• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün ilk ip atlama deneyimi mi yaptım Evin tek bir yerinde uygun bir yer buldum başlangıç eğlenceliydi bakalım
Bende ilk evde denediğimde ipi biraz zorlandım şimdi vazgeçemiyorum her gün mutlaka atlıyorum :spor:

Günaydın kızlar..:KK3: Alarmın çalmasına daha cook var ama erkenden uyanıyorum. :ıslık:
Ne yapılır bu saatte tabiki kahve..:rolleyes:
Günaydın :KK54:

Benimde yapmam lazım bunu.Bağımlılık gibi bişey oldu bende.Aslında dün başlamış oldum meyve şekeri dışında bişey yoktu yediklerimde.
Bişey yemeyi düşündüğünde hemen yaz buraya.:KK66:
Bende öyle düşündüm dün yediklerimde eklenmiş şeker yok gibi duruyordu ta ki annemin kereviz yemeğine seker koydum ben diyene kadar allahtan eser miktarda :kusmuk:

Günaydınlar güzel bir gün olsun :KK200:

Öğretmenmisiniz kaptanim
Yok karabibercim üniversitede asistanım
Hic cezam yoktu da Yemek öncesi yürüyüş ve 1500 ipin 1000 i cıs için ama yine de ben ne ceza verir senin seve seve yaparım morordek morordek :))
Hadi o zaman 500 de benim için atla :KK48:
Bu arada yarından itibaren şekersiz 21 gün ile eklenmiş şekeri hayatımdan tamamen çıkarma kararı aldım şekerin tadını unutmam lazım buraya da yazıyorum ki sözüme sadık kalabileyim bende yatıyorum herkese tatlı rüyalar :KK36::KK36:
Ben de hep yapmak istemisimdir, cok fark ediyor diyorlar ama beceremedim. Umarım sen tamamlarsin :)
Günaydınnnnnn:KK37:. Ben birazdan doktora gideceğim. Artık dönünce kahvaltımı yaparım. Güzel bir gün diliyorum herkese :KK200:
Hayırdır hasta mısın canım?

Hadi o zaman 500 de benim için atla :KK48:

Ben de hep yapmak istemisimdir, cok fark ediyor diyorlar ama beceremedim. Umarım sen tamamlarsin :)
Seve Seve Atlarım tabi
xenforo-smilies-kk48.gif
İnşallah tamamlarım aslında çoğumuz yemiyoruz çıkardık hayatımızdan ama şu 21 gün bilinçli olarak bırakmak inşallah işe yarar şu regl dönemlerinde ki gözümün dönmelerine engel olabilirim :D

İlk sayfadaki kuralları Okuyup kabul ettiğini belirtmelisin canım. Sonrada biraz kendinden bahsedebilir ve kilonla hedef kilonu yazabilirsin.

benim anladığım cumadan cumaya en geç 16:30 a kadar tartılıp takımıma yazmam takım lideride büyük topiğe yazıyor kural olarak başka net birşey göremedim bi hafta ara verme vs olursa grup başkanına bildirilmesi gerekiyo sanırım,yeni üye oldum çok fazla şey yazılmış o yüzden teyit amaçlı yeniden yazıyorum.ben 171 boyundayım 69,5 kg hedefim 59 kilo olmak:)extra bilmem gereken birşey varsa bilgilendirebilirmisiniz?

Pazartesi menü
Sabah 9da yarım kase sute 1dilim armut 1yerlimuz 1 kaşık yulaf ezme tarçınlı 1 ceviz sutlac
11 yarım armut 3hurma
1de 1omlet üstüne yogurt kırmızı biber sumak chia.yarım kase barbunya
Ara yeşil cay kuruyemis 1 avuç
Aksam 6bucuk 1tabak semiz otu
9 buçuk çay kuruyemiş
30 dakika yürüyüş 400ip
2lt su.
Aayyy oradaki sütlaç mı? Ne olur yanlış görmüş olayım. Olmaz, olabilemez.

Hic cezam yoktu da Yemek öncesi yürüyüş ve 1500 ipin 1000 i cıs için ama yine de ben ne ceza verir senin seve seve yaparım morordek morordek :))

Evet bende tam bu olmasın diye değiştirdim :KK70: benimde 3ü adım bir türlü karara vardiramamistim en güzeli bu oldu :)

İyi geceler:KK36:
Ördekim kesmiş cezanı :KK48::KK48:

Selam zlar nasilsiniz eler yapiyosunuz nasil gidiyo diyetler. Bi ac gündür ugrayamadim ama aklimdasiniz. fancynancy canim cok gecmis hastalanmissin gecmisi okuyayim dedim ama yok baya ilerlemis sayfalar yemedi kacip giden ok demi
Sağol bebeyim, henüz kaçanımız yok :-)

Kizlar harfler eksik çıkmış kusura bakmayin telin azizliği
Bu arada 1 yildir almak istediğim eliptik bisikleti aldim sonunda :KK71::KK71::KK71::KK71:
Hayırlı olsun canım, bol bol yağ yaksın :KK49:

Aayyy oradaki sütlaç mı? Ne olur yanlış görmüş olayım. Olmaz, olabilemez.
Yok bildigimiz sutlac değil benim adlandirmam galiba sizin smotii dediginiz şeye benzer yulaf ezmesi 1cay bardağı sut armut muz tarçın ceviz kayısı koyup yedim.:KK45:herkes kaçamak bekliyor benden ya:oops::skandal::KK68::KK6::KK9::rolleyes:

benim anladığım cumadan cumaya en geç 16:30 a kadar tartılıp takımıma yazmam takım lideride büyük topiğe yazıyor kural olarak başka net birşey göremedim bi hafta ara verme vs olursa grup başkanına bildirilmesi gerekiyo sanırım,yeni üye oldum çok fazla şey yazılmış o yüzden teyit amaçlı yeniden yazıyorum.ben 171 boyundayım 69,5 kg hedefim 59 kilo olmak:)extra bilmem gereken birşey varsa bilgilendirebilirmisiniz?
Kaptanımız toplight toplight kaptan yardımcıları da morordek morordek ve benim.
Hergün düzenli bir şekilde menülerimizi paylaşırız ve gereken yorumları yaparız. Fikir verir, alırız. Katılımın artması amacıyla günlük en az 5 mesaj yazmalısın takıma. Cuma günleri kilo bildrim günüdür dediğin gibi. Pazartesi’leri de kontrol tartı günü. Genel olarak bu şekilde canım.

Fensinensim detaylı anlatmış zaten her şeyi. Düzenli katılımını ve günlük menülerini bekliyoruz. Cuma günleri de tartılıyoruz.
Cnm yanlis hatirlamiyorsan beyazinci izin istemisti bi bakalim tatlim
Aaa öyle mi? Ben kaçırdım herhalde onu.
Yok bildigimiz sutlac değil benim adlandirmam galiba sizin smotii dediginiz şeye benzer yulaf ezmesi 1cay bardağı sut armut muz tarçın ceviz kayısı koyup yedim.:KK45:herkes kaçamak bekliyor benden ya:oops::skandal::KK68::KK6::KK9::rolleyes:
Ben de tam diyordum ki nasıl kaçırmışım sütlacı... Neyse ki sütlaç değilmiş

Back
X