• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Okudum kaptanım. Aslında çoğunu bizde yapıyorduk. Bir dönem oldu ve sallandık. Şimdi toparlıyoruz. İkili rakip takip sistemine ve 17:00 den ya da 18:00 den sonra yememeye hepimiz uyabiliriz tahminimce
Rakip sistemi güzel ama 18,00'den sonra yemek yememeye bende uyamayabilirim eve 19,00'da girebiliyorum ancak bide yeni yeni gece yemelerini düzenledim akşam yemeği spor öncesii kahve sonrası yoğurt kürü şeklinde yoksa ne bulursam yiyordum

Evet kilosu yakın olanlar eşleşebilir. Biz S Suzi1704 ile epey yakın kilolarımız, çoktan rakip olduk. Menülerimizi de takip ederiz birbirimizin. Aslında 0zlem 0zlem Ortim de epey yaklaşmış bize. Üçlü gruplar da olabilir. Herkes gözüne kestirsin madem birer rakibeeee :KK76:
Şimdi baktım senin kilon 80.4 benimde Cuma günü 80 di kilom. Bugün 82 :sinirli:
Ne yaklaşması geçmişim seni.:oops:
Spor listesi işi devam ediyor mu? Benim telefon bozulunca uygulamalar silindi.Yükleyim tekrardan devam ediyorsa.:KK19:

Spor listesi işi devam ediyor mu? Benim telefon bozulunca uygulamalar silindi.Yükleyim tekrardan devam ediyorsa.:KK19:
Yok bebeyim onu tutmuyoruz ama tekrar takımımıza uyarlayabilirim eğer isterseniz.

Rakip sistemi güzel ama 18,00'den sonra yemek yememeye bende uyamayabilirim eve 19,00'da girebiliyorum ancak bide yeni yeni gece yemelerini düzenledim akşam yemeği spor öncesii kahve sonrası yoğurt kürü şeklinde yoksa ne bulursam yiyordum
Evet çalışanlar işin biraz sıkıntılı o durum ama müsait olanlar en azından 18:00 den sonra yememe kuralına uyabilirler. Mesela ben :KK48:

Ay sus sus. Sabah çok kötüydü gördüğüm rakamlar, kaçtım tartıdan. Cuma ola hayır ola.

Özlemcim, sen kan testlerini falan yaptırdın mı?
Bildiğim kadarıyla bolca hareket ediyorsun. En son 75 civarı hatırlıyorum ben seni. Çabuk mu kilo alıyorsun? Yoksa arada farklı durumlar mı oldu? Bilmeden girdim araya ama.

5. Takım 13 Nisan Hedefleri

Üye ismi >> Geçen hafta >> Cuma Hedefi

bluedolphin >> 86 >>85,5

besbb9 >> 70,6 >>

balpamuk >> 62,5 >>

fancynancy >> 80,4 >> 79,9 :KK51: (7 olsun çamurdan olsun)

evlaefe >> 69,2 >>68,5

beyazinci >> 58,3 >> 57

Cikilatacanavari >> 88,4 >> 88 (ben henüz 88 sınırından düşemem yapamam :dondurma:)

ssyykk123 >> 80,1 >>79,5

Ezgican05>> 55,8 >> 55,2

karabiber01 >> 81,5 >> 80,5

si_bel >> 69,4 >>

0zlem >> 82>>79

hedef38beden >> 76,5>>75,5

hayalalemiveben >> 78,2 >>77

serseri sittin >> 81

Biz de seninle eşleşelim mi cankm yakın kilolarımız

Ördekcim, sana kocaman bir alkış. Gerçekten çok tebrik ederim.
Benim gördüğüm genellikle hamilelik sonrası daha da kilo alınıyor. Sen kilolarını da vermişsin. Hayran kaldım.
Çok teşekkür ederim hedefcim, umarım sen de en kısa sürede hedef kilona ulaşırsın
Dedim ya Umut paşa sağolsun, yoksa ben çok dikkat edemedim yediklerime. Sadece porsiyonu abartmamaya calıstım :)

Ya ne güzel olmuş takımımızda sayfalarca mesaj birikmiş :KK200:

Eşleşmeler de yapılmaya başlanmış :)

Ben olaya el atayım diyeceğim ama bazen eşleştirdiklerimden 1 kişi çok hevesli oluyor, diğer kişi giremiyor foruma ya da sallamıyor, bu sefer hevesli olana yazık oluyor. O yüzden kendiniz eşleşebilirseniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum :)

Back
X