Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5.Takım 20 Nisan Hedefleri

Üye ismi >> 13 Nisan kg >> 20 Nisan Hedef

balpamuk >> 62,5 >>

fancynancy >> ?? >>

evlaefe >> 68,8 >>

Cikilatacanavari >>87,8 >>87.4

ssyykk123 >> 79,2 >>78.2

Ezgican05 >> 54,8 >>

karabiber01 >> 81,9 >>81.0

si_bel >> 69 >>68.5

0zlem >> 79,9 >>77,9 Fazla yazdım sanki ama inşallah olur:KK36:

hedef38beden >> 75,4 >>74,8

hayalalemiveben >> 76,6 >>75,5

violin35 >> 66,9 >> 66

murya07 >> 73,6 >>

Ersevnur >> 79,2 >>77

kardelelen321 >> 94 >>92

Kızlar takip edilmeyi falan seviyorya aylk puanlama sistemi olsa
Mesala
Menü yazma 100 puan
Kaçamak siz menü 200 puan
Spor 30 dakika 100 puan
1 saat 200 puan
Takıma katılma 100 puan
Çoğalabilir sonra aylık puanlar toplanır ve birinci tüm takımlarda yayınlanır falan nasıl olur
Valla fikir güzel Ayşecim ama takip ve uygulama kısmı biraz düşündürmedi değil :KK51:

Kızlar takip edilmeyi falan seviyorya aylk puanlama sistemi olsa
Mesala
Menü yazma 100 puan
Kaçamak siz menü 200 puan
Spor 30 dakika 100 puan
1 saat 200 puan
Takıma katılma 100 puan
Çoğalabilir sonra aylık puanlar toplanır ve birinci tüm takımlarda yayınlanır falan nasıl olur
Bence bu da çok mantıklı puan şeklinde tutulabilir. Takımlar arası olmasa da takım içinde 1.yi seçer minik ödüller veririZ
Şöyle sölim kizlar 77 kglm gecen sene ikiz dogum yaptim tüp bebek tedavsinw başlamadan önce 65 kgdum tedaviyle 72 oldum dogumda 95 kg oldum dogumdan sonra 77 anca düşebildim kac kere diyetisyene gittim ama malsef bi türlü başaramiyorum cunku teşvik etcek insan yok aşiri derecede rahatsizim bu kglardan bi an önce eski halime dönmek istiyorum :mad:
Motivasyon için doğru yerdesin o halde :)
İlk sayfada kurallarimiz var, onları okuyup bi incele istersen. Yarışmadan motivasyon amaçlı da bizimle takilabilirsin :) günlük menü bildirirsin, yorumlarız hep birlikte

Şöyle sölim kizlar 77 kglm gecen sene ikiz dogum yaptim tüp bebek tedavsinw başlamadan önce 65 kgdum tedaviyle 72 oldum dogumda 95 kg oldum dogumdan sonra 77 anca düşebildim kac kere diyetisyene gittim ama malsef bi türlü başaramiyorum cunku teşvik etcek insan yok aşiri derecede rahatsizim bu kglardan bi an önce eski halime dönmek istiyorum :mad:
Merhaba takımımıza hoşgeldin. Bence Doğumdan sonra çok iyi iş çıkarmışsın. Üstüne kilo da alabilirdin. Umarım burada motive olup istediğin kiloya düşersin. Düzenli menü paylaşımı ve katılım sağlarsan motive olacağını düşünüyorum:KK39:

Ben o yemekten zevk almalıyım ugrasmaliyim ve afiyetle yemeliyim
Ozaman bunları diyet diye yemiyorum her zaman yiyebilirim
Valla benim vaktim yok uğraşmaya. Çocuklar küçük olduğu için artık ne kadar oluyorsa. Birbirlerini yiyorlar zaten, onlar yüzünden bende ne yediğimi bilmiyorum.
Ben diyette olmadığım zamanlarda da ton balığını yeşillikle yemeye bayılırım.

Bu hafta Sekizinci olduk arkadaşlar. Geçen haftakinden de kötü durumdayız maalesef.
Sabit ve artı gelenlere (ve tabi ki bildirim yapmayanlara) cezalarımız olacak.
Deniz ve Kum Deniz ve Kum @balpamuk fancynancy fancynancy 1000 ip ceza sizlere...
Ya canim hic sorma moralim çok bozuk yazdığım hedefime ulasamayinca motivasyonumda düştü ama regl haftasindayim pazartesiye vücudum rahatlar tamam canim ipimi atlarim

Valla benim vaktim yok uğraşmaya. Çocuklar küçük olduğu için artık ne kadar oluyorsa. Birbirlerini yiyorlar zaten, onlar yüzünden bende ne yediğimi bilmiyorum.
Ben diyette olmadığım zamanlarda da ton balığını yeşillikle yemeye bayılırım.
Benim çocuklarda küçükte değişik tatlar seviyoruz biz ben her turlu yerim yeşillikler lede mantarlarda çok eskiden makarna sosu yapardım soğanla 20 sene önce nerdeyse benim damak tadında var bi gariplik :-)

Ya canim hic sorma moralim çok bozuk yazdığım hedefime ulasamayinca motivasyonumda düştü ama regl haftasindayim pazartesiye vücudum rahatlar tamam canim ipimi atlarim
Moral bozmak yok. :KK73:
Motivasyon düşürmek yok.:KK73:
Bu haftaki hedefine ulaşırsın şekerim. :KK73:

Benim çocuklarda küçükte değişik tatlar seviyoruz biz ben her turlu yerim yeşillikler lede mantarlarda çok eskiden makarna sosu yapardım soğanla 20 sene önce nerdeyse benim damak tadında var bi gariplik :-)
Aaaa soğanlı makarna bende yapıyordum teeeee evliliğimizin ilk zamanlarında. Taş devrinde falandı galiba :confused::confused: ama domateste vardı benimkinin içinde.

Back
X