• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

E

Merhabalar kaptanım,
Ne deseniz çok haklısınız.
Dün akşam belim tutuldu. Sabah işyerimdeki aile hekimimiz 2 gün rapor verdi, evde yatıyorum. Ağır paketleri arabama yüklerken oldu. Eve gelince uzanmıştım, saat 15:00'de uyuyakalmışım, akşam 19:00'da uyandım. Size mesaj yazamadım, kusuruma bakmayın. Öğlen kötüydüm.
Sevgilerimle.:KK200::KK200:
Gecmis olsun gulden cim zorlama kendini

canim ben buraya 62 kilo ile gelip 55 hedef koymustum. Ama daha once izne ayrilirkenki hedefim 53 tu. Onu baz aliyolar saniyoduk kaptanimla. Meger son hedefim 55 kaydedilmiş cok sevindim. Cok uğraşmıştım 55 dusmek icin ama daha fazlasi olmucak gibiydi. Bukadar vermisken mezun olamadan gitmek uzerdi beni. Simdi cok mutluyum. :KK71::KK71:
Hadi gözün aydın canım. Darısı başımıza :KK76:

Menuler sendeydi nasil gidiyor anlasilan iyi

D53A8E8F-55B0-40B8-A4D9-607C3DC1380E.webp

Daha tam güncel değil. Ekliyordum mesajları okudukça.

insallah canim. Darısı başınıza olsun

Ben de iki gün bu kürü yapmayı düşünüyorum
Denersen bizi de haberdar et mutlakka güzel görünüyor :)

İyi olmana sevindim canım
.:KK200::KK200::KK19:
Belim tutuldu benim de. İşyerindeki aile hekimimiz 2 gün rapor verdi. Verdiği ilaç ve merhem ağrımı biraz rahatlattı. Evde yatıyorum.
Çok geçmiş olsun benimde ters hareket yaptığımda tutulduğu oluyor hemen iğne yaptırıyorum çok uzun zaman alıyor geçmesi iğne hemen açıyor

Eki Görüntüle 2130013

Daha tam güncel değil. Ekliyordum mesajları okudukça.
Aa ben pazartesi yazmayı nasıl unutmuşum hemen not defterinden bakıp yazıyorum

Menü
Sabah
Peynirli omlet 2 yumurtadan
2kk peynir
2 çay bardağı çay şekersiz
Miniminnacik baya minik düşünün gerçekten tahin helva kare düşünürsek 1cm 1cm olur kenarları :KK53:
Ara
6 tane çağla
Yarım avuç çiğ kuruyemis
1 orta türk kahvesi
Aksam
İzgara hepsi
4kofte
1 minik tavuk sis
1orta incik
1 bardak ayran
Yagsiz tuzsuz limon ve nar ekşili salata
Ara 1 orta türk kahvesi
1dilim cis ordekimden izinli
Şu daha 1 litre olmuş kızdım kendime en az 2 olacak söz :sopa:
Spor sayılırsa 5bin adımli çarşı gezmesi :110:

Kahvaltı
Peynirli yumurta
Filtre kahve
1 küçük yeşil elma

Öğle
Tam buğday unundan krep
Krem peynir

Ara
Mistik çay

Akşam
Mercimek çorbası (orduya yapmışım sanki. Bitmiyor arkadaş)
Fırında tavuk

Gece
Filtre kahve
Biraz kuruyemiş

Spor: 30 dk eliptik.
Su: 1,5 lt
Dikkat ettim de eskisı kadar sık kacamaklar yapmıyorsun maşallah :nazar::nazar:

E

Merhabalar kaptanım,
Ne deseniz çok haklısınız.
Dün akşam belim tutuldu. Sabah işyerimdeki aile hekimimiz 2 gün rapor verdi, evde yatıyorum. Ağır paketleri arabama yüklerken oldu. Eve gelince uzanmıştım, saat 15:00'de uyuyakalmışım, akşam 19:00'da uyandım. Size mesaj yazamadım, kusuruma bakmayın. Öğlen kötüydüm.
Sevgilerimle.:KK200::KK200:
Geçmiş olsun.

Selam hanımlar
Bu birkaç günüm yoğun geçiyor çünkü oğlumun uyku düzeni tamamen bozulmuş durumda! Kendi işlerimi dahi yapamaz oldum, o yüzden fırsat buldukça teze bakıyorum, şimdi de buraya ancak girebildim. Böyle bir durumdayım diye sizi takip etmiyorum sanmayın sakın, gözüm üzerinizde ve menülerinizde ona göre :KK20:
Allah sanada kolaylık versin eksik olma teşekkür :KK15::KK54:

Back
X