• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 563. Etap***

bluedolphin (86/)
prensesss016 (55,3/55/0,3/0,54)
besbb9 (72,4/72,1/0,3/0,41)
balpamuk (61,4/)
fancynancy (81,1/80,7/0,4/0,49)
evlaefe (71/)
beyazinci (58/)
Cikilatacanavari (89,5/)
ssyykk123 (81/)

5. Takım Ortalaması: %

***Denemedeki Üyeler***

Hedef48 (56,8/56,2/0,6/1,06) Yeni üye baş. kg: 57,4 baş. tarihi: 16.03.2018 hedef: 48
karabiber01 (83,9/82,7/1,2/1,43) 317. etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü. Baş. kg: 85 baş. tarihi: 16.03.2018 hedef: 60
si_bel (71,3/69,6/1,7/2,38) Yeni üye baş. kg: 71,3 baş. tarihi: 19.03.2018 hedef: 60

***İzindeki Üyeler***

toplight (72,9/)
0zlem (75,5/)

***Mezun Olan Aktif Üyeler***

morordek (60,8/)
medusa38 (55,6/)
Listeyi de one cekelim
Bu listedeki mezun ve izinli olan uyeleri tebrik ederim mezun olupta burda yorum yazmaniz çok hos olmuş yoksa gelmek istemeseniz gelmiyebilirsiniz yaptiginiz gercekten çok zor bir iş liste takip etmek paylasmak hesaplamak

Eki Görüntüle 2130537 yihaaa:KK71::KK71:hedefimi gecmisemmm gecem haft sabittim cikdirmistim
Kızlar bu detoksun gidişi sonra geri gelirse ben sokkk:confused:
Detokslarda n bitt8ginde bozma az yemelere dikkat et eger bitti fazla yesem birsey olmaz dersen daha fazlasi geliyor ama yarinda saglikli sekilde az yersen sorun olmaz ve tebrik ederim

2000 ip cezası
Senin kilonda alınan 800 gr listeyi çok olumsuz etkiliyor
Bu hafta kesinlikle kaçamak görmek istemiyorum menulerinde
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum Nuh Afra çok güzel eksiler olmuş, kilo aldığım için çok özür diliyorum benim yüzümden ortalama etkilenecek baya, bu hafta hiç kaçamak yapmıcam haftaya çok güzel bir eksiyle gelicem inşallah
En son 10gün önce 57,9çıktıktan sonra kopmuşum bu Arada spor yapmak zor gelmeye başlamış minik kaçamaklar da başlamış, geri aldım o kadar hafta uğraşarak verdiğim kiloyu

Pazartesiye göre çok iyi Özlemcim, şimdi sırada 76,5 var :spor:
inşallah canım. :KK36:
canım bu durum çok kötü hemen kendine oyalanacak bişeyler bul zorlayarak değil keyif alarak kilo vermeye çalış değilse çok yorarsın kendini
Önceleri yoktu geceleri bişeyler yemek istiyorum.Belki bu ananas detoksundan kaynaklanmıstır inşallah.

Başarılar diliyorum canım.:KK200::KK200:
Yaptığın egzersizlerin örnek oluyor hepimize.
Emeklerinin karşılığını alacaksın inşallah.:spor::KK6:
İnşallah canım. :KK200:

Pazartesi anlaşılır o ama sanmıyorum kırılan kilolar kolay kolay geri gelmiyor salmazsan gelmez inşallah :KK15:

Çok tebrik ederim mezuniyet çok yakın :super:

Sen su deyince bende hemen şişemi doldurdum koydum masama :KK48:

Kendini çok sıktığından kaynaklanıyor bence çok fazla düşünmemeye çalış dikkatini başka birşeylere ver ya da kendini ödüllendirme sistemine git seni heyecanlandıracak detok suyu şişesi var mesela yoksa al kendine ben ip aldım mesela bu gibi şeyler bu durumlarda kurtarıcı olabilir biraz sabit kalmaya da çalışabilirsin bu kilona adapte olup tekrardan vermeye çalışabilirsin ben 10 kilo verdikten sonra 1,5-2 ay kadar sabit tutmaya çalıştım ki zaten veremiyordum da sonra bu platforma rast geldim iyiki de rast geldim :KK5::KK9:En Büyük KK
Var canım sayaçlı ipim de var detoks şişem de var. Son 10 gündür kendimi çok saldım uzerine de bu detoksu yapinca bu yüzden zor gelmiş olabilir.
Ben de yıllardan beri buralardayım. Böyle giderse ömür boyu burada kalacağım.:KK57:

Var canım sayaçlı ipim de var detoks şişem de var. Son 10 gündür kendimi çok saldım uzerine de bu detoksu yapinca bu yüzden zor gelmiş olabilir.
Ben de yıllardan beri buralardayım. Böyle giderse ömür boyu burada kalacağım.:KK57:
Yok canım kalmazsın :KK15: İyi gidiyorsun özellikle spor disiplinin örnek alınası bence :super:

Ben de yıllardan beri buralardayım. Böyle giderse ömür boyu burada kalacağım.:KK57:[/QUOTE
Ananas ne kadar verdin bana telden yaz tekrar kaydedeyim telefon değişince diğerinde kalmış onu şarj edersem alırım ancak

Pazartesi anlaşılır o ama sanmıyorum kırılan kilolar kolay kolay geri gelmiyor salmazsan gelmez inşallah :KK15:

Çok tebrik ederim mezuniyet çok yakın :super:

Sen su deyince bende hemen şişemi doldurdum koydum masama :KK48:

Kendini çok sıktığından kaynaklanıyor bence çok fazla düşünmemeye çalış dikkatini başka birşeylere ver ya da kendini ödüllendirme sistemine git seni heyecanlandıracak detok suyu şişesi var mesela yoksa al kendine ben ip aldım mesela bu gibi şeyler bu durumlarda kurtarıcı olabilir biraz sabit kalmaya da çalışabilirsin bu kilona adapte olup tekrardan vermeye çalışabilirsin ben 10 kilo verdikten sonra 1,5-2 ay kadar sabit tutmaya çalıştım ki zaten veremiyordum da sonra bu platforma rast geldim iyiki de rast geldim :KK5::KK9:En Büyük KK
Artık bayağ düzenledim çok şükür yeşilliği bile fazla kaçırsam şişiyordu. Inşallah böyle gider

Yulaf ezmeli chiali omlet acayip tok tutuyor öğlen acikmadim. Evet ben 69 600 geldimEki Görüntüle 2130524
canı m okadar giyinik tartılma yaaa ben kafamdaki tokayı bile çıkarıyorum yeri geliyo :KK70::KK70: yani iç çamaşırlarınla falan tartıl hatta çırılçıplak :olamaz::olamaz::KK70::KK70:

Teşekkür ederiz :KK15:

Çok tebrik ederim biz görebilecek miyiz acaba o günleri :KK15:

Haftada yarım kilo canım benim hedefim daha fazlasında vucut kendini kapatıyor yani biraz daha listedeyim :KK15:
görüceksiniz tabi canım ınanın yeter :super: zaten senin hedefine ne kaldıki arkamdan tek tek geliceksiniz :KK19:

tebrikler canım darısı başımıza
amin canım inşallah :KK36:

Erken uyudum dün kızlar. Dünkü menüm

Kahvaltı
Menemen
2,5 dilim tb ekmek

Ara
Filtre kahve
2 avuç patlamış mısır

Öğle
Bir büyük kase mercimek çorbası

Ara
Muz

Akşam
Domates çorbası 2 kepçe
2 yk pilav
Birkaç parça döner

Gece
Kahve

Spor: 25 dk zumba
Su: 1,5 lt
canım yaa hiç ğerşembeye uygun menü olmamış. :KK20: patlamış mısır ve pilav :KK20::KK20: hadi kes bakalım cezanı :ıslık::ıslık:

Back
X