Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir ara çok seviyordum yüklemeyi şimdi unutuyorum yüklemeyi o sayfanin kizlarima faydasi oldu bir gun annemin başında kalmam gerekti 2 gece kizlar benim yemeklerden yapmislar babalarini doyurmuslar anne baska yerden yapinca damak tadimiza uymadi sen bizim yediklerimizi yukledigin için kafamiz rahat sekilde yaptik diyorlar
Çok mantıklı ya hastalık var sağlık var

Tamam canım o zaman sana zahmet yarından cumaya kadar bu şekilde menüleri puanlayabilir misin? Cuma da 1.yi açıklarız :)

Haklısın pilatesi de eklemek gerek.
Mat pilates ve reformer pilates arasındaki fark nedir peki ben bilmiyorum. Puanları farklı mı olmalı sence?

Canım alıntılama dışında bir de mesajların altında cevapla butonu oluyor, direkt onu da kullanabilirsin cevap yazmak için, aklında olsun :)

Çok konuşulmuş madem lavaşlar kalorili sana azıcık ceza yazalım. İp atlama yapıyor muydun çiklatım sen? Eğer öyleyse 100 ip atlama diyelim. Yapamıyorsan ona eşdeğer bir şeyler yapabilirsin.

Aaa bazen etiketleme tek boşluk olduğu için mi çalışmıyor acaba? 2 boşluklu yapayım bundan sonra.

Off cok gecmis olsun canım

Unların içinde bile koruyucu varmış ki... Unumuzu da kendimiz üretmemiz lazım. Hatta buğdayın zaten komple genetiğiyle oynadıkları için unu kendimiz üretsek bile kurtaramıyoruz. En iyisi glutensiz beslenmek.

Nasıl bi dizi Ferahcım? Ben de merak ediyorum onu.

Canım ben Endanem'in mayasını almıştım, Migros'larda satılıyor.

Maşallah kuzulara :nazar:
Kaçıncı sınıflar?

Çok haklısın çarşamba perşembe yapılan kaçamaklara 2 kat mı ceza yazsam :KK48:

İlk günlerde sık sık ara öğün yapabilirsin canım acıkıyorsan. Sağlıklı atıştırmalıklarla tabi ki :)
Sağ ol canım benim

Selam kızlar bunları okurken alintilamistim ama ancak şimdi yazabildim.:KK56:

Zaten sabah yürüyüşümü yapmıştım. Onun üzerine çarşı, sahil,AVM,pazar,yapı marketler yürüdük durduk bütün gün uzun zamandan bukadar adım atmamistim.

Aksilikler peşini bırakmamiş. Ne eğitimine gidiyorsun cnm?

Hergün böyle yurusek ne güzel.

Geçmiş olsun canım.

Allah'ım çocuk sahibi olmak isteyen herkese sağlıkli,hayırlı bir evlat nasip eder inşallah. :dua:
Herşey gönlünüzce olsun.:KK68:
Şokta kefir mayasi olduğunu bilmiyordum.
Sağ ol canım benim Çok teşekkürler

:KK43::KK43: Çok kötüydü yaaa, üst dişetlerimi epey bir açmışlardı. Iıyyy hatırlamak istemiyorum.
Sende çabucak toparlarsın umarım canım.
16-17 yaşında falandım. Ayyy ondan sonra annem zorlasa da uzun süre gitmedim.
Zor ya hakikaten sezeryan doğumdan korkmuyorum dişçiden korktuğum kadar:KK70:

Benim sabah aç karnına büyükçe bir bardak limonlu su
kahvaltı
4 zeytin
Bir dilim ekşi mayalı tam buğdaylı ekmek
3 bardak şekersiz çay
Bir buçuk haşlanmış yumurta
Bir kibrit kutusu peynir
öğlen
Bulgur pilavı
Yeşillik yemeye çalıştım ama beceremedim yanına Kemik çorbası Bir dilim tam tahıllı eksi mayalı ekmek
Akşam
kara lahana dolması
yoğurt

10 dakika bisiklet sürdüm 2 litre suyun var bitmek üzere ama vücudum inanılmaz hiçbir şekilde kullandığım ilaçlar mıdır nedir bilmiyorum Elim yüzüm Her yerim şiş içinde artık iğnelerden midir bilmiyorum

Bugunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
Zeytin
Peynir
Salatalik
1 dilim ekmek
Tahin pekmez

Ara
Elma

Ogle
Kabak yogurtlamasi

Ara
Yarim avuc fistik

Aksam
Kabak yogurtlamasi

Sonrasinda az biraz sutlu tatli yemis olabilirim:bicak:

2.5 litre kadar su

Tamam canım o zaman sana zahmet yarından cumaya kadar bu şekilde menüleri puanlayabilir misin? Cuma da 1.yi açıklarız :)

Haklısın pilatesi de eklemek gerek.
Mat pilates ve reformer pilates arasındaki fark nedir peki ben bilmiyorum. Puanları farklı mı olmalı sence?

Canım alıntılama dışında bir de mesajların altında cevapla butonu oluyor, direkt onu da kullanabilirsin cevap yazmak için, aklında olsun :)

Çok konuşulmuş madem lavaşlar kalorili sana azıcık ceza yazalım. İp atlama yapıyor muydun çiklatım sen? Eğer öyleyse 100 ip atlama diyelim. Yapamıyorsan ona eşdeğer bir şeyler yapabilirsin.

Aaa bazen etiketleme tek boşluk olduğu için mi çalışmıyor acaba? 2 boşluklu yapayım bundan sonra.

Off cok gecmis olsun canım

Unların içinde bile koruyucu varmış ki... Unumuzu da kendimiz üretmemiz lazım. Hatta buğdayın zaten komple genetiğiyle oynadıkları için unu kendimiz üretsek bile kurtaramıyoruz. En iyisi glutensiz beslenmek.

Canım ben Endanem'in mayasını almıştım, Migros'larda satılıyor.

Maşallah kuzulara :nazar:
Kaçıncı sınıflar?

Çok haklısın çarşamba perşembe yapılan kaçamaklara 2 kat mı ceza yazsam :KK48:

İlk günlerde sık sık ara öğün yapabilirsin canım acıkıyorsan. Sağlıklı atıştırmalıklarla tabi ki :)
Mat pilates mat üzerinde yer hareketleri şeklinde yapılıyor. Reformer pilatese aletli pilateste deniliyor. Yani makinası var onun üzerinde yapılıyor. Reformer daha etkili mata göre puanı da daha fazla olmalı bence. Ama ne kadar olmalı puanları bilemedim.

Son düzenleme:
Büyük kiz 11.ci sinif küçük kiz 9.cı sinif oğlanda ilk okul 2 de
Maşallah kuzulara
Seneye sınav stresi var desene :)
Ayy çok mutluyum ekmeğim çok güzel olmuş :halay::KK76:
Afiyet olsun ciklatım
Bugunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
Zeytin
Peynir
Salatalik
1 dilim ekmek
Tahin pekmez

Ara
Elma

Ogle
Kabak yogurtlamasi

Ara
Yarim avuc fistik

Aksam
Kabak yogurtlamasi

Sonrasinda az biraz sutlu tatli yemis olabilirim:bicak:

2.5 litre kadar su
Tahin pekmez ne kadar? Sütlü tatlı ne kadar?
Spor yapma imkanın var mı?
Ceza keseyim mi kaçamaklarına?
Mat pilates mat üzerinde yer hareketleri şeklinde yapılıyor. Reformer pilatese aletli pilateste deniliyor. Yani makinası var onun üzerinde yapılıyor. Reformer daha etkili mata göre puanı da daha fazla olmalı bence. Ama ne kadar olmalı puanları bilemedim.
Ben hep mat pilates yapmışım demek ki :) Diğerini duymamıştım hiç
Pilates dakikası 2 puan olsun, reformer pilatesin de 3 puan olsun o zaman Ezgican05 Ezgican05

Bebeiim dengesiz beslenmekte gereksiz şişkinlik yapıyor zaten..Bende biraz dikkat edince 4 günce 2.1 kilo gitti ama aman aman kendimi kismadim bu 4 günde sadece dikkat ettim abartmadan düzenli beslendim.
--
Yarın ne yapmayı düşünüyorsun? Ekspres mi yapsak acaba?
Özlemim kuşhana başlıyorum yarın. İster misin yapmak?

bugunki menum
20180415_214219.webp

Çok az yemişsin Esracım.

Bir de sadece menü yazıp kaçıyorsun bu aralar, çok mu yoğunsun? :)

Aslında hayır. Sadece hafta sonları yoğun oluyorum başeydi, tiyatroydu, sinemaydı... vs derken hafta sonları ömrüm yollarda geçiyor.
Hafta içi çok yoğun sayılmam ama o kadar düzensiz gitti ki herşey. Hem ben çok takıldım hem yazdıklarıma pek yorum yapılmadı daha doğrusu bende uzun uzun okuyup bir entegre olamadığım için bir yerde koptum ve tekrar bağlanamadım maalesef. Yeni gelenler de olmuş. Baya birşeyler kaçırdım ondan böyleyim galiba... Ben de üzülüyorum aslında koptuğum için ama işte bir boşluk oldu maalesef...

Aslında hayır. Sadece hafta sonları yoğun oluyorum başeydi, tiyatroydu, sinemaydı... vs derken hafta sonları ömrüm yollarda geçiyor.
Hafta içi çok yoğun sayılmam ama o kadar düzensiz gitti ki herşey. Hem ben çok takıldım hem yazdıklarıma pek yorum yapılmadı daha doğrusu bende uzun uzun okuyup bir entegre olamadığım için bir yerde koptum ve tekrar bağlanamadım maalesef. Yeni gelenler de olmuş. Baya birşeyler kaçırdım ondan böyleyim galiba... Ben de üzülüyorum aslında koptuğum için ama işte bir boşluk oldu maalesef...
Hadi o zaman kaldığın yerden devam et bu hafta şu 62 barajını kıralım! :rolleyes:
Bak artık menüler puanlanıyor, ceza listeleri tutuluyor. Takıma can geldi :)
Katıl bi ucundan sen de :KK19:

Ördekim değişik bir dizi, bazı yerlerinde çok komiğime gidiyor adamın ruh halleri, davranışları. Piskopatla vicdan adamı arasında gidip geliyor. Çok spoiler vermiyim :KK48::KK48:
Eğer bir yerlerden esinlenmedilerse çok başarılı bir senaryo valla.

Back
X