• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fancynancy fancynancy canım menü listesini koyabilirmisin yazmayan varmıydı?
Ona göre cezaları keselim

5B9C0349-7202-423F-998E-67E338BC471E.webp

Atladığım olabilir kızlar, bir bakın sizde.

evett kızlarr menü tablosuna bakınca menü yazmayanlara 200 ip atlama cezası veya leslie 1 mile cezası yazıyorum şimdilik bu duruma göre artabilir
fancynancy fancynancy 200 ip yada uygun leslie 1 mile
besbb9 besbb9 2 gün yazmamış 400 ip yada leslie 2 mile
@beyazinci 2 gün yazmamış 400 ip yada leslie 2 mile
balpamuk balpamuk 3 gün yazmamış 600 ip ya da leslie 3 mile
menü yazmama cezası kızlar
cezaları yapanlar spor sorumlusu fancynancy fancynancy yi etiketlesinler yapılmayınca gittikçe artacak haberiniz ola :sinirli::sinirli:

Bugüne ekstra eliptik ve zumba yapılceeek. Callanetics yapıyordum ama 75ten sonra başliyim ona diyorum. Ya da 78 den sonra falan. Hergün 40-45 dk mı aldığı için diğer sporlar daha cazip geliyor ama kesinlikle toparlıyor vücudu, garantiiii :super: yapınız, yaptırınız
Ben de güzel güzel videolar indirdim tlf.na televizyona baglayıp 1 saat yapmayı düşünüyorum.

Var canım sayaçlı ipim de var detoks şişem de var. Son 10 gündür kendimi çok saldım uzerine de bu detoksu yapinca bu yüzden zor gelmiş olabilir.
Ben de yıllardan beri buralardayım. Böyle giderse ömür boyu burada kalacağım.:KK57:
Yokxyok bitecek bu çile birgün hepimiz hedeflerinize ulaşacağız

Kızlar listedeki kilom 15 gün önce bildirim yaptığım kilom.
Cuma'yı bilmiyorum ama
Pazartesi:80.5
Bugun 77.8
Hedefim 78'di 200 gr hedefimi geçmişim.
morordek morordek
Aslında utanç verici bir tablo ama neyse ki daha fazla almadan kendimi toparlamaya çalıştım.
Bu haftaki hedefim 76.5
canım çok iyi vermişsin tebrik ederim önemli olan zararın neresinde dönsen kardır. bırakmaman en güzeli :KK9:

Hellöö :KK3:
Ayyyy oku oku bir hal oldum, morordek azad etti ama yine de eksik olurdum bitirmesem. Cok sukur bitti tum sayfalar yetistimm :KK70:
prensesss016 prensesss016 canim tebrik ederimmm:KK73: darisi basimaa:olamaz:
Benim kilom 68.9 ama kahvalti sonrasi tartildim unuttugumdan, 2 gun once 68 idim:KK53: Haftaya izin kilom 66.8i hedef koyuyum ki listeye geri doneyimmm:rapci::rapci:
Ozledim ya. Yeni arkadaslar hosgelmisler, elbirligiyle takimimizi 3. Etmisler. Ayni performansi bu hafta da gorecegiz umarim:KK36: tanimayanlar icin: ben 30 yasindayim 10 bucuk aylik bir bebegim var ve emzirirken aldigim kilolari vermeye calisiyorum ama alip alip geri veriyorum cikamadim 70-68 araligindan:KK67::KK67:
Umarim nisana bomba gibi baslayacagim desteginizleHoppa
ya sen nerelerdesin gel gel kaybolma biyerlere iyi çok almamışsın yine

morordek morordek krkudan yazamadım 58,8 çıktım 800gr almışım, ne ceza verirseniz hazırım yapmaya haftaya için hedefim 57,5kilo
hadi yaaa kötü olmuş ama haftaya toparlarsın diye düşünüyorum

Back
X