- Konu Sahibi Cherry Mom
- #281.361
Benimki dogru canim 2 gün yazamadim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki dogru canim 2 gün yazamadim ben
Valla fikir güzel Ayşecim ama takip ve uygulama kısmı biraz düşündürmedi değilKızlar takip edilmeyi falan seviyorya aylk puanlama sistemi olsa
Mesala
Menü yazma 100 puan
Kaçamak siz menü 200 puan
Spor 30 dakika 100 puan
1 saat 200 puan
Takıma katılma 100 puan
Çoğalabilir sonra aylık puanlar toplanır ve birinci tüm takımlarda yayınlanır falan nasıl olur
İyi gecleeeerr ördekimÇenem düştü ben yatıyorum artık hanımlar
Hepinize iyi geceler ve hayırlı kandiller diliyorum![]()
Yaa güzelmiş aslında ama ben bi kere chia yedim midem çok kötü olmuştu o yüzden çok korkuyorumCikilatacanavari canım şimdi instagramda gördüm kabızlık için ara öğün şeklinde kullanabileceğimiz bir tarif verdi hemen aklıma geldin resim olarak ekliyorum.
Eki Görüntüle 2136515
Sen simdi fancy cim kirmizi olan menulere bi ceza kes istersen en basta kendine![]()
Bunun benzeri 7. Takımda var galiba ve işe yarıyor olmalı genelde ilk 3 telerValla fikir güzel Ayşecim ama takip ve uygulama kısmı biraz düşündürmedi değil![]()
Bence bu da çok mantıklı puan şeklinde tutulabilir. Takımlar arası olmasa da takım içinde 1.yi seçer minik ödüller veririZKızlar takip edilmeyi falan seviyorya aylk puanlama sistemi olsa
Mesala
Menü yazma 100 puan
Kaçamak siz menü 200 puan
Spor 30 dakika 100 puan
1 saat 200 puan
Takıma katılma 100 puan
Çoğalabilir sonra aylık puanlar toplanır ve birinci tüm takımlarda yayınlanır falan nasıl olur
Motivasyon için doğru yerdesin o halde :)Şöyle sölim kizlar 77 kglm gecen sene ikiz dogum yaptim tüp bebek tedavsinw başlamadan önce 65 kgdum tedaviyle 72 oldum dogumda 95 kg oldum dogumdan sonra 77 anca düşebildim kac kere diyetisyene gittim ama malsef bi türlü başaramiyorum cunku teşvik etcek insan yok aşiri derecede rahatsizim bu kglardan bi an önce eski halime dönmek istiyorum![]()
Chia omlet süper belki fikrini değiştirebilirYaa güzelmiş aslında ama ben bi kere chia yedim midem çok kötü olmuştu o yüzden çok korkuyorum
Merhaba takımımıza hoşgeldin. Bence Doğumdan sonra çok iyi iş çıkarmışsın. Üstüne kilo da alabilirdin. Umarım burada motive olup istediğin kiloya düşersin. Düzenli menü paylaşımı ve katılım sağlarsan motive olacağını düşünüyorumŞöyle sölim kizlar 77 kglm gecen sene ikiz dogum yaptim tüp bebek tedavsinw başlamadan önce 65 kgdum tedaviyle 72 oldum dogumda 95 kg oldum dogumdan sonra 77 anca düşebildim kac kere diyetisyene gittim ama malsef bi türlü başaramiyorum cunku teşvik etcek insan yok aşiri derecede rahatsizim bu kglardan bi an önce eski halime dönmek istiyorum![]()
Valla benim vaktim yok uğraşmaya. Çocuklar küçük olduğu için artık ne kadar oluyorsa. Birbirlerini yiyorlar zaten, onlar yüzünden bende ne yediğimi bilmiyorum.Ben o yemekten zevk almalıyım ugrasmaliyim ve afiyetle yemeliyim
Ozaman bunları diyet diye yemiyorum her zaman yiyebilirim
Ya canim hic sorma moralim çok bozuk yazdığım hedefime ulasamayinca motivasyonumda düştü ama regl haftasindayim pazartesiye vücudum rahatlar tamam canim ipimi atlarimBu hafta Sekizinci olduk arkadaşlar. Geçen haftakinden de kötü durumdayız maalesef.
Sabit ve artı gelenlere (ve tabi ki bildirim yapmayanlara) cezalarımız olacak.
Deniz ve Kum @balpamuk
fancynancy 1000 ip ceza sizlere...
Benim kizlarda sözelden nefret ediyorYaa aram hiç iyi olmamıştı sosyal bilgilerlesayısalcı olunca sözel dersleri sevemiyordum
![]()
Benim çocuklarda küçükte değişik tatlar seviyoruz biz ben her turlu yerim yeşillikler lede mantarlarda çok eskiden makarna sosu yapardım soğanla 20 sene önce nerdeyse benim damak tadında var bi gariplikValla benim vaktim yok uğraşmaya. Çocuklar küçük olduğu için artık ne kadar oluyorsa. Birbirlerini yiyorlar zaten, onlar yüzünden bende ne yediğimi bilmiyorum.
Ben diyette olmadığım zamanlarda da ton balığını yeşillikle yemeye bayılırım.
Sağol canımCanım tablo olayından hiç anlamıyorum yoksa yardımcı olmak isterdim.
Aynen öyle canim seveceginizden eminimOlabilir tabi
Seninkileri de Allah bağışlasın. Ortam güzelgerçekten burda. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Moral bozmak yok.Ya canim hic sorma moralim çok bozuk yazdığım hedefime ulasamayinca motivasyonumda düştü ama regl haftasindayim pazartesiye vücudum rahatlar tamam canim ipimi atlarim
Aaaa soğanlı makarna bende yapıyordum teeeee evliliğimizin ilk zamanlarında. Taş devrinde falandı galibaBenim çocuklarda küçükte değişik tatlar seviyoruz biz ben her turlu yerim yeşillikler lede mantarlarda çok eskiden makarna sosu yapardım soğanla 20 sene önce nerdeyse benim damak tadında var bi gariplik![]()