• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar Arkadaşlar,
Bu fotoğrafımı bugün kilo verme yolculuğum hakkında bilgi sahibi, sevdiğim iki arkadaşımla paylaştım.
Sizlerle de paylaşmak istedim. Soldaki fotoğrafım Mayıs 2017'deki gibi 110 kg olduğum zamanlara ait. İnsülin direnci, haşimato, kolestrol, karaciğer yağlanması ne isterseniz mevcuttu haliyle.
Sağdaki fotoğraf -23 kg olan halim. 2018 Şubat ayında çekilmişti. Mayıs 2017'de başlayan kilo verme yolculuğum devam edecek. İnşallah vermem gereken 20 kg'ı da verir, eski kiloma kavuşurum diyorum.
En büyük tesellim insülin direncimin şu anda kalmamış olması, daha doğrusu kontrol altında olması. Tekrar kilo almamam sağlık açısından önemli.
Yolum uzun. Bana şans dileyin.
Eki Görüntüle 2132662
Tebrik ederim. Çok güzel bir başarı. Devamı da gelince süper olacak:KK39:

Çok teşekkür ederim canım. Sağolasın, eksik olmayasın.:KK60::KK200::KK19:
Kilo verince üzerimden ağır bir yük kalktı, artık belim o kadar çok tutulmuyor, çok daha sağlıklı hissediyorum.
Annem "sırtında resmen bir kuzu taşıyormuşsun 110 kg olduğun zaman" diyor. :KK48:
Azmedip kalan 20 kg'ı da verirsem eski sağlığıma kavuşacak ve çoook mutlu olacağım.
Darısı kilo vermek isteyen herkesin başına inşallah.:KK200::dua:
Başarılar diliyorum, sabırlar diliyorum bu süreçte.
Amin insallah canim eger bulursam resmimi bende oaylasacagim daha önceden kilo vermiştim 57 kiloyu gördüm ben 3ncü hamilelegimde kaldi bu kilolar ama motivazyon eksikliginden yapamadim

:KK200::KK5:

Form Çay şu 5'li olan çaylar mı yoksa kayısılı olanlar falan mı hangisi iyi geliyor?

Cevizli su içemiyorum ben ya içim kalkıyor :KK43:( Dorisin kitabını almayı düşünüyorum ben ama bir türlü fırsatım olmadı şu an bootcampte olduğumuz için planlı bir spor aktiviesini sürdürmek daha kolay oluyor :KK19:
Kayısılı canım form çayı olan.

Amin insallah canim eger bulursam resmimi bende oaylasacagim daha önceden kilo vermiştim 57 kiloyu gördüm ben 3ncü hamilelegimde kaldi bu kilolar ama motivazyon eksikliginden yapamadim
Tekrar başarırsın inşallah canım. :KK200::KK19:
Başarılar diliyorum, çok öpüyorum. :KK60:
Hamilelik sonrası alınan kilolar bir çok bayanın ortak derdi sanırım.
Annem de evlendiğinde 57 kg imiş, boyu 1.70. Doğum sonrası kilo almış ve 96 kg'ları görmüş.

Back
X