- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #279.761
Cnm gecmis olsun oncelikleArkadaşlar bugün bildirim yapamadım çünkü uzun mazeretlerim var ve çok haklısınız bir iki gün menü yazamadım bu hafta. Kv bende kalıyordu nerdeyse her günüm dışarıda geçti ve hiç girip bakamadım bile. Onun haricinde diyetimi bozmadım ama inanılmaz bir şişkinliğim var 3 gündür... Sadece regl meselesi olduğunu sanmıyorum. Diyetisyenim detoks listesinden sonraki listede bana 7 otlu çay vermişti. Onun bana yaramadığını düşünüyorum, psikolojik olarakta çok kötüydüm 2 gündür. Bu şişkinlik yüzünden nefes alamıyor gibi oluyorum bazen. Sadece mide-karın şişliği değil, tüm vücudumda balon gibi bi şişlik ve gece uyku huzursuzluğu.... Yani lütfen özürlerimle birlikte kabul edin. Bugün kv İzmir’e döndü ve bende bu halimle ancak evi, kızımı ve kendimi toparlayabildim. Ayrıca bugün kabak detoksuna başladım. O çayla birlikte wc problemimde olmuştu şişkinliğin yanında. Bugün kabak detoksu beni biraz rahatlattı, en azından nefes aldırdı... Daha iyi hissediyorum o müthiş içsel aıkıntım biraz azaldı. O çayı bıraktım sadece yeşil çay içtim bugün. Bol bol idrara çıktım ve sanırım baya ödem attım bugün ki şu an daha iyi hissediyorum...
toplight @morordek Kusura bakmayın lütfen arkadaşlar. Bildirimimi pazartesiye saklıyorum artık. Bu halimle tartıya çıkasım da gelmiyor zaten. Pazartesiye kadar tartılmama kararı aldım şu çayın etkisini bir atayım üzerimden, reamen dengem bozuldu...
Cezamı aldım kabul ettim ve yarın yapacağım 600 ip +Leslie
Bu arada bu saatte tartilmak ise yaramaz aksam 8 i gectigi icin ptesi bildirimini bekliyoruz tatlim