• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar pek fazla uğrayamadim yeni bir şirkete girdiğim için hafta sonlarında eğitimden geçilmiyor bu süreç bir an önce son bulsa
Bugün ki menüm:
Sabah (8.30)
1 dilim tam buğday ekmeğine ev yapımı lor peyniri üstüne çörek otu
1 adet küçük armut
Ara (11.00)
Yeşil çay + 7 adet çiğ fındık
Öğlen (13.30)
Zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kase yoğurt
Ara (16.00)
Şekersiz türk kahvesi+3 kuru hurma
Akşam (18.30)
Kıymalı lahana yemeği
Yogurtlu Havuç + turp + kinoa
Ara (22.30)
Yoğurt sumak kürü

40 dk yürüyüş yapıldı kasların dinlenme günüydü 3 lt su içildi regl tarihim yaklaştı:skandal: tatlı isteğim zirvede:olamaz: kendimi hurmayla tutmaya çakışıyorum ama ödemi engelleyemiyorum:KK17: :silah:

Hafta sonu diye yine kimseler yok herhalde.
Bugün regl yüzünden muhtemelen gözüm
döndü, sabah ve öğle kaçamak yaptığım için sadece suyumu ve yaptığım sporları yazıyorum kuzular.

Su: 3 lt bitti

Spor:
20 dk yürüyüş
35 dk eliptik
30 dk Leslie 4 mile power walk
40 dk callanetics

Umarım yakmışımdır. Yeter mi? Tabii ki hayır! Yarın kaçamaksız ve azaltılmış menümle birlikte bu kadar olmasa da sporumu yine yapacağım. Öpüyorum kızlar :KK25:

Yüzmeye başlıyorum haftaya. Spor kompleksi tadilattaydı iki haftadır.Kimse tutmasın beni yüzmeye başladığım zaman.:KK76::KK28:
En son 2,5 saat, 110 tur yüzmüştüm 25m uzunluğundaki havuzda.
Havuza bir girdim mi 2 saat yüzmeden çıkamıyorum.:KK19:Oradaki yüzme antrenörünün bile dikkatini çekti.
"Çok iyi yüzdünüz, tebrikler." dedi.:super:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hafta sonu diye yine kimseler yok herhalde.
Bugün regl yüzünden muhtemelen gözüm
döndü, sabah ve öğle kaçamak yaptığım için sadece suyumu ve yaptığım sporları yazıyorum kuzular.

Su: 3 lt bitti

Spor:
20 dk yürüyüş
35 dk eliptik
30 dk Leslie 4 mile power walk
40 dk callanetics

Umarım yakmışımdır. Yeter mi? Tabii ki hayır! Yarın kaçamaksız ve azaltılmış menümle birlikte bu kadar olmasa da sporumu yine yapacağım. Öpüyorum kızlar :KK25:
Aferim adetlj adetli bu kadar spora benim karnim kasiklarim yanlarim cok acımisti valla.

:KK200:
Hayırlı akşamlar pisiciklerim, tekrardan kandiliniz mübarek olsun.:KK200:
3 Mart 2017 de takıma 110,5 ile gelmiştim, listeye 108,5 la 9 mart'ta girmişim, tesadüftür ki 10 Mart 2018 de izne ayrıldım:KK48:
Bir yıldır sizlerle 30 kilo verdim.:KK68:
benim için çok çok özel 5.takım ve sizler:KK19:iyi ki sizleri tanıdım, iyi ki 5.takıma gelmişim:KK28:
10.takım açılınca ve ben 80 li kiloda takılıp kalınca , buradan izne ayrılmak durumunda kaldım.listeye ne zaman dönerim hiç bilmiyorum, dönüşüm de 10.takımdan olacak haliyle, o yüzden bu mesajı yazmak istedim Hoppa
30 kilo sizlerin desteğiyle gitti, her birinize tek tek ne kadar teşekkür etsem az:KK19:
hayatıma dokunan güzel insanlar sizi seviyorum:KK200:
:KK15::KK15::KK15:
Sevgilerimle moni moni ciğim
Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum. Çok öpüyorum.
İzne ayrılan arkadaşlarımı çok özlüyorum.
Haberleşebilmek dileğiyle.
:KK200::KK200::KK200:

:KK200:
Sevgilerimle moni moni ciğim
Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum. Çok öpüyorum.
İzne ayrılan arkadaşlarımı çok özlüyorum.
Haberleşebilmek dileğiyle.
:KK200::KK200::KK200:
Teşekkür ederim Gülden'cim:KK200:
Takımdan izne ayrılmak durumunda kaldım, 10.takım açıldı ve ben orada kaptanlık yapıyorum.Yani hiçbir yere gitmedim.Vermem gereken hala 15 kilo var. :cry:
Her zaman ziyarete bekleriz, takımım ve ben mutluluk duyarız. :KK60:
Sevgiler kuzum.:KK68:

Teşekkür ederim Gülden'cim:KK200:
Takımdan izne ayrılmak durumunda kaldım, 10.takım açıldı ve ben orada kaptanlık yapıyorum.Yani hiçbir yere gitmedim.Vermem gereken hala 15 kilo var. :cry:
Her zaman ziyarete bekleriz, takımım ve ben mutluluk duyarız. :KK60:
Sevgiler kuzum.:KK68:
Ben de kilo verme yolculuğuma 110 kg ile başladım. 24 kg verebildim.
İdeal kilom olan 67 kg'a ulaşabilmek için 19 kg'ım kaldı.
Tebrik ediyorum başarından dolayı, 30 kg vermiş olman büyük bir başarı.:KK9::KK5:
Seni örnek alacağım.
10. takımdaki kaptanlık görevinde başarılar diliyorum. Çok sevindim. Ziyaretinize gelirim seve seve, çok mutlu olurum.
Sevgilerimle. Mutlu Pazarlar.:KK200::KK200::KK19::KK15::KK200:

Ben de kilo verme yolculuğuma 110 kg ile başladım. 24 kg verebildim.
İdeal kilom olan 67 kg'a ulaşabilmek için 19 kg'ım kaldı.
Tebrik ediyorum başarından dolayı, 30 kg vermiş olman büyük bir başarı.:KK9::KK5:
Seni örnek alacağım.
10. takımdaki kaptanlık görevinde başarılar diliyorum. Çok sevindim. Ziyaretinize gelirim seve seve, çok mutlu olurum.
Sevgilerimle. Mutlu Pazarlar.:KK200::KK200::KK19::KK15::KK200:
Çok teşekkür ederim.:KK60:
Muhteşem yol almışsın Gülden'cim. bende seni çok ama çok tebrik ederim.:KK9::nazar:
En kısa zamanda kalan kilolarını da verip ideal kilon olan 67 ye ulaşacağına eminim.Hoppa
Her zaman bekleriz.:KK19:
Mutlu pazarlar. :KK200:

Muhteşem yol almışsın Gülden'cim. bende seni çok ama çok tebrik ederim.:KK9::nazar:
En kısa zamanda kalan kilolarını da verip ideal kilon olan 67 ye ulaşacağına eminim.Hoppa
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım.
Diyetisyenim 74 kg olursam iyi olacağımı söylüyor. İlk hedefimiz 70'li kilolara inebilmem. Boyum 1,69. Hatta ilk hedefim 78 olacak. O zaman çok kilolu görünmüyorum.
Çok öpüyorum. Sevgilerimi gönderiyorum.
Görüşmek dileğiyle.

Günaydın, mutlu pazarlar
Sabah
Tambuğday ekmeğine kaşarlı tost
Oglen
1.5 kepçe sehriye li çorba
2 kaşık mantı
Salata
Ara
1 avuc çiğ badem
Akşam
2 haşlama kucuk but
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
1 kase yoğurt
Nobetteyim acıkırsam yogurdum mevcut
4 litre su bitti daha devam ediyorum
Ben öğle öğününü beğenmedim ciklatim. Hem corba hem mantı kh bombardımanı olmuş. Bi ceza keselim sana, 30 dk yürüyüş olsun :)
Kızlar bugün kaçamak bişeyler yedim menüm iyi değildi farkındayım dışarda yoruldum spor da yapamadım, buradakilerin motivasyonunu bozmamak için yazmıyorum canı çeken olabilir ama ben cezamı biliyorum yarından itibaren çok dikkatli olucam , pazartesi eksiyle gelicem inşallah fancynancy fancynancy morordek morordek
Tamam o zaman cezanı kendin kes, yazmaman iyi olmuş :)

Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim canım arkadaşım.
Diyetisyenim 74 kg olursam iyi olacağımı söylüyor. İlk hedefimiz 70'li kilolara inebilmem. Boyum 1,69. Hatta ilk hedefim 78 olacak. O zaman çok kilolu görünmüyorum.
Çok öpüyorum. Sevgilerimi gönderiyorum.
Görüşmek dileğiyle.
Bende 169 cnm ben doğumdan sonra 86 la baslamistim ilk 76 düştüm sonra 65 e ama dengesiz beslenm v sporu azalmayla tekrar 76.7 olmuştum bu ocga kadar bakalım ilk 5 verdim fazlalık sende vereceksin inşallah

Bende 169 cnm ben doğumdan sonra 86 la baslamistim ilk 76 düştüm sonra 65 e ama dengesiz beslenm v sporu azalmayla tekrar 76.7 olmuştum bu ocga kadar bakalım ilk 5 verdim fazlalık sende vereceksin inşallah
İnşallah, hepbirlikte verelim fazla kilolarımızı canım. :KK5::KK15:
Sana da başarılar diliyorum kilo verme sürecinde. :KK19:
Sağolasın, sevgiler.:KK200::KK200::KK19:

Back
X