- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #281.581
İpim yok alıp yapicamÇok konuşulmuş madem lavaşlar kalorili sana azıcık ceza yazalım. İp atlama yapıyor muydun çiklatım sen? Eğer öyleyse 100 ip atlama diyelim. Yapamıyorsan ona

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İpim yok alıp yapicamÇok konuşulmuş madem lavaşlar kalorili sana azıcık ceza yazalım. İp atlama yapıyor muydun çiklatım sen? Eğer öyleyse 100 ip atlama diyelim. Yapamıyorsan ona
Şekersiz hayat güzel gidiyor canım benim gerçekten dikkat ettikçe birçok şeyin içinde farketmeden yediğimizi gördüm tamamen paketli gıdalarda çıkmış oldu hayatımdan ben arada zuber olsun tatlı barlardan tercih ederdim bu 21 gün o gibi şeyler de çıktı hayatımdan zorlanmadim gibi ama daha 6.gün tabi regl geliyor bakalım nasıl olacakEzgican05 şekersiz hayat nasıl gidiyor . bu arada dün içinde geçmis olsun talihsiz bir gün geçirmissin
İki haftaya kalmaz alışırsın canım sürekli yemek düşünmemeye çalış bu süreçte çok acikirsan da salata yoğurt türevi kalorisiz besinler tuket yemeğe saldirmamak içinmerhaba arkadaslar diyetimde ilk gunler.biraz zorlaniyorum gibi gibi diyet oncesi ne kadar cok yiyormusum . vucudunuz ne kadar surede alisti
Emeğine sağlık canım..Ben listeyi yaptım iki günü kaydettim kaçamaksız menüler 200 az ceza alanlardan 50 puan çok ceza alanlardan 100 puan kırdım sporları da tek tek hesapladım ozlem açık ara farkla önde![]()
Jumping jack yap tatlım ip alana kadar.İpim yok alıp yapicam![]()
Ay süpersinBen listeyi yaptım iki günü kaydettim kaçamaksız menüler 200 az ceza alanlardan 50 puan çok ceza alanlardan 100 puan kırdım sporları da tek tek hesapladım ozlem açık ara farkla önde![]()
Amin inşallah canim atlayinca yazarimhadi Allah bi solukta kurtarsın
![]()
Menünüz çok güzel fazlalik hiç birşey yokGünaydın herkese :)
Cumartesi günü menümü paylaşıyorum.
Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su
Kahvaltı: 1 Yumurta, kredi kartı büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, (Ekmek Yok)
Öğlen: 1 tabak kıymalı taze fasulye ve yarım kase yoğurt
Ara öğün 16:30 gibi:
Akşam: 1 buçuk kase mercimek çorbası, fırında közlenmiş yoğurtlu patlıcan satalasi, az yağlı ve sirkeli salata,
9 gibi 3 yk kalan yoğurtlu patlican
Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş çeyrek kase yoğurt
Spor olarak ise sabah, öğlen ve akşam 45 ar adet ip atlama, gece yatmadan önce de 30 adet ip
1.5 lt su
Evet canim elimden geldiğince dikkat ediyorumGayet güzel olmuş dört dörtlük menü olmus
Oooo sağlıklı beslenme diyorsun yaniAyy hadi bismillah kendi tam buğday ekmeğimi yapıyorum mayaladım inşallah güzel olur bir dahakine mayami da kendim yapicam inşallah![]()
Biizim grubun hatunlari maşallah çok becerikliBende bugün ekmek yapacağım binden ekşi maya aldım mayayi nasıl yapıyoruz ekmek için ben hiç bilmiyorum paketli hiç birşeye güvenmiyorum çünkü
Köye gittigimiz için yok canim suyuda evde olmayinca dikkat etmedim ama bundan sonra yazarim içtiğim şişeye göreCanım Menün çok güzel spor ve suyu Yazmamışsın sanırım spor yok
En sevdiğim yemek kanali hatta benimde tariflerimde var o sitedeNefis yemek tariflerini yazıyor cnm ben de ordan denicem olur inşallah
Ekmegi nasıl yapcan ben sadece un su tuz maya koydum kabarmasini bekleme aşamasındayım
Bu çok güzelmiş favorilere alıyorum
Aaa çok mantıklıEmeğine sağlık canım..
Jumping jack yap tatlım ip alana kadar.![]()
Ordaki ismin ne takip edeyimEn sevdiğim yemek kanali hatta benimde tariflerimde var o sitede
Aynen öyle profil resmine baktim cikilatanin ondan sonra yaptim
Zamanla ezberlersin zaten ismleri bebeyim![]()
Bendede ileri derece diş eti rahatsizligi ve cekilmesi varmış çok korktum gidemedim 20lik dişimi cektirdim sonra gidemedimÇok kötüydü yaaa, üst dişetlerimi epey bir açmışlardı. Iıyyy hatırlamak istemiyorum.
Sende çabucak toparlarsın umarım canım.
16-17 yaşında falandım. Ayyy ondan sonra annem zorlasa da uzun süre gitmedim.
Gözlerim kocaman açıldı harika bir sonucAy bu arada Cuma tartım;
Eki Görüntüle 2136984
Cuma, cumartesi hurma diyetiyle bugün;
Eki Görüntüle 2136985
İki günde 2,1 kilo gitmiş görünüyor ama ben bir kısmının ödem olduğunu düşünüyorum. Uzun vadede nasıl olur bilemem ama 2 gün gayet yeterliydi benim için. Bir de şöyle bir durum var; kilom yüksek olduğu için fazla vermiş olabilirim. Düşük kilolarda aynı etkiyi göstermeyebilir.
Sevgiler, öpüyorummmm.![]()
Benim adim eda ama ordaki adim Özge parlak kizimin facebokundan giris yapmıştım orda adana usulü yalanci paça çorbası var tavukla yapiliyor çok meşhur olduOrdaki ismin ne takip edeyim
Baya tarifin varmış maşallahBenim adim eda ama ordaki adim Özge parlak kizimin facebokundan giris yapmıştım orda adana usulü yalanci paça çorbası var tavukla yapiliyor çok meşhur oldu
Büyük kiz 11.ci sinif küçük kiz 9.cı sinif oğlanda ilk okul 2 deTamam canım o zaman sana zahmet yarından cumaya kadar bu şekilde menüleri puanlayabilir misin? Cuma da 1.yi açıklarız :)
Haklısın pilatesi de eklemek gerek.
Mat pilates ve reformer pilates arasındaki fark nedir peki ben bilmiyorum. Puanları farklı mı olmalı sence?
Canım alıntılama dışında bir de mesajların altında cevapla butonu oluyor, direkt onu da kullanabilirsin cevap yazmak için, aklında olsun :)
Çok konuşulmuş madem lavaşlar kalorili sana azıcık ceza yazalım. İp atlama yapıyor muydun çiklatım sen? Eğer öyleyse 100 ip atlama diyelim. Yapamıyorsan ona eşdeğer bir şeyler yapabilirsin.
Aaa bazen etiketleme tek boşluk olduğu için mi çalışmıyor acaba? 2 boşluklu yapayım bundan sonra.
Off cok gecmis olsun canım
Unların içinde bile koruyucu varmış ki... Unumuzu da kendimiz üretmemiz lazım. Hatta buğdayın zaten komple genetiğiyle oynadıkları için unu kendimiz üretsek bile kurtaramıyoruz. En iyisi glutensiz beslenmek.
Nasıl bi dizi Ferahcım? Ben de merak ediyorum onu.
Canım ben Endanem'in mayasını almıştım, Migros'larda satılıyor.
Maşallah kuzulara
Kaçıncı sınıflar?
Çok haklısın çarşamba perşembe yapılan kaçamaklara 2 kat mı ceza yazsam
İlk günlerde sık sık ara öğün yapabilirsin canım acıkıyorsan. Sağlıklı atıştırmalıklarla tabi ki :)
Bir ara çok seviyordum yüklemeyi şimdi unutuyorum yüklemeyi o sayfanin kizlarima faydasi oldu bir gun annemin başında kalmam gerekti 2 gece kizlar benim yemeklerden yapmislar babalarini doyurmuslar anne baska yerden yapinca damak tadimiza uymadi sen bizim yediklerimizi yukledigin için kafamiz rahat sekilde yaptik diyorlarBaya tarifin varmış maşallah