Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam sende onayı verdiysen mutlaka yapıyorum canım.

Maalesef akşamki yoğurdun aldığın şekeri yakamayacak canım. O yüzden sende 250 ip atlayabilirsin bence. Anladığım kadarıyla şerbetli bir tatlı, Google amca öyle diyor, onun yalancısıyım. :KK48:

Tatlım telafi gibi duruyor ama bence değil. Alınan kalori miktarı kadar alınan besin öğeleri de çok önemli. Yenilen şey 1 tabak dolusu sebzedir atıyorum 150 kaloridir, 1 küçük tatlı da aynı kaloridir. Ama vücuda şeker girdiği zaman bir kısmı depomanmaya başlar, ama şeker girmezse depolayamaz ve yağa dönüşemez.
Bence kardelenciğim bir hafta boyunca kaçamamak yapmamaya dikkat etmeli :KK50:

Ay evet bu açıdan bakınca haklısın. Söz sende:)

Günaydın herkese :) Mutlu sağlıklı ve bol kilo vermeli hafta olsun hepimize

Pazar günü menümü paylaşıyorum.

Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 Yumurta, 1 kk büyüklüğünde peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, az melivcan kavurması (Ekmek Yok)

Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, yarım kase yoğurt

Ara öğün 16:30 gibi: 1 armut, 1 salatalık, yarım kase yoğurt

Akşam: 1 buçuk kase pancar çorbası, 3 yk pırasa yemeği, 1 kase yoğurt

Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş çeyrek kase yoğurt

Spor olarak ise 40 dk yürüyüş ve azıcıkta koşma

Su yu hesap etmedim ama 1,5 lt i bulmuştur.

puan hesabı dedim yazan yazmayan 100 200 bişey vardı onu kastetim yoksa ip cezam bol zaten bir 1000 var herhalde. bende bir hesap tablosu yapsam iyi olcak. unutkanligim had saffadadirda.bu ara ipi iyi atliyorum 200 yapabiliyorum. çok yorulmuyorum. 50 zor yapıyordum. biraz daha zayifliyim ceylan gibim sekcem. :nazar:
Hepimiz birer ceylan olacağız :spor:
göbek için plank deneyen varmı. . 3gun yaptımdi ama bu aralar yatağa zor atıyorum kendimi. gece gece koltuk sildim bahar temizliği kapsamında. gündüz konsantre olamıyorum.
Ben squat girl takip ediyorum canım youtube da videolar var bolgesel de kardiyo olarakta bence etkili :super:
Günaydın kızlar..:KK3:
Günaydın :KK54:
İki gündür menü paylaşmadım arkadaşlar. Çok yemedim ama düzensizdi. Bir iki küçük kaçamağım da oldu.
Sanki bu tarz yiyecekler paylaşılmasın mı denmisti. O yüzden yazmayim dedim. Hoppa
Bence menü paylaş cıs der geçersin kaçamakli menü 100 puan 100 puandır:KK19:
Ne kadar kostun :))

Çok az:KK43:( senin attığın mesajdaki gibi yapmaya çalıştım. Önce tempolu yürüyüş yaptım sonra koştum ama 3 kez tekrar edebildim ancak:KK43:
Olsun yavaş yavaş acilacaksin bende 5 kere yapabildim zaten :olamaz::KK48:
gunaydin arkadaslar
Günaydın:KK54:

:halay::halay::KK70:ben müebbet yerim diye düşünmüştüm iyiymiş:-)
:KK70::KK70::KK70:

Tahin pekmez 1 tatli kasigi. Sutlu tatli 1 porsiyon. Spor olarak bolgesel egzersizfelan yapabilirim. Yuruyus imkanim yok malesef.
Evde Leslie yapabilirsin canım. 15 dk bile yapsan kardır senin için. Sıkılırım dersen çok güzel zumba videoları var YouTube da. Linkte atarım istersen.

1 tatli kasigi yemistim. Ne olacak benim bu halim bilmem. Tatli seylere dayanamyorum. Aslinda sekersiz bir gun geciricem diye kalkiyorum ama daha kahvaltida sozumu unutuyorum.
Hepimiz öyleyiz. Kadınların reglden sonraki ortak derdi bence bu. Ben yediğim birşey nasılsa tadını biliyorum, sonra yiyebilirim, kaçmıyor nasılsa diyip geçiştirme taktiği uyguluyorum. Ayrıcaaa ayna karşısına geçerek bak bu göbek tahin pekmez, bu gıdı çikolata, bu kollar ya da basenler ekmek dersen etkili bir cayma yöntemi olabilir :KK70::KK70::KK70:

İki gündür menü paylaşmadım arkadaşlar. Çok yemedim ama düzensizdi. Bir iki küçük kaçamağım da oldu.
Sanki bu tarz yiyecekler paylaşılmasın mı denmisti. O yüzden yazmayim dedim. Hoppa
Paylaş paylaş bebeyim, sopa gördükçe tırsıyor insan yemeye. Ama yazmazsan aman canım yazmayıveririm yiyim diye de bir mantık hatası oluşabiliyor. :confused: Valla kendimden biliyorum :oops:

Ay evet bu açıdan bakınca haklısın. Söz sende:)
:KK50:

Günaydın herkese :) Mutlu sağlıklı ve bol kilo vermeli hafta olsun hepimize

Pazar günü menümü paylaşıyorum.

Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 Yumurta, 1 kk büyüklüğünde peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, az melivcan kavurması (Ekmek Yok)

Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, yarım kase yoğurt

Ara öğün 16:30 gibi: 1 armut, 1 salatalık, yarım kase yoğurt

Akşam: 1 buçuk kase pancar çorbası, 3 yk pırasa yemeği, 1 kase yoğurt

Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş çeyrek kase yoğurt

Spor olarak ise 40 dk yürüyüş ve azıcıkta koşma

Su yu hesap etmedim ama 1,5 lt i bulmuştur.
Melivcan kavurması nedir canım? Menü ve sporun çok güzel :super:

Karad

Evde Leslie yapabilirsin canım. 15 dk bile yapsan kardır senin için. Sıkılırım dersen çok güzel zumba videoları var YouTube da. Linkte atarım istersen.

Hepimiz öyleyiz. Kadınların reglden sonraki ortak derdi bence bu. Ben yediğim birşey nasılsa tadını biliyorum, sonra yiyebilirim, kaçmıyor nasılsa diyip geçiştirme taktiği uyguluyorum. Ayrıcaaa ayna katlısına geçerek bak bu göbek tahin pekmez, bu gıdı çikolata, bu kollar ya da basenler ekmek dersen etkili bir cayma yöntemi olabilir :KK70::KK70::KK70:

Paylaş paylaş bebeyim, sopa gördükçe tırsıyor insan yemeye. Ama yazmazsan aman canım yazmayıveririm yiyim diye de bir mantık hatası oluşabiliyor. :confused: Valla kendimden biliyorum :oops:

Karadeniz bölgesinde yüksek yerlerden toplanan yeni çıkan diken ucları. dikenucu da deniyor. önce haşlanıyor sonra soğanla kavrulup yeniyor. Çok sağlıklı ve antioksidan deposu

Günaydın hanımlar
Güzel bir hafta olsun bol eksiliii
Hani pazartesi bildirimleri nerede yalnızca birkaç kişi yazmış?
Artıda olanlar varsa ekstra dikkat etsinler, cumaya herkesi eksi görmek istiyorummm ona göreeee :halay:

pazartesi de mi kilo bildirimi yapıyoruz. Ben bilmiyordum

Canım etrafında varsa mutlaka gitmeni öneririm. Mat pilatesten çok daha hızlı etki ediyor. Ayrıca ben reformer pilatesi çok daha fazla sevmiştim. Daha yorucu ama daha güzel :halay:
Bi araştırayım canım varsa ona gideyim
Bakarsın vaktin olduğunda :KK48:
Bu arada telefonun yine bozulmuş, sende ona bozul diye kötü bir espri yapmak istedim, tutamadım kendimi :KK70::KK70: enişte beye hürmetler, yeni tel alsın sana, o artık servis müptelası olmuş :-)
Enişte bey artık servise götürmekten de bıktı, kendi el atıyor telefona :KK48: Ya telefonumdan çok memnundum aslında işte taa ki ekranı kırılana kadar. Şarjı falan çok iyi gidiyordu.
Neyse baktık olmuyor yeni tel alacağız mecbur :işsiz:
Selam şekerler.
Fena yorucu bir hafta sonu oldu benim için. Umarım herkes iyidir. Menülerimi yazayım, geçmişe yarın bakacağım.

Cumartesi
Kahvaltı
1 dilim ekmek ile kaşarlı tost
2 kuru kayısı

Akşam 1 pide
1 bardak ayran

2 saat yürüyüş

Pazar
Sabah
2 dilim ekmekle peynirli tost
2 incir
1 kare bitter

Akşam
4 tane köfte
1 dilim ekmek
Salata

Sporumuz yok.
Akşam akşam bence pide olmasa iyiymiş hedefcim
Sana 15 dakika eliptik cezası kesiyorum Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Bugün menü yazasim yok arkadaşlar :KK12:o_O:KK54::oops::KK67:@Ezgican05 hemen kes cezami. çok çok büyük kaçamaklar yok ama yinede kötü beslenme paketli gida 3tanecik falan benim usul azcık ucundan.
1 saat yürüyüş ve tabiki 5 6 saat park. piknik..
su 2 buçuk. :KK9::ukala:
O zaman sana 500 ip daha Cikilatacanavari Cikilatacanavari
morordek morordek ordekim gittim kardeşimin ipini aldım 100ip cezam tamamlandı :spor:
Süpersinnn :KK9:
Menü
Sabah 2-3 yumurta karışık omlet
1 bardak süt
1cay kaşığı tahin
1 cay kasigi pekmez
Kredi kartı kadar peynir
Salatalik domates
1dlm tbe
3zeytin
Ara
Mocha orta boy
Aksam
Tavuk sulu havuç çorbası 1.5 kase
7 küçük izgara köfte
Yoğurtlu semiz otu salatası
1 dlm kendi yaptigim ekmegim
9400 adım atıldı
100 ip cezam yapıldı
Şu içmemişim kaydetti değer hemen içiyorum
Mochayı ben de gördümmm cezan geliyor diyordum kii fensinensim kesmiş zaten :)
Aayyy hemde ne pahalıya patladıııı :KK43::KK43:
Ben dişin yapısından ötürü olduğunu düşünüyorum. Kimisi dişini haftada bir fırçalar sma sapasağlamdır, kimis özenir ama bemim gibi dişçiden çıkamaz. Genetik meselesi sanki :işsiz:
Evet sanırım genetikle de alakalı canım. Kimisi şanssız oluyor bu konuda.
Selam arkadaşlar. Bugün maalesef ben de kaçamak yapanlardanım:oops:.

Sabah
  • Ilık limonlu su
  • Tam buğday ekmeğiyle tost
  • 1 yumurta beyazı
Öğle
  • 4 yemek kaşığı az yağlı kısır
15:30
  • 2 tane irmikli hira tatlısı
Akşam
  • 3 y kaşığı yoğurt

• 2,5 lt su
  • 15 dk leslie
  • 30 dk tempolu yürüyüş
Sana da ceza gelmiş bi ara atlarsın artık canım
Tahin pekmez 1 tatli kasigi. Sutlu tatli 1 porsiyon. Spor olarak bolgesel egzersizfelan yapabilirim. Yuruyus imkanim yok malesef.
Sana ekstra emzirme cezası mı kessem :-)
Malum emzirmek de iyi kalori yaktırıyor. Küçük bebekle spor imkanı olmaz tabi anlayabiliyorum. Leslie falan yapamaz mısın vakit bulduğunda?
O zaman sana da direkt ceza keselim mi Özlemcim? 1000 ip gibi? Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Hepimiz öyleyiz. Kadınların reglden sonraki ortak derdi bence bu. Ben yediğim birşey nasılsa tadını biliyorum, sonra yiyebilirim, kaçmıyor nasılsa diyip geçiştirme taktiği uyguluyorum. Ayrıcaaa ayna karşısına geçerek bak bu göbek tahin pekmez, bu gıdı çikolata, bu kollar ya da basenler ekmek dersen etkili bir cayma yöntemi olabilir :KK70::KK70::KK70:

Cok sevinirim canim link gonderirsen. Leslie aklimda aslinda. Onu da burada gordum yoksa bilmiyordum hic.

Back
X