• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese iyi akşamlar,
Hafta sonu genellikle dışarıda oluyoruz malum... Onun için menümü yazamadım.
Hemen yazayım.

Bugünkü menüm;

Sabah:
-2 dilim peynir
-1yumurta
-1 parça alagaş
-1 parça pancar

Ara:
-7 otlu çay
-filtre kahve

Öğle:
-1 porsiyon sade et döner

Ara:
-2 parça ananas kurusu
-7otlu çay
-filtre kahve

Akşam:
-ton balıklı salata

Ara:
-7 otlu çay

En Büyük TÜRKİYE 5. Takım 30 Mart Hedefleri En Büyük TÜRKİYE

Üye ismi >> Cuma kilosu >> Hedef

bluedolphin >> 86 >>

prensesss016 >> 55,3 >>54

besbb9 >> 72,4 >>

balpamuk >> 61,4 >>

fancynancy >> 81,1 >> 79,7

evlaefe >> 71 >>

beyazinci >> 58 >>

Cikilatacanavari >> 89,5 >>

ssyykk123 >> 81 >> 79,5

Hedef48 >> 56,8 >>

karabiber01 >> 83,9 >> 82,5

si_bel >> 71,3 >> 70,8
Canım hedefin mezuniyet sanırım, yoksa o kadar kg verebileceğine emin misin? Tabi ki vermeni isterim ama oncelikle saglıkla verelim diyoruz ya hep o yüzden şey ettimdi :KK200:
Anca gunaydin benden o kadar yorgunum ki anlatamam size yarın da nobetciyim sonra biraz dinlencem

Ayy ordekim valla ben de çok sinir oldum ama gerçekten o kadar az yedim ki anlatamam başka yiyeceğim birşey de yoktu eğer onu yemeseydim çalışırken açlıktan bayilabilirdim :110: Bugün olabilir mi bilmem ama yurucem ördekcim :63:
Cumaya kadar yap da :KK53::KK53:
Sabah ac karnın Büyük bardak limonlu su 2 adet Altın çilek
kahvaltı
sahanda yumurta
2 kibrit kutusu peynir
yarım dilim uno denge
Bir kayısı
2 incir
6 badem
4 çay bardağı şekersiz çay

öğlen
bir tabak kısır
6 zeytinyağlı sarma

akşam
yeşil mercimek çorbası

2 litre suya yakın
Spor 60 dakika eliptik
Canım sana 30 dk yürüyüş cezası veriyorum, neden mi dersen belki porsiyonların az olabilir ama öğle ve akşam sırf kh olmuş, hatta akşamı çorbayla geçiştirmişsin ama hiç dengeli ve güzel bir menü değil bence.
Bugün ki menüm
Sabah
1dilim ekmek,domates ,salatalik 1kaşık lor

Ara
Kahve

Öğlen
5 kaşık haslanmis ispanak ve 3 kasik yogurt

Ara
Kahve

Aksam
5 kasik mantarli tavuk ve 2 kasik pirinc pilavi
Ve yuruyuste yapildi
Canım bu menüde tek takıldığım yer pirinç pilavı oldu, bulguru tercih edersen daha iyi olur. Ama ceza yazmıyorum şimdilik sadece uyarmak istedim

Sabah:muz,sütlü kahve,5fındık
Kahvaltı: yumurta 2kk peynir 1tk kaymak 2dilim ekmek 2tk ev yapımı çikolata
Ara Türk kahvesi , 1avuç çerez
Akşam:tavuk but ,yeşillik
Su 1,5lt spor yok ev çok dağınıktı onu topladım çocukla ilgilendim derken bölgesel hareket yakmaya Halim kalmadı

Sabah:muz,sütlü kahve,5fındık
Kahvaltı: yumurta 2kk peynir 1tk kaymak 2dilim ekmek 2tk ev yapımı çikolata
Ara Türk kahvesi , 1avuç çerez
Akşam:tavuk but ,yeşillik
Su 1,5lt spor yok ev çok dağınıktı onu topladım çocukla ilgilendim derken bölgesel hareket yakmaya Halim kalmadı
:skandal::skandal:
Kaymaklar çikolatalar
Afiyet olsun mu diyelim...
Kaç tane ip atlama cezası yazalım sana bilemedim yaniiiii :duduk::duduk:
600 diyorum. Yarına artı gelene zaten ceza var, onunla birlikte iyi gelir
Kahvaltı
Hindi fümeli menemen
Dukan ekmeğimin yarısı
Çay

Ara
Yeşil çay
1 büyük dilim Hindi füme arası iki küçük kaşar peynir
Maden suyu

Akşam
5 köfte
1 bardak ayran
Dukan ekmeğimin yarısı

Gece
Filtre kahve

Su: 3 lt
Spor: yapiciiimm ve yazıciiimm
Güzel menü bebeyimmm :KK200:

Uyaninca bugun cevizli su ictim 2 ceviz yedim kahvaltı 9bucuk 2yk kuymak domates salatalik1 dilim peynir 2yesil zeytin 3tanecik patates kizartma 1cevizi kizilcik marmaletine bandim. Ara 1bebe bisküvisi. 2bucukta öğle 1kepce yesilmercimek corba 1tabak pirasa yemegi sabahtan kalan kuymak 3yk vardir. Yogurt 1 avuç çerez arada 10 tane falan taze üzüm
Aksam 9bucuk yogurt chia pulbiber sumak
Su 2lt
Yarım saat yürüyüş 150ip simit cezası hepsini birden yapamıyorum alışcam inşallah ..

Uyaninca bugun cevizli su ictim 2 ceviz yedim kahvaltı 9bucuk 2yk kuymak domates salatalik1 dilim peynir 2yesil zeytin 3tanecik patates kizartma 1cevizi kizilcik marmaletine bandim. Ara 1bebe bisküvisi. 2bucukta öğle 1kepce yesilmercimek corba 1tabak pirasa yemegi sabahtan kalan kuymak 3yk vardir. Yogurt 1 avuç çerez arada 10 tane falan taze üzüm
Su 2lt
Yarım saat yürüyüş 150ip simit cezası hepsini birden yapamıyorum alışcam inşallah ..
Canım menülerine ciddi anlamda çeki düzen vermelisin, tüm gün kuymak yemişsin neredeyse farkında mısın?
Geçen ip cezası da bitmemiş sanırım, bir simite o kadar ip cezası verdiysem bu menü en az 600 ip falan eder...

İyi akşamlar herkese. Menümü yazıp yatayım.
Uyanınca 2 bardak limonlu su

11.30 kahvaltı:
Yarım portakal
Yarım kivi
2 sahanda yumurta
Zeytin
Peynir
1 avuç fındık
Roka
Yarım havuç

18.00 akşam yemeği:
1 kase yeşil mercimekli ıspanak çorbası
Avuç içi kadar tavuk
1 bardak kefir

2.5 litre su
1 bardak karışım çay

İyi akşamlar kızlar
Bugün gün çok hızlı geçti nişanlım ile 4. Yılımızı kutladık:KK60::KK36: regl tarihimde yakın olduğundan kaçamaksız geçti diyemem :duduk: iyi başlayıp iyi bitirdim öğlen biraz sakat oldu reglimden önce tartılıp moral bozmak istemediğim için ben peşin peşin cezamı alayım morordek morordek :duduk:
Bugün ki menüm
Sabah (08.20)
2 yumurta 30 gram ev yapımı lor ve dereotu ile cirpilmis omlet yanında bol yeşillik 1 kupa yeşil çay
Ara (10.00)
6 çiğ fındık
Öğlen (12.40)
:KK42::KK42::KK42::KK20::KK20::KK22::KK22::stop::stop:
Akşam (19.00)
Beyaz lahana yemeği 6 kaşık
3 kaşık ev yoğurdu

Hepsi bu kadar verilecek her cezaya razıyım çok güzel bir toparlayıcı detox arastirdim buldum diyetisyen Merve bilge atalayin youtube sayfasında var yarın alış veriş yapacagim salı çarşamba perşembe detoxtayim söz 56.3 hedefine cuma sabahı ulaşacağım :KK66:

Su 2lt
Canım menünde çok fazla kaçamak diyeceğim yiyecek var. Patates kızartması, marmelat, bebe bisküvisi, kuymak, taze üzüm bunların hepsi senin kan şekerini aniden yükseltecek yiyecekler. Bunları yediğin sürece canın hep isteyecek ve açlık krizleri bitmeyecek. Hepsinin miktarı az ama vücutta yarattığı etki aynı maalesef. Naçizane tavsiyem bunların yerini daha sağlıklı yiyeceklerle doldurman. Böylelikle kilo vermen de kolaylaşır.

25.03.2018, Pazar menüm
SABAH:
1 sahanda yumurta
3 siyah zeytin
1/2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim light beyaz peynir
ÖĞLEN:
Kuru fasulye
(6 yemek kaşığı)
Yoğurt (4 yemek kaşığı)
AKŞAM:
Kuşbaşı et (3 yemek kaşığı püre ile)
Zeytinyağlı iç bakla ve enginar (4 y.k.)

YÜRÜYÜŞ: 1 saat
SU: 2,5 lt

25.03.2018, Pazar menüm
SABAH:
1 sahanda yumurta
3 siyah zeytin
1/2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim light beyaz peynir
ÖĞLEN:
Kuru fasulye
(6 yemek kaşığı)
Yoğurt (4 yemek kaşığı)
AKŞAM:
Kuşbaşı et (3 yemek kaşığı püre ile)
Zeytinyağlı iç bakla ve enginar (4 y.k.)

YÜRÜYÜŞ: 1 saat
SU: 2,5 lt

Püre hariç çok güzel bir menü bence:super:

Back
X