonra?
Dayan canım ha gayret menülerin çok güzel gidiyor son kilolar olduğu için yavaş gidiyor, kendini hedef kilonda hayal et, neden o kiloyu istediğini düşün belki motive eder seni
canim ben gedefi degistirmek icin gec kaldim malesef durmak yok devam diyorum gidicek insallah ben inaniyorum

cok iyi yaaa

Cumaya eksi garantili :KK52:
Tesekkur ederiz canim evet persembeleri uygulanabilir
Menümü yazayım
Sabah eve gelir gelmez leslie 2 mile yaptım
Öğlen 1 gibi kahvaltı edebildim
2 yumurtadan peynirli omlet
Yarım dilim tbe
Ara
Ceyrek portakal
1muz (biraz buyukceydi:110:)
Aksam
1 kase ezogelin tarhana karışımı çorba
Firinda bir orta büyüklükte balık
Yarım su bardağı kola
Salata
Şimdi de soda iciyorum
1-1.5 litre su içtim 2ye tamamlamadan uyumam
Dipnot onumde bir kilo profiterol yediler 1 yudum bile almadım kendimle gurur duyuyorum çünkü çok fazla canım istedi :halay::halay:
canim kola disinda guzel unutma gazli iceceklerde meyve sularında cok seker var. Canin kola istediginde en kötü zero ic cok olmamak kaydiyla

Kizlar günaydın aksam paylasamadim listeyi simdi paylasiyorum ben pazartesi basliyorum uygulamaya isteyenlerle beraber yapabiliriz. Persembe günüde lunyanin tavsiyesini yapip cuma hatika bi sonucla gelmek istiyorum insallah bu hafta sıkmaca20180316_070855.webp

Kizlar günaydın aksam paylasamadim listeyi simdi paylasiyorum ben pazartesi basliyorum uygulamaya isteyenlerle beraber yapabiliriz. Persembe günüde lunyanin tavsiyesini yapip cuma hatika bi sonucla gelmek istiyorum insallah bu hafta sıkmacaEki Görüntüle 2124759
Cnm bence sen bu yag yakici liste ve lunyanin listesi ile bu hafta birazda sporu artirirsan mezun olursun

Günaydınlar güzel bir hafta sonu olsun
Bu hafta yine derecemiz çok kötü arkadaşlar
10. olmusuz :olamaz:
Lütfen dikkat edelim artık, buraya katılım olmadığı haftalarda kötü sonuç alıyoruz farkındasınızdır umarım. Buraya menü yazmak, eleştiri ve ceza gelir cekincesiyle daha dikkatli olmamızı sağlıyor. O yüzden her gün menü yazın diye usteliyoruz

Benim bugun ki menümde ekteki resimde saati saatine not ettim gün içinde 4lt su içtim saat 18.40 ta 250 kalorilik HIIT antrenmanı saat 22.00 da 300 kalorilik kardiyo antrenmanı yaptım toplamda 500 kalori yaktım antrenmandan yarım saat önce 1 fincan gün içinde 1 fincan türk kahvesi içtim gün içinde yine 2 kupa bitki çayı içtim
Menu gayet guzel ama sporun da oyle de biraz sporun erken olup yogurdu da 23 ten once yeseymissin muhtesemmis hani diyorlar ya yatmadan 3-4saat once yemeyi kesin diye haa ben gibi erkenci degil gece 1-2de yattiysan gene cok guzel

Günaydınlar güzel bir hafta sonu olsun
Bu hafta yine derecemiz çok kötü arkadaşlar
10. olmusuz :olamaz:
Lütfen dikkat edelim artık, buraya katılım olmadığı haftalarda kötü sonuç alıyoruz farkındasınızdır umarım. Buraya menü yazmak, eleştiri ve ceza gelir cekincesiyle daha dikkatli olmamızı sağlıyor. O yüzden her gün menü yazın diye usteliyoruz
Bir hafta 4 bir hafta 10. Oluyoruz hic yakismiyor bize

Herkese iyi geceler. Menümü yazayım.
Uyanınca 2 bardak su ve 1 incir 1 kayısı

08.00 kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 portakal
Peynir

13.30 öğlen:
1 yerli muz
1 bardak süt
1 avuç ceviz

19.00 akşam yemeği:
1 kase maş fasulyesi salatası
6 tane yeşil mercimek köftesi

3 litre su
Çay
Türk kahvesi
Menülerin çok iyi canım ama bir noktadan sonra sporla desteklemen gerekecek. Hafiften yürüyüşe başlasan mı? Dışarıda yapamam dersen evde Leslie yapabilirsin
Menu güzel canım spor da öyle :super:
Iyi geceler menü Paylaşmiyim bugün yemedigim kalmadı 3 gundur sabah başliyorum sonrasi gelmiyor saolsun benim bebelerde hiç bogaz yok onlara hazırlıyorum yemiyorlar dayanamiyorum yiyorum. Profiterol yemeyen arkadaşi tebrik ediyorum ben abur cubura dayanamiyorum ama dayanmali..basliycam artik .. leslie falan yapmalı ..benim güneşli gunlere ihtiyacim var güneş iyi geliyor erken kalkıyorum enerjik oluyorum. .
Canım sana mesaj yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. Ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de cuma sabahları tartılıp kilomuzu bildiriyoruz. Şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan kaydedeyim.
Kizlar günaydın aksam paylasamadim listeyi simdi paylasiyorum ben pazartesi basliyorum uygulamaya isteyenlerle beraber yapabiliriz. Persembe günüde lunyanin tavsiyesini yapip cuma hatika bi sonucla gelmek istiyorum insallah bu hafta sıkmacaEki Görüntüle 2124759
Hadi bakalım Ebrucum seni de mezun edelim inşallah

Menülerin çok iyi canım ama bir noktadan sonra sporla desteklemen gerekecek. Hafiften yürüyüşe başlasan mı? Dışarıda yapamam dersen evde Leslie yapabilirsin

Menu güzel canım spor da öyle :super:

Canım sana mesaj yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. Ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de cuma sabahları tartılıp kilomuzu bildiriyoruz. Şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan kaydedeyim.

Hadi bakalım Ebrucum seni de mezun edelim inşallah
Haklısın Canım bu hafta yavaş yavaş yürüyüşe başlayacağım. Leslie hiç yapmamıştım ona da bir göz atayım. Bana uygunsa hava güzel olmadığında onu yaparım. :super:

Back
X