• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar bugün bildirim yapamadım çünkü uzun mazeretlerim var ve çok haklısınız bir iki gün menü yazamadım bu hafta. Kv bende kalıyordu nerdeyse her günüm dışarıda geçti ve hiç girip bakamadım bile. Onun haricinde diyetimi bozmadım ama inanılmaz bir şişkinliğim var 3 gündür... Sadece regl meselesi olduğunu sanmıyorum. Diyetisyenim detoks listesinden sonraki listede bana 7 otlu çay vermişti. Onun bana yaramadığını düşünüyorum, psikolojik olarakta çok kötüydüm 2 gündür. Bu şişkinlik yüzünden nefes alamıyor gibi oluyorum bazen. Sadece mide-karın şişliği değil, tüm vücudumda balon gibi bi şişlik ve gece uyku huzursuzluğu.... Yani lütfen özürlerimle birlikte kabul edin. Bugün kv İzmir’e döndü ve bende bu halimle ancak evi, kızımı ve kendimi toparlayabildim. Ayrıca bugün kabak detoksuna başladım. O çayla birlikte wc problemimde olmuştu şişkinliğin yanında. Bugün kabak detoksu beni biraz rahatlattı, en azından nefes aldırdı... Daha iyi hissediyorum o müthiş içsel aıkıntım biraz azaldı. O çayı bıraktım sadece yeşil çay içtim bugün. Bol bol idrara çıktım ve sanırım baya ödem attım bugün ki şu an daha iyi hissediyorum...

toplight toplight @morordek Kusura bakmayın lütfen arkadaşlar. Bildirimimi pazartesiye saklıyorum artık. Bu halimle tartıya çıkasım da gelmiyor zaten. Pazartesiye kadar tartılmama kararı aldım şu çayın etkisini bir atayım üzerimden, reamen dengem bozuldu... :KK43: Cezamı aldım kabul ettim ve yarın yapacağım 600 ip +Leslie
Cnm gecmis olsun oncelikle
Bu arada bu saatte tartilmak ise yaramaz aksam 8 i gectigi icin ptesi bildirimini bekliyoruz tatlim

En Büyük TÜRKİYE5. Takım 30 Mart Hedefleri En Büyük TÜRKİYE

Üye ismi >> Geçen cuma >> Hedef >> Bu cuma

bluedolphin >> 86 >> 85 >> ?? o_O

prensesss016 >> 55,3 >>54,8 >> 55 :110:

besbb9 >> 72,4 >> 72 >> 72,1 :110:

balpamuk >> 61,4 >> 60,5 >> ?? o_O

fancynancy >> 81,1 >> 79,7 >> 80,7 :110:

evlaefe >> 71 >> 70 >> 69,5 :nazar::KK9::KK9:

beyazinci >> 58 >> 56,9 >> 58,8 :duduk::sinirli::sinirli:

Cikilatacanavari >> 89,5 >> 88,4 >> 88,8 :110:

ssyykk123 >> 81 >> 79,5 >> 81,2 :duduk::sinirli:

Hedef48 >> 56,8 >> 56,3 >> 56,2 :nazar::KK9::KK9:

karabiber01 >> 83,9 >> 82,5 >> 82,7 :110:

si_bel >> 71,3 >> 70,8 >> 69,6 :nazar::KK9::KK9:

0zlem >> 80,5 >> 78 >> 77,8 :nazar::KK9::KK9:
Ama yinede güzel benim kilomda kafama taktim o nazar boncuğu alcam:KK200: birgün 200 grla kaybettim :KK70::mad:

Bugün sayfayı hep okudum ama pek birşey yazmadım. Açıkçası biraz moralim bozuldu. Hatta uzun zaman sonra bugün abur cubur yemek istedim, can sıkıntısından. Sonra kendi kendime dedim ki zaten hep bundan başa sarmıyor musun? Her canım sıkıldığında, moral bozukluğunda yemeğe sarılıyorum. Tabi bu sefer öyle olmadı. Markete gidip çubuk tarçın alıp çıktım:halay: şimdi tarçınlı su içiyorum. Hatta ev sahibi börek getirdi. Bir bakıştık börekle :KK70:sonra eşimin yemesi için kaldırdım gözümün önünden. Velhasıl kelam bu hafta ve gelecek haftalarda mücadeleye devam:süslü:[/QUOTE

Bende ayniydim ama kendime geldimm artikk

Kızlar bu hafta dokuzuncu olduk. Geçen haftaki üçüncülükten sonra hiç yakışmadı. Cok guzel kilo verenler vardı ama bir kişinin bile artı gelmesi cok etkiliyor gördüğünüz gibi. Sağlık olsun. Haftaya güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Pes etmek yok :KK19:
bukadar etkiliyormu inanamiyorum aslinda herkez okadar guzel verdiki aman arkadaslar dikkat edelim

Sorun degil cuma gun yaptin ki iyi oldu 2. Cuma listedesin
Kaptanim grupta boşluk varmi sana bahsettiğim arkadasimin kizida gelmek istiyor lise bire gidiyor bu güzel kizimiz çok güzel verdi ama daha sonra aldi şuan dikkat edemiyordu oda burasiyla vermek istiyor eger yer varsa onada 2 haftalik deneme sureci verelim yapabilirse devam eder egerki yer yoksa beklemesini istiyecegim çünkü bu grupta olursa bizlerle daha iyi vereceğini düşünüyorum

Bugunki menum
Sabah
1dilim ekmek
2 kaşık lorla yeşillik dogradim salata yaptim
3 zeytin
Yarim domates

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
1 kase yeşil mercimek salatasi (pazartesi kadar öğlen ayni olacak)haslayip dolaba koydum ordan alip yesillik dograyip salata yapiyorum

Ara
1 Türk kahvesi

Aksam
1dilim ekmek
Yarim kase yoğurt
5 yemek kaşığı patlican yemegi

Sabah akşam yürüyüs yapildi

Iyi geceler kızlar cuma menü
Sabah 8bucuk
Mantar sote
Peynir
Yeşil çay biberiyeli
11de 2 elma
2bucuktan sonrası berbat beslendim bende şehir dışina çıkcam diye yolluk kurabiye yaptım çok yedim :kızgın::kızgın:kendi kendime 1500 :spor:diyorum pazartesiden itibaren yapcam bu cuma 69 diyeljm inşallah pazartesi artı gelmem gezmelerdeyim

Mezun olmana çok sevindim canım tebrik ederim. Ayrıca gitmeyip devam etmene de çok sevindim :KK200:
sagol canim darisi tez zamanda basiniza olsun

Bugün sayfayı hep okudum ama pek birşey yazmadım. Açıkçası biraz moralim bozuldu. Hatta uzun zaman sonra bugün abur cubur yemek istedim, can sıkıntısından. Sonra kendi kendime dedim ki zaten hep bundan başa sarmıyor musun? Her canım sıkıldığında, moral bozukluğunda yemeğe sarılıyorum. Tabi bu sefer öyle olmadı. Markete gidip çubuk tarçın alıp çıktım:halay: şimdi tarçınlı su içiyorum. Hatta ev sahibi börek getirdi. Bir bakıştık börekle :KK70:sonra eşimin yemesi için kaldırdım gözümün önünden. Velhasıl kelam bu hafta ve gelecek haftalarda mücadeleye devam:süslü:
Ooohhh çok şükür atlatmissin canim kutlarim yendin düşmanı
prensesss016 prensesss016 kuzum mezuniyetini tebrik ederim, çok çok çok sevindim :KK200:
sağol canim seninde tekrar sahalara donmeni bekloyorum ben buralardayim gel senide mezun edelim

Medusa da demiş bence de dengesiz. O meyveler çok olmuş ara öğün için, gerçi ara mı ana mı anlayamadım çünkü öğle yemeği yok. Düzenli bir şekilde yesen tok tutacak şeylerden daha iyi olur. Neyse ki akşamın hafif.

Ben de hatirliyorum o zamani yaa az laf etmemistim

Supersin yeme tabi
:olamaz::olamaz::KK48:

Kızlar bu hafta dokuzuncu olduk. Geçen haftaki üçüncülükten sonra hiç yakışmadı. Cok guzel kilo verenler vardı ama bir kişinin bile artı gelmesi cok etkiliyor gördüğünüz gibi. Sağlık olsun. Haftaya güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Pes etmek yok :KK19:
hadi yaa üzüldüm neyse yapacak bisey yok biz alışkınız bi ileri bi geri :KK48: haftaya telafi edelim kizlar yine

Arkadaşlar bugün bildirim yapamadım çünkü uzun mazeretlerim var ve çok haklısınız bir iki gün menü yazamadım bu hafta. Kv bende kalıyordu nerdeyse her günüm dışarıda geçti ve hiç girip bakamadım bile. Onun haricinde diyetimi bozmadım ama inanılmaz bir şişkinliğim var 3 gündür... Sadece regl meselesi olduğunu sanmıyorum. Diyetisyenim detoks listesinden sonraki listede bana 7 otlu çay vermişti. Onun bana yaramadığını düşünüyorum, psikolojik olarakta çok kötüydüm 2 gündür. Bu şişkinlik yüzünden nefes alamıyor gibi oluyorum bazen. Sadece mide-karın şişliği değil, tüm vücudumda balon gibi bi şişlik ve gece uyku huzursuzluğu.... Yani lütfen özürlerimle birlikte kabul edin. Bugün kv İzmir’e döndü ve bende bu halimle ancak evi, kızımı ve kendimi toparlayabildim. Ayrıca bugün kabak detoksuna başladım. O çayla birlikte wc problemimde olmuştu şişkinliğin yanında. Bugün kabak detoksu beni biraz rahatlattı, en azından nefes aldırdı... Daha iyi hissediyorum o müthiş içsel aıkıntım biraz azaldı. O çayı bıraktım sadece yeşil çay içtim bugün. Bol bol idrara çıktım ve sanırım baya ödem attım bugün ki şu an daha iyi hissediyorum...

toplight toplight @morordek Kusura bakmayın lütfen arkadaşlar. Bildirimimi pazartesiye saklıyorum artık. Bu halimle tartıya çıkasım da gelmiyor zaten. Pazartesiye kadar tartılmama kararı aldım şu çayın etkisini bir atayım üzerimden, reamen dengem bozuldu... :KK43: Cezamı aldım kabul ettim ve yarın yapacağım 600 ip +Leslie
Canim bence cay falan bahane :ukala: seni kaynana stresi basmış :KK70:sisirmiste sisirmis seni :KK70: gitmis bak nasil veriyosun bu hafta :KK70:
Kizlar haftasonu diye diyeti birakmayin lutfen ozellikle @beyazinci tatlim malum bu hafta sen biraz dikkatsiz davrandin emzirdigin icin fazla yuklenemiyorum eger emzirmemis olsaydin soyleyecek cok seyimiz vardi prensess arkadasimiz iyi bilir o yuzden lutfen bu hafta dikkat et tatlim
ahhh ahhh bilmemmi ne yapin edin kilo alipta takima puan kaybettirmeyin :KK11: ac gezin ac :KK12: yoksa karışmam:KK11::sinirli::sopa:

Kaptanim grupta boşluk varmi sana bahsettiğim arkadasimin kizida gelmek istiyor lise bire gidiyor bu güzel kizimiz çok güzel verdi ama daha sonra aldi şuan dikkat edemiyordu oda burasiyla vermek istiyor eger yer varsa onada 2 haftalik deneme sureci verelim yapabilirse devam eder egerki yer yoksa beklemesini istiyecegim çünkü bu grupta olursa bizlerle daha iyi vereceğini düşünüyorum
Cnm lise ikide cok kucuk diyet yapmasi icin o ancak saglikli beslenir gelsin aramiza ablalari olarak biz destek oluruz
Sok diyetlere falan izin vermeyiz o da biraz dikkat ederse gider kilolari

Günaydın memleketime ana ocağına buyurun ıspanaklı omlete gelin arkadaşlar.. mutlu haftasonları

Eklentiler

• 20180331_074943.webp
    20180331_074943.webp
    18 KB · Görüntüleme: 30
sagol canim darisi tez zamanda basiniza olsun

Ooohhh çok şükür atlatmissin canim kutlarim yendin düşmanı
sağol canim seninde tekrar sahalara donmeni bekloyorum ben buralardayim gel senide mezun edelim

:olamaz::olamaz::KK48:

hadi yaa üzüldüm neyse yapacak bisey yok biz alışkınız bi ileri bi geri :KK48: haftaya telafi edelim kizlar yine

Canim bence cay falan bahane :ukala: seni kaynana stresi basmış :KK70:sisirmiste sisirmis seni :KK70: gitmis bak nasil veriyosun bu hafta :KK70:
ahhh ahhh bilmemmi ne yapin edin kilo alipta takima puan kaybettirmeyin :KK11: ac gezin ac :KK12: yoksa karışmam:KK11::sinirli::sopa:
Amin canım hepimizin başına. Evet dün iyi ki yememişim şimdi gayet iyiyim çünkü:KK6:

Back
X