• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

balpamuk balpamuk kv nin şişliği gitti mi? yarın sonuç nasıl çıkacak

toplight toplight kv’nin şişliği nedir yahu? :)))))) Şişliğim indi çok şükür ama maalesef eskisi kadar dibe inemedim kilomda. Sanırım ananas diyeti baya bir ödem attırmıştı yani giden sadece yağ olsaydı sabit kalırdım. Şok diyetlerinde problemi bu zaten. Diyetisyen kontrolünde olduğum için yaptım ama şok diyet sonrası yaptığım ödül öğününde yediğim 1 dilimcik birşey reamen 1 kg olarak yapıştı bana. Böyle şoklardan sonra uzun süre ödül falan yapmamak gerekiyor kilo sanitlenene kadar. Yoksa giden aslında çoğunlukla ödem olduğu için hemen geei geliyor. Yarın ki sonucu yazacağım. Artık hiçbir şeye emin olmadığım için yazmıyorum şimdilik. Diyetime azimle, bozmadan devam ediyorum. Menülerimi paylaşıyorum zaten, görüyorsunuz. Fazla yazamamama nedenime gelirsek kv iş icabı çok sık gidip-geldi bu aralar. Onun yanında sürekli elimde telefon oturup forumu okuyamadığım için yazamadım da. Bu haftadan sonra mayıs a kadar gelmeyecek. Zaten o arada hedef kiloma inmiş olmayı hayal ediyorum! :KK25:
:KK36::KK36::KK36:

Bende menümü yazayım

Kahvaltı
Filtre kahve
Dukan ekmek
1 kızarmış yumurta
2 dilim hindi füme
1 armut

Ara
Yeşil çay

Öğle
Etli bezelye
3 yk makarna

Ara
3 hurma
Filtre kahve

Akşam
Tavuk çevirme (göğüs etinden yedim sadece)
Ayran

Su: 3 lt
Spor: yok

toplight toplight kv’nin şişliği nedir yahu? :)))))) Şişliğim indi çok şükür ama maalesef eskisi kadar dibe inemedim kilomda. Sanırım ananas diyeti baya bir ödem attırmıştı yani giden sadece yağ olsaydı sabit kalırdım. Şok diyetlerinde problemi bu zaten. Diyetisyen kontrolünde olduğum için yaptım ama şok diyet sonrası yaptığım ödül öğününde yediğim 1 dilimcik birşey reamen 1 kg olarak yapıştı bana. Böyle şoklardan sonra uzun süre ödül falan yapmamak gerekiyor kilo sanitlenene kadar. Yoksa giden aslında çoğunlukla ödem olduğu için hemen geei geliyor. Yarın ki sonucu yazacağım. Artık hiçbir şeye emin olmadığım için yazmıyorum şimdilik. Diyetime azimle, bozmadan devam ediyorum. Menülerimi paylaşıyorum zaten, görüyorsunuz. Fazla yazamamama nedenime gelirsek kv iş icabı çok sık gidip-geldi bu aralar. Onun yanında sürekli elimde telefon oturup forumu okuyamadığım için yazamadım da. Bu haftadan sonra mayıs a kadar gelmeyecek. Zaten o arada hedef kiloma inmiş olmayı hayal ediyorum! :KK25:
:KK36::KK36::KK36:
Kiz kv odem yapti sana demistik ya ondan demistim insanin kendi duzeni gibi yok bende bugun kv ye gidecegim bursaya kucuk hasta ben hasta grip olmusuz ama gidilecek degilse haftaya sinavlar var sonrasi 23 nisan gosterileri bayaa bi gecikecek

5 Nisan 2018,Perşembe günü
Menüm:

Sabah: (08:30)
Haşlanmış yumurta, 2 üçgen peynir, 3 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen: (12:30)
1 kase ezogelin çorbası
Patlıcan yemeği
Akşam: (19:00)
Yoğurtlu haşlanmış karnabahar
Izgara tavuk (100 gr)
Ara öğün: çağla (19:30)

* Su: 2,5 lt
*Yürüyüş: 1,5 saat

Kiz kv odem yapti sana demistik ya ondan demistim insanin kendi duzeni gibi yok bende bugun kv ye gidecegim bursaya kucuk hasta ben hasta grip olmusuz ama gidilecek degilse haftaya sinavlar var sonrasi 23 nisan gosterileri bayaa bi gecikecek
Çok geçmiş olsun kaptanım.:KK200::KK200:
Acil şifalar diliyorum.

***5. Takım 563. Etap***

bluedolphin (86/) geçen hafta bildirimde bulunmadı
besbb9 (72,1/)
balpamuk (61,4/)
geçen hafta bildirimde bulunmadı
fancynancy (80,7/)
evlaefe (69,5/)
beyazinci (58,8/)
Cikilatacanavari (88,8/)
ssyykk123 (81,2/)
Hedef48 (56,2/)

karabiber01 (82,7/)

5. Takım Ortalaması: %

***Denemedeki Üyeler***

si_bel (69,6/) Yeni üye baş. kg: 71,3 baş. tarihi: 19.03.2018 hedef: 60

***İzindeki Üyeler***

toplight (72,9/)
0zlem (77,8/)

***Mezun Olan Aktif Üyeler***

morordek (60,4/)
medusa38 (53,7)
prensesss016 (55/)

Geçmiş olsun kötü bir hastalık derken?

Ferritin çok düşmüş canım mutlaka kullan ilaçlarını ama hareketini de eksik etme tabi. Bende hep iştah açmıştır o ilaçlar son çare gece yatmadan içiyordum artık. En azından sabah sağlam yesem de gün içinde yakarım diye :)

Ya bari spor olsun ama...

:skandal::skandal:
Akşamın o saatinde kuruyemişe de çok verme kendini bence.

Çocuklarla parka gidip hareket ettiysen sayılabilir ama kenarda onları izlediysen sayılmaz :p

Neyse dondurmayı yakmışsın sporunla o yüzden ceza kesmiyorum

Ama öğle çok kötü olmuş mesela :bicak:

Canım sana kaçıncı yazışım bilmiyorum, yapma öyle şeyler. Menülerindeki karbonhidratı azaltsan çok iyi sonuç alacaksın dilimde tüy bitti.

Geç yattım erken kalktım demişsin bebeyim onun etkisi olabilir bir de evet belki piyaz da yapmış olabilir baktım şimdi 4 yk piyaz baya da var. Bugün yeme öyle şeyler, ödem atıcı şeyler iç insallah etkisi olur
Grip canım ama ilk defa bu kadar ağır geçirdim
besbb9 besbb9 nasıl oldun tatlım iyileştin mi hiç sesin çıkmıyo
maalesef daha iyileşemedim kaptanım

***5. Takım 563. Etap***

besbb9 (72,1/)
balpamuk (61,4/)
fancynancy (80,7/)
evlaefe (69,5/)
beyazinci (58,8/)
Cikilatacanavari (88,8/)
ssyykk123 (81,2/)
Hedef48 (56,2/)

karabiber01 (82,7/)

***Denemedeki Üyeler***

***İzindeki Üyeler***

toplight (72,9/)
0zlem (77,8/80/-2.2/-2.8)

morordek (60,4/)
medusa38 (53,7)
prensesss016 (55/)

Günaydın yazıp göndermistim ben ama göremedim.
Neyse tekrardan Günaydın kızlar..
Bir kaç gündür ugrayamadim yaz temizliğine başlamıştım ama yordum kendimi biraz rahatsızlandim. Ellerimde egzama vardi deterjanlar da değince berbat oldu.. Ellerimi oynatamiyordum bile zorla yıkandım..
Neyse kısaca durum bundan ibaret ama tabi hiç birşey artı gelmemin bahanesi değil.
Dikkat edemedim sporda yapamadım malesef.o_O

***5. Takım 563. Etap***

besbb9 (72,1/70,6/1,5/%2,08)
balpamuk (61,4/)
fancynancy (80,7/)
evlaefe (69,5/)
beyazinci (58,8/)
Cikilatacanavari (88,8/)
ssyykk123 (81,2/)
Hedef48 (56,2/)

karabiber01 (82,7/)

***Denemedeki Üyeler***

***İzindeki Üyeler***

toplight (72,9/)
0zlem (77,8/80/-2.2/-2.8)

morordek (60,4/)
medusa38 (53,7)
prensesss016 (55/)

Günaydın yazıp göndermistim ben ama göremedim.
Neyse tekrardan Günaydın kızlar..
Bir kaç gündür ugrayamadim yaz temizliğine başlamıştım ama yordum kendimi biraz rahatsızlandim. Ellerimde egzama vardi deterjanlar da değince berbat oldu.. Ellerimi oynatamiyordum bile zorla yıkandım..
Neyse kısaca durum bundan ibaret ama tabi hiç birşey artı gelmemin bahanesi değil.
Dikkat edemedim sporda yapamadım malesef.o_O
özlem cim tatlım dikkat et kendine ama kilo almış başını gitmiş toparla hemen kuzum

***5. Takım 563. Etap***

besbb9 (72,1/70,6/1,5/%2,08)
balpamuk (61,4/) geçen hafta bildirimde bulunmadı
fancynancy (80,7/)
evlaefe (69,5/)
beyazinci (58,8/)
Cikilatacanavari (88,8/)
ssyykk123 (81,2/)
Hedef48 (56,2/55,8/0,4/%0,71) :110:
karabiber01 (82,7/)