- 6 Nisan 2010
- 4.415
- 15.852
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #280.401
Bir sonraki hafta için çok çalışmalıyım. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar.
Bol eksili bir gün olsun hepinize![]()
Ben paylaşayım kaptanım paylaşan olmadıysaKizlar listeyi toparladim cepten bu kadar yapabildim musait olan paylasima tasiyabilir su an sehirlerarasi yolda oldugum icin pwylasamadim ancak bu kadar yapabildim
Canim tesekkur ederim paylasmissin yardimcilar aksam uzeri paylasacaklardi elin kolun dert gormesinBen paylaşayım kaptanım paylaşan olmadıysa
Tesekkurler ben de simdi gelmistim paylasmaya :)Ben paylaşayım kaptanım paylaşan olmadıysa
Yok canim ya disciye gectim yuruyusten kizin disi ceildi oradanda oglabi almaya hala eve varamadimevlaefe tartıldın mı canım yeniden? Var mı bir değişiklik?
TeşekkürlerBen paylaşayım kaptanım paylaşan olmadıysa
Ben anca eve girebildim ya cok yorucu bir gunduTakımımızda da in cin top oynuyor maşallah bugün![]()
O dolmalar pirincli degildir insallahSelam nasılsiniz ilk menüyü paylaşayım bugünün cuma günü menüm
Sabah 9 menemen
4zeytin
Peynir
Zencefil sumak çayı
2ceviz 1 incir
Öğle 1de elma sonra kızımla uyuyakalmışım.
3te 1tabak bamya
Havuc yogurtlu 3yk
Arada yeşil çay
7de kara lahana dolma 6tane
Yogurtlu havuc fazla yapmışim 2yk
Su 1bucuk yatana kadar 2 olur
Spor yok şimdilik yürüyüşe gitsem gitmesem tembelikteyim.
Gene oto duzeltme kurbani olmussunBugun guya 3 saat yuruyus yapip tekrar tartilicatim ama disimin kaplamasi dustu kizinda disini cektirdim butun programim aksadi
Haftaya kaldi heyecanim
Bu arada yag olcumu yaptirdim 35.5 le diyete baslarken yag oranim suan 30.8 dusmus yani yagdan vermisim kas oranim ayni metabolizma yazim 48 den 36 dusmus sukur dahada dusecek insallah
Bu aralar öyle bir salgın varki iyileşmesi uzun sürüyoro iyileşti sayılır da ben iyileşemedim daha doğrusu beni hasta etti