• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet ya geçelim artık şu 7lere. Olur canım belki böyle motive oluruz. Ay kesin bende o da ters teperde neyse. Ödül olayını bilemedim valla. Olmasa mı acaba? 1 kilo verip yarım kilo geri almayalım da:-) ödül konusunu bir düşünelim bence.
Yok öyle yemek ödülü değil kız, aklımız fikrimiz yemek :KK70::KK70::KK70:
Ne bileyim bir hafta boyunca günaydın dedikten sonra mesela atıyorum sana yenildim ssyykk123 büyüksün abim başka bir gün yücesin ulu ssyykk123 falan yazabiliriz mesela ceza olarak :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bu arada hanımlar bu hafta da 7.yiz yani ilk 3'e hala cok uzağız. Üstelik bu hafta etap sonuncusu takımımızdan çıktı :olamaz:

@balpamuk kurallar gereği bu hafta nerede hata yapıp neden kg aldığını aşağıdaki linkte anlatman gerekiyor :

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ma-zayiflama-yarismasi.1063376/#post-55310683

Ayrıca şu linkteki sayfaya da bir sağlıklı yemek tarifi yazman gerek:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/

Haftaya güzel bir eksi ile geleceğine inanıyorum :KK19:
Aaaa gözlerime inanamıyorum, sen bu saatte ayakta. Umut paşamız mı uyumadı yoksa canım?

Yok öyle yemek ödülü değil kız, aklımız fikrimiz yemek :KK70::KK70::KK70:
Ne bileyim bir hafta boyunca günaydın dedikten sonra mesela atıyorum sana yenildim ssyykk123 büyüksün abim başka bir gün yücesin ulu ssyykk123 falan yazabiliriz mesela ceza olarak :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Valla direk aklıma yemek geldi :KK70:bu yemekten daha fena valla. Bunları dememek için ikimizde çok çabalarız herhalde:KK70:
Günaydın tünaydın, hepsi bir arada olsun :KK36:
Ben hastayımmmm faranjitten yataklardayım ay biri kurtarsın beni nolur :KK1:
Çok geçmiş olsun canım. Faranjit bir zamanlar kabusumdu. Dinlenmeden geçmiyordu benim ki. :KK43:

Dünkü menümü yazayım bu arada.
08.00 kahvaltı:
1 dilim ananas
2 haşlanmış yumurta

Öğlen 13.30:
Kabaklı havuçlu salata(misafirlikte yedim. 3 gün az gelmiş gibi:KK70:)
Kuskus salatası

18.30 akşam:
Ton balıklı salata
1 avuç çekirdek

3.5 litre su
Türk kahvesi
Yarım saat yürüyüş

Valla direk aklıma yemek geldi :KK70:bu yemekten daha fena valla. Bunları dememek için ikimizde çok çabalarız herhalde:KK70:

Çok geçmiş olsun canım. Faranjit bir zamanlar kabusumdu. Dinlenmeden geçmiyordu benim ki. :KK43:
2 bebeyle nereye dinleneyim. Elimin yollarını gözlüyorum. Gelsin de postu sereyim diye :KK48::KK48:
Enerji versin diye vitaminleri çaktım ama inşallah toparlarım birkaç güne.

Hafta sonu sessizliği çökmüş yine gruba:ruh: arkadaşlar benim tartım 8-9 yıllık falan. Yenisini alsam mı diye düşünüyorum. Biraz araştırdım ama bir sürü seçenek var. Siz ne kullanıyorsunuz? Memnunmusunuz?

Back
X