Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar benimde acil diyette başlamam lazim yardimci olurmusunuz kafayi yemek üzereyim nefsime hakim olamiyorum yaa
Olacağız canım. Birlikten kuvvet doğarmış, ben güzel şeyler başarıp, kilolarımızla vedalaşacağımıza inanıyorum.

Bu liste nedir bilmiyorum ben
Canım hafta boyunca menü paylaşım listesi. Kırmızı kutular menü yazılmadığı anlamına geliyor.

Şöyle sölim kizlar 77 kglm gecen sene ikiz dogum yaptim tüp bebek tedavsinw başlamadan önce 65 kgdum tedaviyle 72 oldum dogumda 95 kg oldum dogumdan sonra 77 anca düşebildim kac kere diyetisyene gittim ama malsef bi türlü başaramiyorum cunku teşvik etcek insan yok aşiri derecede rahatsizim bu kglardan bi an önce eski halime dönmek istiyorum :mad:
Allah bağışlasın çocuklarını. 77 ye güzel inmişsin canım. Artık gerisini de burada hep birlikte halledeceğiz.

Bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum, eminim daha güzel kilolar vereceksiniz :KK9::KK9:
Grubumuzun 1.si en yüksek yuzdeye sahip @Ezgican05 arkadaşımız oldu :nazar:
Kendisinin menüleri ve yaptığı sporlar cok başarılı oluyor kesinlikle takip etmenizi öneriyorum :sampiyon:
Bu hafta takımımızdan bir de mezun verdik @besbb9 arkadaşımız. Umarım verdiği kiloları bir daha hiç almaz :nazar:
Iki arkadaşımızida tebrik ediyorum

Bugünkü menum

Sabah
1 dilim ekmek
3 dilim domates ve salatalik
4 zeytin
1 haslanmis yumurta

Ara
1 elma

Öğlen
1 dilim ekmek
5 kaşık kabak
1 kase salata
1 kase yogurt

Ara
1 Türk kahvesi

Aksam
1 dilim ekmek
1 kase yayla corbasi
4 kasik kabak yemegi

Aksam yürüyüş yapildi

Menünüz gayet güzel az kalorili ve dengeli olmuş. Sadece öğlen ve akşam yemeklerinizi farklı türden yapsanız daha iyi olur sanki birde kahvaltınıza az da olsa peynir de ekleyin bence.

Kahvaltı
1 kase yoğurt
5 hurma

Ara
Türk kahvesi 2 tane şekersiz.
Biri sütlüydü.
2 hurma

Öğle
1 kase yoğurt
7 hurma

Ara
2 kupa Yeşil çay
1 hurma

Akşam
1 kase yoğurt
5 hurma

Gece
1 filtre kahve
1 hurma

Toplamda tüm gün 21 hurma ve 3 kase yoğurt

Su: 2,5 lt bitti
Spor: 70 dk yürüyüş

Şöyle sölim kizlar 77 kglm gecen sene ikiz dogum yaptim tüp bebek tedavsinw başlamadan önce 65 kgdum tedaviyle 72 oldum dogumda 95 kg oldum dogumdan sonra 77 anca düşebildim kac kere diyetisyene gittim ama malsef bi türlü başaramiyorum cunku teşvik etcek insan yok aşiri derecede rahatsizim bu kglardan bi an önce eski halime dönmek istiyorum :mad:

Bende sizin gibi kilo aldım tüp bebek tedavisi gördüm kilolar aldı basını yürüdü. Gerçi benimkisi tutmadı ama aldığım ilaçlardan iştahım fena şekild e açıldı son 2 ayda 10 kilo aldım şimdi istediğim kiloya gelebilirsem yeniden tedaviye başlayacağım

Menünüz gayet güzel az kalorili ve dengeli olmuş. Sadece öğlen ve akşam yemeklerinizi farklı türden yapsanız daha iyi olur sanki birde kahvaltınıza az da olsa peynir de ekleyin bence.
1 yemek kasigi lor yiyorum yazmayi unutmusum birde kendime sebze yaptigimda evdekilere baska yemek yapıyorum o yüzden bazen öğlen ve aksam ayni oluyor canım

Chia omlet süper belki fikrini değiştirebilir
Denemeye calisicam cnm ama kendisiyle aram pek iyi değil :(

1-2 gün arınma amaçlı hurma diyeti yapıyorum kızlar. Aslında 1 hafta ama ben pazartesi eski dostum kuşhana başlıyorum. Sonra belki dukan ekspress yaparım belki fikir değiştirir başka bişi de yapabilirim. :KK48:
Üstüne kilo alma da çünkü pek sağlıklı gelmedi bana :(

benimde eksiğim olmamali en azından menü yazmaya çalışıyorum. gece geç yazmış olabilirim.yada günü mü yanlış yazdim.

cuma menü
sabah sirkeli su
9da menemen
2dilim karışık tahıllı ekmek.
3yk yogurtlu karşık kizartma dünden kalma
peynir
2 zeytim
ıhlamur kuşburnu altinotu çayı
11 şekersiz Türk kahvesi 3hurma
13 elma kuruyemiş
yarım tost oğlan okulda yememis
16 çay hurma
kusburnu ıhlamur altın otu çayı
8de ispit kök kaldirakta deniyormus pancar sogan sote yogurtlu salata
3yk fırın makarna kızmayın ama bak bu kandilde simit yemedim
su 2bucuk
150 ip
sizin kahvelere ozendim kahvede ictim normalde hiç aramam...

Back
X