- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #281.821
ay o da bir şey mi? bizimMasallah 2500 mu .vede gecmis olsun mu diyim cokta zorlama canim..

ve sağol canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay o da bir şey mi? bizimMasallah 2500 mu .vede gecmis olsun mu diyim cokta zorlama canim..
başınız sağolsun canımKızlar bugün ikindi ezanindan bu saate kadar eve giremedim yakınım olmasa da sevdiğim bir abim vefat etti cenaze falan derken Anca bu saat oldu baya da yoruldum ama mesajlar menüler takibimdeydi kaptanım @morordek bugünü yarın telafi edeceğim hepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar![]()
Basiniz saolsun canim.mekani cennet olsun.rabbim gunahlarini affetsin.Kızlar bugün ikindi ezanindan bu saate kadar eve giremedim yakınım olmasa da sevdiğim bir abim vefat etti cenaze falan derken Anca bu saat oldu baya da yoruldum ama mesajlar menüler takibimdeydi kaptanım @morordek bugünü yarın telafi edeceğim hepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar![]()
tatlım benden de 3 tane 20lik diş çekildi. Eğer çektirmezsen dişlerinin yapısını bozacaktır, çünkü kendini sığdırmak için diğerlerini itmeye başlayacak ve ve sıkışmak zorunda kalan dişeler birbiri üstüne binerek çarpık çurpuk bir görünüm alacaktır. O da 20lik diş düzgün çıkıyorsa. Benim bir tanesinde bayaa zorlanmışlardı, özellikle bana bişi anlatma, gösterme, bildiğin gibi yap diyordum. Tavsiyeyle son gittiğim dişçi arkadaşım oldu, ben yaşlarımda bir kadın. Kapatıp gözlerimi, oturuyordum koltuğa. Yapacak birşey yok. Ama E Ersevnur un da dediği gibi iyi bir cerrahın yapması gerekir.Yaaa simdi daha çok korktum ama biraz anlatsana canim nasil bir tedavi uyguladilar izledigimde dis etini kesiyorlardi damaktan parca aliyorlar yada baska birsey yapistiyorlardi ve bu tedaviyi olmasak ne zarari var acaba
Yok sorun değil anlayamadım açıklık gelince iyi olduSana biraz iş çıktı kusura bakma artık çiklatım.
Kafan karışırsa biz yardımcı oluruz
Sonraki görselde eklemiş olmam lazım amaBenim bin ip var
Aslinda geceye normal öğün koymak istedim ama vücut saati alışık olmadığından ters tepti ben de bu saatlerde meyve yiyip atak yaparsa da yoğurt yiyorum cnmÇikilatacım senin bu nöbetlerinde gece meyvelerine bir çare bulsak. Şekerli ya, gece yemeyin diyorlar. Gerçi kim bilir kaçlara kadar uyanık kalıyorsundur.
Nöbetin olduğu günler çantana meyveli activia falan atsan, hem bağırsak sorununa iyi gelir hem de atıştırmalık olur. Nöbet saatlerinde normal öğün gibi bişiler yeme imkanın oluyor mu? Tamamen cahilim sizin sektörde o yüzden soruyorum.
Tamam o zaman tatlımYok sorun değil anlayamadım açıklık gelince iyi oldu
Sonraki görselde eklemiş olmam lazım ama
Aslinda geceye normal öğün koymak istedim ama vücut saati alışık olmadığından ters tepti ben de bu saatlerde meyve yiyip atak yaparsa da yoğurt yiyorum cnm![]()
İpin sadece 150 si ceza için yeterliKahvaltı:
1 dilim kepek ekmek
Üzerine krem peynir
Öğle
2 Haşlanmış yumurta
Yeşil salata
Ara
Türk kahvesi
2 kaju, 3 yer fıstığı
1 kupa yeşil çay
Akşam
5 adet köfte
Yeşil salata
1 çay bardağı ayran
Gece
Adaçayı veya yeşil çay yapıcimmm, kararsızım
Su: 2,5 lt bitti
Spor: 45 dk eliptik, 400 ipCikilatacanavari ,
Ezgican05 ip cezamdı
![]()
Eliptikte yapacaktım ama hiç halim yok valla. vücudu yıpratmayayım bence, hala öksürüğüm de geçmiş değil. Sigara içsem hastanelik olurdum herhalde. İyi ki bırakmışım valla hayatımda aldığım en güzel kararlardan biri oldu. İçmeyin, içtirtmeyin kızlar.![]()
Ay canım ya, valla kendimde yaşadım ya çok iyi anlıyorum seni. Yürürken bile zonklardıKizlar menum
Sabah ac karnina limonlu su
Kahvlti
3 bardak sekersiz cay
1 haslanmis yumurta
1 incir
1 kayisi
1kk tulum
2 zeytim
Oglen
Bitkincayi
Yesil erik yemeye calistim yiyebildigim kdar
Aksam
kemik corbasi
Icine 2dilim ekmek dogradim
Ezemiyorum yemekleri mecburum
2 litre su
30 dk yuruyus
Hareketli spor yapamiyorum yuzum.davul gibi ve mosmor![]()
Süperbende azalttim zaten az iciyordum am tamamen birakma taraftariyim insallah
Geçmiş olsun canım. Benim de sağ dizim ağrıyor. Bende kilo almaya yordum ama yine de bir doktora gitmem lazım. Başka şeylerle uğraşmaktan ona gidesim yok
Ördekim konuyu netleştirmiş aslında
Ya benim dizkapakcağızlarım yaklaşık 1 cm kadar aşağıdaymış, o yüzden fazla merdiven bile çıkmaya kalktığımda hemen acımaya başlıyor, tabii kilonun da etkisi var bunda. Daktır onu da dediBir ara hergün 2000-2500 atlıyordum sonra dizlerim bir ağrıdı ki, yan bağları falan kopardım sandı adam. sonra menüsküsten şüphelendi. Ağrılarım geçti emar istemişti, şimdi gereksiz yere girmeye ne gerek var deyip öteledim. Hayırlısı
O 2500-2700 ler bir hayal tabi şimdi benim için. Böyle çıtırdan 300-500 takılırım, baktım gidiyor 700 e varırım ama fazlası bozar![]()