- Konu Sahibi Cherry Mom
- #281.381
Canlar herkese iyi geceler.
Ben uyuyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de soğan ton balığı baharat varAaaa soğanlı makarna bende yapıyordum teeeee evliliğimizin ilk zamanlarında. Taş devrinde falandı galibaama domateste vardı benimkinin içinde.
Olacağız canım. Birlikten kuvvet doğarmış, ben güzel şeyler başarıp, kilolarımızla vedalaşacağımıza inanıyorum.Selam kizlar benimde acil diyette başlamam lazim yardimci olurmusunuz kafayi yemek üzereyim nefsime hakim olamiyorum yaa
Canım hafta boyunca menü paylaşım listesi. Kırmızı kutular menü yazılmadığı anlamına geliyor.Bu liste nedir bilmiyorum ben
Allah bağışlasın çocuklarını. 77 ye güzel inmişsin canım. Artık gerisini de burada hep birlikte halledeceğiz.Şöyle sölim kizlar 77 kglm gecen sene ikiz dogum yaptim tüp bebek tedavsinw başlamadan önce 65 kgdum tedaviyle 72 oldum dogumda 95 kg oldum dogumdan sonra 77 anca düşebildim kac kere diyetisyene gittim ama malsef bi türlü başaramiyorum cunku teşvik etcek insan yok aşiri derecede rahatsizim bu kglardan bi an önce eski halime dönmek istiyorum![]()
Ay bende menümü yazıp yatıciiimmm. İyi geceler şekerim.Canlar herkese iyi geceler.Ben uyuyorum
![]()
Iki arkadaşımızida tebrik ediyorumBu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum, eminim daha güzel kilolar vereceksiniz
Grubumuzun 1.si en yüksek yuzdeye sahip @Ezgican05 arkadaşımız oldu
Kendisinin menüleri ve yaptığı sporlar cok başarılı oluyor kesinlikle takip etmenizi öneriyorum
Bu hafta takımımızdan bir de mezun verdik @besbb9 arkadaşımız. Umarım verdiği kiloları bir daha hiç almaz
Bugünkü menum
Sabah
1 dilim ekmek
3 dilim domates ve salatalik
4 zeytin
1 haslanmis yumurta
Ara
1 elma
Öğlen
1 dilim ekmek
5 kaşık kabak
1 kase salata
1 kase yogurt
Ara
1 Türk kahvesi
Aksam
1 dilim ekmek
1 kase yayla corbasi
4 kasik kabak yemegi
Aksam yürüyüş yapildi
Insallah canim artik 80 ler gitsin geride gelmesinMoral bozmak yok.
Motivasyon düşürmek yok.
Bu haftaki hedefine ulaşırsın şekerim.![]()
dünden hissettim ama sabah tartilar iyi gibiydi.1 kilo veren vardı.Bu hafta Sekizinci olduk arkadaşlar. Geçen haftakinden de kötü durumdayız maalesef.
Sabit ve artı gelenlere (ve tabi ki bildirim yapmayanlara) cezalarımız olacak.
Deniz ve Kum @balpamuk
fancynancy 1000 ip ceza sizlere...
Şöyle sölim kizlar 77 kglm gecen sene ikiz dogum yaptim tüp bebek tedavsinw başlamadan önce 65 kgdum tedaviyle 72 oldum dogumda 95 kg oldum dogumdan sonra 77 anca düşebildim kac kere diyetisyene gittim ama malsef bi türlü başaramiyorum cunku teşvik etcek insan yok aşiri derecede rahatsizim bu kglardan bi an önce eski halime dönmek istiyorum![]()
Ay evet ya, lütfen yapışmasınlar üzerimize, kendi hayatlarına baksınlarInsallah canim artik 80 ler gitsin geride gelmesin
1 yemek kasigi lor yiyorum yazmayi unutmusum birde kendime sebze yaptigimda evdekilere baska yemek yapıyorum o yüzden bazen öğlen ve aksam ayni oluyor canımMenünüz gayet güzel az kalorili ve dengeli olmuş. Sadece öğlen ve akşam yemeklerinizi farklı türden yapsanız daha iyi olur sanki birde kahvaltınıza az da olsa peynir de ekleyin bence.
Denemeye calisicam cnm ama kendisiyle aram pek iyi değilChia omlet süper belki fikrini değiştirebilir
Üstüne kilo alma da çünkü pek sağlıklı gelmedi bana1-2 gün arınma amaçlı hurma diyeti yapıyorum kızlar. Aslında 1 hafta ama ben pazartesi eski dostum kuşhana başlıyorum. Sonra belki dukan ekspress yaparım belki fikir değiştirir başka bişi de yapabilirim.![]()