• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin arkadaslar hepinize guzel bir gun olsun
Dun aksam erkenden yattim guya ama oksurukten uyuyamadim sabaha hediyesi ses kisikligi oldu ne ise yarar ne kullanayim
gecmis olsun ço. Sicak yada soguktan kaçın ilik seyler tüket. Aslinda kis basinda bende yasamistim doktorum bi sprey vemisti bogaz icin 2 gunde gecmisti ama ismi hic aklimda değil aksama evde bakar yazarim

Hadi bakalim yoksa seni mezun mu ediyoruz
nerdeeeeee keske bu hafta belki degil ama haftaya kesin insallah. 54.2 olmam gerek mezuniyet icin:110:

Neee 8 saatmi :KK57: kime inanicagimizi şaşırdık artik kimi diyetisyen 2 saatte bir mutlaka beslenin diyor kimisi gunde 2 ogun yeterli diyor. 8 saat aclik metabolizmayi yavaslatirmis canim. Ama aksam yemegini onceden hazirlamak süper benim gibi isten 8 de gelen bi insan icin :KK42:
hayirli ugurlu olsun canim yardimciligin fancynancy fancynancy

canim cok iyi menun bu haftada guzel bi eksiyle geliceksin sanirim :super:

bizde yapabiliriz persembe biseyler yada lunyanin dedigini yapariz kahvalti+salata+cacikla kapatiriz günü:KK9:

Hadi yaaa o kadar etkili yani :oha: bursada varmiydi o kurslardan neydi adi :KK8::KK8::KK8::KK70::KK70:

süper gidiyosun canim yaaa haftaya bendemi yapsam ama 3 gün dayanabilirmiyim emin degilim ölmem demi :ruh:
Insallah cnm

Dun aksam erkenden yattim guya ama oksurukten uyuyamadim sabaha hediyesi ses kisikligi oldu ne ise yarar ne kullanayim
Karabiberli limonlu çay iyi geliyor ses kısıklığına boğaz ağrısına bide bala toz zencefil katıp bi çay kasığı kadar yemekte işe yarıyor Çok geçmiş olsun

Günaydın Herkese
Dünki iş yoğunluğu sebebiyle akşam erkenden uyuya kalmışım Allahtan geceye bırakmamıştım sporumu yapmıştım
Dünki Menüm:
Sabah (07.40) kakaolu muzlu yulaf lapası
Ara (11.00) 160ml kefir
Öğle (13.00) 1 salata 1 domates 80gr light ton balığı 1 dilim tam buğday ekmek+ 1 adet ceviz
Ara (17.00) 6 adet çiğ fındık 1 kupa limonlu yeşil açay
Akşam (19.00) 1 Kepçe kuru fasulye 3 Kaşık bulgur pilavı limonlu karışık salata
150 kalori HIIT + 400 Kalori kardiyo antremanım var
3.5 lt su içtim akşam 9 buçuk gibi uyumuşum sabah baya aç uyandım

Neee 8 saatmi :KK57: kime inanicagimizi şaşırdık artik kimi diyetisyen 2 saatte bir mutlaka beslenin diyor kimisi gunde 2 ogun yeterli diyor. 8 saat aclik metabolizmayi yavaslatirmis canim. Ama aksam yemegini onceden hazirlamak süper benim gibi isten 8 de gelen bi insan icin :KK42:

bizde yapabiliriz persembe biseyler yada lunyanin dedigini yapariz kahvalti+salata+cacikla kapatiriz günü:KK9:

Hadi yaaa o kadar etkili yani :oha: bursada varmiydi o kurslardan neydi adi :KK8::KK8::KK8::KK70::KK70:

süper gidiyosun canim yaaa haftaya bendemi yapsam ama 3 gün dayanabilirmiyim emin degilim ölmem demi :ruh:
Sağol canımm :KK15:

Geçmiş olsun kaptanım. Pastil de iyi gelir. Ballı zencefilli olanlar var.

Canım ben 6 öğün beslenerekte kilo verdim. Karatay’la 2 öğün beslenerekte.bana Karatay daha rahat geldiği için onu yapıyorum. Evet uzmanlar ortak bir noktada buluşmuyor maalesef. İkisiyle de kilo veriliyor ama bana Karatay daha sağlıklıymış gibi geldi. Tabi herkesin fikri farklı olabilir.:KK54:

Eve geldim kahvaltımı yaptım ohh mis uyumayacam bugün 1 de spora gidecem bide yogurt+sumak kürü varmış onu deneyeniniz var mi onu denemek istiyorum
Evet ben yapıyorum genelde yatmadan 2 saat önce tüketiliyor bi çay kaşığı limonda var içinde ardından yatana kadar bol su göbek çevresi yağlarda etkili 15 gün yapıp ara veriliyor vucut alışmasın şaşırtmak amaçlı. Hem metabolizma hızlanıyor hem bağışıklık güçleniyor işe yarıyor tavsiye ederim :))

Evet ben yapıyorum genelde yatmadan 2 saat önce tüketiliyor bi çay kaşığı limonda var içinde ardından yatana kadar bol su göbek çevresi yağlarda etkili 15 gün yapıp ara veriliyor vucut alışmasın şaşırtmak amaçlı. Hem metabolizma hızlanıyor hem bağışıklık güçleniyor işe yarıyor tavsiye ederim :))
Bu akşam hemen deniyorum o zaman :super:

Back
X