• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün ankara da sanki cehennem sıcağı vardı iyiki sabah erkenden çıkıp yürüyüşümü yapmışım bence iyiki görmüşsünüzdür bursaya toplight toplight
Cidden çok sıcaktı yaaa
Ama ben sıcağı severim :)
Benimkine sinbo ama biraz eskidi galiba. Ardarda tartılmalarda farklı sonuçlar verebiliyor. Ben en çok çıkanı baz alıyorum. Biliyorsan tartının modelini yazarmısın?
Arkasının fotosunu çektim
IMG_20180407_221424~01.webp

bnde katilmak istiyorum zayiflamak istoyorum
Hoşgeldin arkadaşlar da söylemişler zaten ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de kendinden bahset lütfen, şu an kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun gibi gibi :) ben kaptan yardımcısıyım bu arada
Iyi aksamlar hanımlar bende yazayim menü cumartesi menü
Sabah 8de yola çıktık izmite arabada 10 tane peynirli cubuk kraker
11de kahvaltı 7 8 zeytin
çeşitli peynirler.
Patlıcan kapya biber kozlenmis
Sahanda yumurta
Domates salatalık
1tane küçük sigara böreği
2dilim ekmek üstüne kaymak bal
4te oğlumun iskenderinden 4parca pide ve yoğurt
8 bucuk da yeşil çay
Akşam yemeyip dengeliycem. Belki gece tarçınlı süt içerim.
Su 2lt
Spor yok belki birazdan ip ...bebeleri uyutunca..
Menünü beğenmedim tabi ki
500 ip

Benimkine sinbo ama biraz eskidi galiba. Ardarda tartılmalarda farklı sonuçlar verebiliyor. Ben en çok çıkanı baz alıyorum. Biliyorsan tartının modelini yazarmısın?

En iyisi Arzum’un pilsiz olanlarından al rahat et. Pilli olanlarda pili azaldı-bitti derken o problem çok yaşanıyor. Nihayet pilsiz olanı keşfettim rahat ettim.

Cidden çok sıcaktı yaaa
Ama ben sıcağı severim :)

Arkasının fotosunu çektim
Eki Görüntüle 2134250

Hoşgeldin arkadaşlar da söylemişler zaten ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de kendinden bahset lütfen, şu an kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun gibi gibi :) ben kaptan yardımcısıyım bu arada

Menünü beğenmedim tabi ki
500 ip
Teşekkür ederim canım. Bir inceleyeyim onu:KK39:

Yarışmamız 564. Etap sonuncusu sevgili balpamuk balpamuk ! :duduk:

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

Teşekkürler seaBahAR seaBahAR , mesajını aldım.
Elbette kurallar neyi gerektiriyorsa yerine getireceğim.

Sevgiler.

En iyisi Arzum’un pilsiz olanlarından al rahat et. Pilli olanlarda pili azaldı-bitti derken o problem çok yaşanıyor. Nihayet pilsiz olanı keşfettim rahat ettim.
Ben özellikle doğru tartmasını istiyorum canım. Çoğu yerde yeni bile olsa tartıların üstüste tartılmada farklı tarttığını okudum. Bahsettiğin tartı hep aynı mı tartıyor canım ?

Bende katılmak istiyorum takıma. Ilk sayfada yer alan kuralları okudum ve kabul ediyorum. Şu anki kilom 78.2 kg hedef kilom ilk etapta 58 daha sonra 55 inşallah.

Bi kaç zamandır diyete başlayıp bozuyordum son bi kaç aydır felaket bir şekild e iştahım açıldı ve engel olamıyordum. Ve akupunktur desteği almaya karar verdim ve bugün doktora gittim ve ilk akupunktur iğnelerim takıldı. Şu an için gayet iyiyim. Akşam ekmeksiz balık ve salata yedim ve halen acıkmadım. Daha önceden olsa akşam yedikten sonra kaç kez dolabı açıp yiyecek bir şeyler arardım. Bugün yapmadım şükür yani etkisini ilk günde dahi gördüm.

Şimdi önümümde 4 _5 aylık sürede hedef kiloma ulaşırım inşallah. Takıma katılabilir miyim. Akupunktur ile destek almış olmam sorun olur mu

Teşekkürler şimdiden

Ben özellikle doğru tartmasını istiyorum canım. Çoğu yerde yeni bile olsa tartıların üstüste tartılmada farklı tarttığını okudum. Bahsettiğin tartı hep aynı mı tartıyor canım ?

Evet maalesef şoku yaşadığımda 3-5 kez üst üste çıksamda tartı aynı! :))))

İyi akşamlar hanımlar dün menümü paylasamadim ama bozduğum için değil tabiki bu akşam ikisini birden baylasiyorum :) :) cuma günü dinlenme günüydü spor yok ama 10000 adımı geçtim gün içinde bugünse sabah 1 saat yürüyüş akşam 35 dk kardiyo 300 ip atladım iki günde 3 lt su içtim bugün yarım lt daha içer yatarım herkese iyi geceler tatlı rüyalar :))
IMG_20180407_231757.webp
IMG_20180407_231814.webp

Bende katılmak istiyorum takıma. Ilk sayfada yer alan kuralları okudum ve kabul ediyorum. Şu anki kilom 78.2 kg hedef kilom ilk etapta 58 daha sonra 55 inşallah.

Bi kaç zamandır diyete başlayıp bozuyordum son bi kaç aydır felaket bir şekild e iştahım açıldı ve engel olamıyordum. Ve akupunktur desteği almaya karar verdim ve bugün doktora gittim ve ilk akupunktur iğnelerim takıldı. Şu an için gayet iyiyim. Akşam ekmeksiz balık ve salata yedim ve halen acıkmadım. Daha önceden olsa akşam yedikten sonra kaç kez dolabı açıp yiyecek bir şeyler arardım. Bugün yapmadım şükür yani etkisini ilk günde dahi gördüm.

Şimdi önümümde 4 _5 aylık sürede hedef kiloma ulaşırım inşallah. Takıma katılabilir miyim. Akupunktur ile destek almış olmam sorun olur mu

Teşekkürler şimdiden
Hoşgeldiniz takımımıza. Akupunkturun sorun olacağını sanmam. Sonuçta hepimiz farklı yöntemler uyguluyoruz. En doğru bilgiyi kaptan ve yardımcıları verecektir. Şimdiden bol ve sağlıklı kilo vermeler:KK54:

Eşimle film izliyorduk. Çok uzundu ancak bu saatte bitti. Tabi bizim filme geç başlamamızında etkisi olabilir :KK70:hemen menümü yazıp yatıyorum.
Uyanınca 2 bardak su
1 bardak süt

11.30 kahvaltı:
Yarım yeşil elma
1 kase yoğurt
Menemen
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
Yeşillik
Kuruyemiş

Akşam 19.00:
1.5 lahmacun
Salata
Ayran

3.5 litre su
2 Türk kahvesi
Çay

Spor: 1 saat yürüyüş

Gunaydinlar soguk ve yagisli bir bursa sabahindan
Bugün ankara da sanki cehennem sıcağı vardı iyiki sabah erkenden çıkıp yürüyüşümü yapmışım bence iyiki görmüşsünüzdür bursaya toplight toplight
Hedef cim bursa yagisli ve serindi ankara gibi dusunup kisa kollu aldik evde cayir cayir kombi ysktik ben hastaligin rtkisi ile titreme nobetleri gecirdim resmen gecem gunduzum karisti basimi kaldiramadim az sonra ev ahalisi kalksin kahvalti yapip yola cikcaz azkara sicak mi hala

Günaydın kızlar:KK3: Dün gündüz ayrı akşam ayrı misafir vardı. Gün içinde tekrar bakamadım.
Ama kilolar aldı başını gidiyor. Böyle giderse 60lı rakamları görmek yerine 90lari göreceğim. :KK61:

Hedef cim bursa yagisli ve serindi ankara gibi dusunup kisa kollu aldik evde cayir cayir kombi ysktik ben hastaligin rtkisi ile titreme nobetleri gecirdim resmen gecem gunduzum karisti basimi kaldiramadim az sonra ev ahalisi kalksin kahvalti yapip yola cikcaz azkara sicak mi hala
Daha kötü olmuş desene neyse gel gel buralar hala yanıyor bütün gece cam açık yattım burada şimdi geldim yürüyüşten sanki bir temmuz günü :))

Günaydın :KK200:

Teşekkürler şimdiden
Hoşgeldin akupunktur ile devam etmende bir sakınca yok tabi ki :)
Günlük menulerini ve düzenli katılımını bekliyoruz :)

Bugün biraz daha serin sanki bizim evin oralarda bulutlar var yağacak gibi
Daha kötü olmuş desene neyse gel gel buralar hala yanıyor bütün gece cam açık yattım burada şimdi geldim yürüyüşten sanki bir temmuz günü :))
Cam açık mı uyudun :eek:

Back
X