- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #281.321
Kızlar bugün eve tahminimden geç döndüğüm için tartılamadım tekrar ve foruma da bakamadım 
Yarın kilomu yazarım artık

Yarın kilomu yazarım artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim.galiba oldu. yardimci olan arkadaslar tesekkurler
Ilk gün için çok güzel bir menümenum
9.00 1 dilim peynir
1 yumurta
5 zeytin
domates salatalik dereotu
10.30 1 yesil elma
12.30 sebze yemegi+yogurt
15.00 keten tohumlu yulafli yogurt
18.00 sebze yemegi+ lahana salatasi
20.00 gibi tarcinli sut icmeyi dusunuyorym
Ne ogretmenisin canım?Teşekkür ederim canımazıcık öğretmenim de
![]()
Olamaaaazzz sarmalar pirinçli ve dondurmaBugunku menum
Kahvalti
Salatalik domates
Zeytin
Az peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Ogle
Yaprak sarma ve yogurt
Ara
1 top dondurma
Aksam
Izgara balik ve 2 kucuk parca tavuk
Salata
Sekizinci olduk bu haftaHoşgeldiniz arkadaşlar. Hayırlı kandiller. ezgi oruçunda allah kabul etsin. burada geçmis okuyamadim .kaçıncıyiz bakamadim.
Menün gayet güzel canımBugünkü menüm
- Sabah uyanınca limonlu ılık su
- 1 haşlanmış yumurta
- Tam buğday ekmeğiyle beyaz peynirli tost
Ara
- 6 çilek
- Bir avuç fındık
Öğle
Akşam
- 4 y kaşığı etli taze fasulye
- 4 y kaşığı yoğurt
- Buğdaylı yoğurt
Helva mııı??Menun
Sabah ac karnina buyuk bardak limonlu su
Yesillik
1 bildircin 1 tavuk haslama yumurta
5 zeytin
1kk peynir
1 uno denge
Oglen
1 incir
Aksam
Sebzeli fajita
2 yk helva
2 litre su
4km yuruyus
Canım eline sağlık. Yeni üyeleri eklersin listeye. Bir de besbb9 mezun oldu, beyazinci de izne ayrıldı onları takip etmene gerek kalmadı. Gben de uğramıyor
Aaahhh aaahhh beni cezalar kesecek mi bakalım ŞahnurumSen simdi fancy cim kirmizi olan menulere bi ceza kes istersen en basta kendine![]()
Sosyal bilgilerIlk gün için çok güzel bir menü
Ne ogretmenisin canım?
Olamaaaazzz sarmalar pirinçli ve dondurma
Normalde çok kızarım ama emzirdigin ve bebeğin küçük olduğu için az kizacagim
Sekizinci olduk bu hafta
Menün gayet güzel canım
Helva mııı??
500 ip ceza
Canım eline sağlık. Yeni üyeleri eklersin listeye. Bir de besbb9 mezun oldu, beyazinci de izne ayrıldı onları takip etmene gerek kalmadı. Gben de uğramıyor
Ay bebeklerinde ufakmışşş canım. Allah bağışlasın. Benimde 5 yaşında kızım ve 2,5 yaşında oğlum var. Gerçekten çocuklarla çok zorlanıyor insan ama burada aradığın motivasyonu bulacağına ve hedefine ulaşacağına inanıyorum.1.63 boyundayım 94 kiloyum. 2 çocuğum var. İlk hamilelikte almış olduğum kiloları verememişken 2.den de üzerine ilave oldu. Byük kızım 3.5 yaşında küçük kızım 9 aylık. Emziriyorum da aynı zamanda. Hem onlarla ilgilenip hem de kendime vakit ayırmak çok zor oluyo. Diyetler sporlar başlıyo bir hafta sonra bitiyo. Süreklilik sağlayamıyorum bir türlü. Burdaki ortamı görünce heveslendim bende
Yaa aram hiç iyi olmamıştı sosyal bilgilerleSosyal bilgiler![]()
Bende sayısalda pek iyi değilimYaa aram hiç iyi olmamıştı sosyal bilgilerlesayısalcı olunca sözel dersleri sevemiyordum
![]()
Olabilir tabiMenü güzel ama bence öğle ve akşam yemeği yer değiştirse daha iyi olurdu![]()
Seninkileri de Allah bağışlasın. Ortam güzelgerçekten burda. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırızAy bebeklerinde ufakmışşş canım. Allah bağışlasın. Benimde 5 yaşında kızım ve 2,5 yaşında oğlum var. Gerçekten çocuklarla çok zorlanıyor insan ama burada aradığın motivasyonu bulacağına ve hedefine ulaşacağına inanıyorum.
Meslektaş sayılırız bende tarihciyim birkaç dönem sosyal bilgiler dersine girdim ama şimdi yapmıyorum ogretmenlikSosyal bilgiler![]()
Coğrafyayı da sevmezdim yaaaBende sayısalda pek iyi değilimgenellikle tarih konuları zorluyor herkesi.
Nasıl oldun canım?Menun
Sabah ac karnina buyuk bardak limonlu su
Yesillik
1 bildircin 1 tavuk haslama yumurta
5 zeytin
1kk peynir
1 uno denge
Oglen
1 incir
Aksam
Sebzeli fajita
2 yk helva
2 litre su
4km yuruyus
Çilekli pancar rendesi nasıl bir şey? Hem de limonlu? Hiç hayal edemedimMerhaba kızlar bugün yoğun bir gün geçirdim toplamda 3 kez dışarı çıktım son olarak 11.000 adımla yuruyusumu tamamladım
Menüm
Bugün bana Gore güzeldi
Sabah
1 dilim ananas
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
5 biberli zeytin
1 dilim tulum peyniri
Ara
1 dilim ananas
Öğle
Soganli biberli yumurta
Domates salatalık
Akşam
Çilekli pancar rendesi limonlu
Cacık
Ara spordan sonra 100 ml proteinli süt
Sade kahve
1 kupa tarcinli form yeşil çay
11.000 adım
2.5 su
Ilk gün için çok güzel bir menü
Ne ogretmenisin canım?
Olamaaaazzz sarmalar pirinçli ve dondurma
Normalde çok kızarım ama emzirdigin ve bebeğin küçük olduğu için az kizacagim
Sekizinci olduk bu hafta
Menün gayet güzel canım
Helva mııı??
500 ip ceza