• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sagol canim :KK36:

canim cok gecmis olsun sagligina kavuşman dilegimle :KK36:

amiiiiiiinnn canim cok sağol:KK36:

ben dünü paylastim saniyordum yaziyorum hemen
Dun sabah
Yarim simit
Peynir
Zeytin
Domates salatalik
Sekersiz çay

Ara
Sade nescafe
Form cay

Öğle
Sabahki yarim simit
Ayran

Aksam
3 izgara köfte
Yesil salata

Su 2.5 lt
Spor 1.000 ip atladim.
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım. Sağolasın, eksik olmayasın.:KK200::KK200:
Evde istirahat etmek iyi geldi. Yarın da raporluyum, toparlayacağım gibi inşallah.

Unutmadan bu da bugun ki menüm 4 lt su içtim 1000 ip cezası ve 300 kalorilik bölgesel hareketlerde sporum oldu :KK49:

Eklentiler

• 1522268105332-852677848.webp
    1522268105332-852677848.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 26
Bugün sabah 1 yumurta, 3 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. Öğleden sonra birşey yemedim. Belfıtığından dolayı belim tutulmuştu. Çarşamba, Perşembe günü raporluyum, evde olacağım. Bugün öğleden sonra yattım, uyudum. Akşam 4 pirzola, 1 turp, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. Başka birşey yemedim. Su 2 lt.
İyi geceler kaptanım toplight toplight
Şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum. Doktorun verdiği kas gevşetici ilaç ve merhem çok iyi geldi.
Yarın akşama kadar toparlarım istirahat edersem.
Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma da sevgilerimi gönderiyorum. Çok incesiniz.:KK200::KK200::KK200::KK19:
@ssyykk123 :KK200: prensesss016 prensesss016 :KK200:@si_bel

Son düzenleyen: Moderatör:
kuralları tekrar hatırlatmama gerek yok sanırım özellikle bu hafta listeye girecek olan karabiber ve hedef48 günlük 5 mesaj
besbb9 besbb9 sen söz vermiştin cuma gün ama sadece mesü yazıp kaçıyorsun günlük 5 mesaj yok maalesef
Ben günlük 5 mesaj yaziyorum eger sabah giremediysem öğlen eger hic gündüz vakit bulamadiysam yatmadan önce 11de olsa girip geçmişin hepsinii okurum yorumumu yazıyorum canim sadece burdaki arkadaslarla ayni saatte bulunamiyoruz onun icinde biz eskiden derdik herkez saat 2 de sayfaya gelsin ayni anda yazisalim sohbet edelim ama tabiki herzaman olmasada öyle yapardik canim

Son düzenleme:
listedekiler

@bluedolphin
prensesss016 prensesss016
besbb9 besbb9
@balpamuk

fancynancy fancynancy
@evlaefe
@beyazinci
@Cikilatacanavari
@ssyykk123 )

5. Takım Ortalaması: %

***Denemedeki Üyeler***

Ezgican05 Ezgican05
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
@si_bel
kızlar herbiriniz 5 mesaj yazsa idi şu ana kadar en az 60 mesaj olurdu ama maalesef yok sayfalar su gibi akardı kuralları uygulatmayın lütfen yukarıda yazdığım arkadaşlar özellikle yazamayıp mazereti olanlar bana yada yardımcılarıma özel mesaj da atabilirler
Egerki bana ve hedef arkadasimiza diyorsaniz canim ikimizinde katiliminin guzel olduğunu düşünüyorum daha birgün bile girmemezlik yapmadim

Çok geçmiş olsun benimde ters hareket yaptığımda tutulduğu oluyor hemen iğne yaptırıyorum çok uzun zaman alıyor geçmesi iğne hemen açıyot.

çok teşekkür ediyorum canım arkadaşım, çok incesin. Sağolasın, eksik olmayasın. :KK200:Bugün evde istirahat etmek, doktorun verdiği kas gevşetici ilaç ve Nimes combo jel merhem çok rahatlattı belimi. İğne çok faydalı oluyor gerçekten. Bel fıtığı teşhisi konulunca ilk dönem çok ağrım vardı, iğne vermişti doktor. Sonra da 1 aya yakın fizik tedavi sonucu iyileşmiştim.

Kızlar nerelerdesiniz. Sabahtan beri giremedim dedim şimdi sayfalar birikmistir ama öyle olmadı.
Huuu nerelerdesiniz? Nasıl gidiyor?[/QUOTE
Elimden geldiğince buralardayiz canim
işin kötüsü benim işler yoğun yardımcılar da aynı şekilde üyelerde takıma hiç uğramıyorlar maalesef
kaptanimm valla diher arkadaslarda çok güzel katilimlar yapiyor arada tabiki yogunluklar olabilir
Yiyebilirsin canım ama sonraki haftaya artı gelmek yok :)

Ben de halen izleyemedim UTC'yiiii :KK43:

Deniz ve Kum Deniz ve Kum denemede şu an, listeye girmedi monişim.. Kep konusunda sana geri dönüş yaptı mı bilmem ama ismini görünce söyleyeyim dedim.

Annenin doğum günü diye cıs yeme sakın çiklatım :KK15:

Karatay'ın izin verdiği şeylerden yediğin sürece miktarı pek de önemli değil dediğin gibi. Eğer ki dışında bir şey yersen belirtirsin :)[/QUOTEevet ben eski mezunlardanim canim ama adim ozamanlar sicak browni idi

Bende severim tarihi dizileri. Muhteşem yüzyıla bildiğin ağzımın suyu akıyordu. Hele Meryem uzelli süper oynuyordu Hürrem i hatta diziyi bırakınca eski tadı yok gibi gelmişti. İyi hatırlattık bende izleyebilirim yine onu :KK48:
UTC ye gelince bazı yerlerde baysa da güzel dizi.
Bende hurrem degisince birakmistim

E

Merhabalar kaptanım,
Ne deseniz çok haklısınız.
Dün akşam belim tutuldu. Sabah işyerimdeki aile hekimimiz 2 gün rapor verdi, evde yatıyorum. Ağır paketleri arabama yüklerken oldu. Eve gelince uzanmıştım, saat 15:00'de uyuyakalmışım, akşam 19:00'da uyandım. Size mesaj yazamadım, kusuruma bakmayın. Öğlen kötüydüm.
Sevgilerimle.:KK200::KK200:
Çok geçmiş olsun canim geçen sene bende çok çektim belfitigindan

Ben günlük 5 mesaj yaziyorum eger sabah giremediysem öğlen eger hic gündüz vakit bulamadiysam yatmadan önce 11de olsa girip geçmişin hepsinii okurum yorumumu yazıyorum canim sadece burdaki arkadaslarla ayni saatte bulunamiyoruz onun icinde biz eskiden derdik herkez saat 2 de sayfaya gelsin ayni anda yazisalim sohbet edelim ama tabiki herzaman olmasada öyle yapardik canim
O da güzel fikir ama herkesin saati birbirine uymuyor sanırım canım.

kuralları tekrar hatırlatmama gerek yok sanırım özellikle bu hafta listeye girecek olan karabiber ve hedef48 günlük 5 mesaj
besbb9 besbb9 sen söz vermiştin cuma gün ama sadece mesü yazıp kaçıyorsun günlük 5 mesaj yok maalesef
buradayım katılmaya çalışıyorum kaptanım
Ben de iki gün bu kürü yapmayı düşünüyorum
fayda görürsen bizede söyle canım

Çok teşekkürler canım arkadaşım, sağol, eksik olmayasın.:KK200::KK200:
geçmiş olsun canım

Tatlım genele yazıyor. Bak bizde etiketliyiz orada :KK48: genel olarak bakıldığında katılımınız oldukça yüksek zaten.
Inanin varya okadar üzüldümki dedim gruba giremezsem çok üzülürüm ben çok beğendim bu grubu inanin başka gruba gitsem yapamam gibi artık bugün yürüyüşe gittigim arkadasima bile burdan bahsediyorum iyiki girmissin wda diyor orasi sayesinde diyetini bozmuyorsun çok duzenli yapiyorsun dedi oda kizini tesvik etti oda bir gruba girmwyi düşünüyor

Back
X