Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün yediklerim ise;

Sabah:
-Muzlu-tarçınlı-2ceviz eklenmiş, sıcak suyla ıslatılmış yulaf ezmesi.

Ara:
-2 fincan yeşil çay (limonlu)

Öğle:
-Haşlanmış mercimekli yeşil salata
-2 yk barbunya

İkindi:
-4 gün kurusu kayısı
-4 hurma
-12 çiğ badem
-türk kahvesi

- Akşam da zeytinyağlı kabak yemeği yemeyi düşünüyorum.

Bu halsizlikten dolayı diyorum yarın vegani bırakıp akşam kırmızı et falan mı yesen sonra daha iyi olduğun bir dönemde devam ederiz
Yarın yada dukan ekspressle direk başlayalım isteyenlerle

Ördeğim, bugün bir isteksizlik vardı üzerimde gelemedim.
Sabah her zamankinden erken uyandım aslında. 11 gibi ama öyle ki gram kıpırdayasım yoktu. Sonra içim geçmiş tekrar. Şimdi mecburen kalktım çalışmam lazım ama pff yani o_Oo_O
Hedefcim bende de bugun bir miskinlik var inan ki. Yapmam gereken bir ton iş var ama hiçbirine baslayasım gelmedi benim de.
Bence beklemek için bir neden yok hemen yarın başlayabiliriz kaptanım
morordek morordek Takımdaki arkadaşlara daha hakim gruplamayi tarafsız bir el olarak kendisi yaparsa çok iyi olur tahminen 15 kişi var takımda aktif sonradan gelenlerde yine kaptanım istediği takıma atasin
Kaç takım yapalım? Eger size katılacak olanlar varsa onlar bi grup olsun. Diğerlerini de rastgele gruplayabiliriz
Kaptanım ben hastalıktan kalkamıyorum ki bir türlü. .. Bir de minnoşu okula alıştırmaya çalışıyorum o da yordu düzenim şaştı.

Bu sabah 61.8 çıktı kilom. Sanırım direnci kırdım sonunda. Bu cumaya eksilerle geliyorum. Biz medusa ile vegan besleniyoruz 2 gündür. Yarın son. Sonrasında dukan expres yapabiliriz. Eğer yapmak isteyen varsa grupça yapalım öyle daha çok motive oluyoruz. medusa38 medusa38 ilgilenirim demiş zaten. Çokta iyi olur. Hepimiz bir silkeleniriz.
Aa cok geçmiş olsun. Direnci kırmışsın ama bünyen zayıflamış bu kez de. Sağlığına dikkat et Esracim
Dünkü menüm:

Sabah 8.30’da;
-Suyla ıslatılmış glutensiz, kakao-kivi-hindistan cevizi yağı eklenmiş yulaf ezmesi

Öğle;
-1 muz
-2 ceviz

Akşam;
-1 porsiyon nohut
-yaım pancar
Hiçbir şey yememișsin ki gece acikman çok normal

Hedefcim bende de bugun bir miskinlik var inan ki. Yapmam gereken bir ton iş var ama hiçbirine baslayasım gelmedi benim de.

Kaç takım yapalım? Eger size katılacak olanlar varsa onlar bi grup olsun. Diğerlerini de rastgele gruplayabiliriz

Aa cok geçmiş olsun. Direnci kırmışsın ama bünyen zayıflamış bu kez de. Sağlığına dikkat et Esracim

Hiçbir şey yememișsin ki gece acikman çok normal
Akşam kızlarda gelince konuşuruz kaptanım belirleriz ona göre ekspressciler ve şekersiz yapanlar, kendi diyetine devam edenler, detokscular bu hafta için birer grup olabilir ama kalıcı isimlerde koyabiliriz kizlarla beraber fikirlerini alalım bakalım

3 gün olabilir demiş ama ben 2 gün yapacağım violincim. Bugün için hazır hissetmiyordum kendimi.

Regl döneminde yapılan detoksların çok etkili olmadığını biliyorum. Bence haftaya bırak Sibelcim.

Başın sağ olsun Ezgicim.

:KK47::KK47::KK47::KK47:

Wendigocum nasılsın? Nerelerdesin? Dönüş ne zaman?

Uzattın arayı kaptanım, hoş hafta sonu ben de bakamadım doğru dürüst.

Ördeğim, bugün bir isteksizlik vardı üzerimde gelemedim.
Sabah her zamankinden erken uyandım aslında. 11 gibi ama öyle ki gram kıpırdayasım yoktu. Sonra içim geçmiş tekrar. Şimdi mecburen kalktım çalışmam lazım ama pff yani o_Oo_O

Anladim canim. Ben de yapmak istiyorun bakalim.

kuzum gelmezmiyim geldim avatarın da çok güzelmiş yaw tam morördek :KK54:

didem cim hoşgeldin şekerim bebeğini sağlıkla büyüt
hosbuldum aminn insallah :KK200::KK54:

Selam kızlar
Sabahtan beri yeni oturdum kahvemi içerken buraya bakayım dedim
Pazara gidildi yuruyus yapıldı öğlen yemeğinde yendi esimde ise gönderdim saat 3 olmuş :-)
azaydidem azaydidem gelmiş hoşgeldin bir gittin pir gittin ama instegramda görüyordum sizi
Bebeğini de Allah analı babalı büyütsün
Maşallah
Bende mezun mezun hala takılıyordum buralarda
wendy wendy bende size katilayim aynı zamanda şekersiz 21günde olur
hosbuldum canim saol :KK200:cocuklar is guc kosturmaca devam:KK66: sen mezun oldun ama diyete devm ediyosun niyeki koruma amaclimi ama en guzelini yapiosun birakinca direk aliyo cunku insan
Bu sekersiz 21 gun nasil oluyo ben dukancilara katilabilirim cunku bgun dukana basladim insallah bozmadan devam ederim wendy wendy sende katil dukancilara canim:KK66:

Ben şekersiz yapıyorum o kesin ama dukan hakkında hiçbir bilgim yok balpamuk balpamuk medusa38 medusa38 beni biraz bilgilendirebilir misiniz faydaları ve yasakları neler neye dikkat etmemiz gerekiyor? Dukan birasıyla ilgisi varmı çünkü ben onu içermiyorum çok kötü :kusmuk:
Dukan ekspress canım 7 günlük asıl dukanın kısaltılmış hali
1.gun protein günü yapıp güzel odem atiyorsunuz
2. Gün sebze protein yapıyorsun
3.gun sebze protein ve meyve ekliyorsun
4. Gün sebze protein meyve ve 2 dilim tam buğday ekmek ekliyoruz
5. Gün 4. Güne yağlı peynir ekleniyor 40 Gr
6. Gün 5. Güne ek nişastalı bi Ogün ekliyorsun ( makarna bezelye fasulye nohut gibi)
7 gün odul ekliyorsun 6. Güne
Ama biz odul ogununu yapıyoruz
Önemli aslında yuruyus suresi daha kısa ama ben en azından 1 saat spor diyorum daha etkili
Yulaf kepeği 1.5 kaşık her gün kullanılacak yoksa yiyemiyorsak yulaf ezmesine olur2 ltden az su icmiyoruz
Ben ornek menüler veriyorum bir gün önceden sorularınızı sorabilirsiniz ayrıca

Kaptanım ben hastalıktan kalkamıyorum ki bir türlü. .. Bir de minnoşu okula alıştırmaya çalışıyorum o da yordu düzenim şaştı.

Bu sabah 61.8 çıktı kilom. Sanırım direnci kırdım sonunda. Bu cumaya eksilerle geliyorum. Biz medusa ile vegan besleniyoruz 2 gündür. Yarın son. Sonrasında dukan expres yapabiliriz. Eğer yapmak isteyen varsa grupça yapalım öyle daha çok motive oluyoruz. medusa38 medusa38 ilgilenirim demiş zaten. Çokta iyi olur. Hepimiz bir silkeleniriz.
Geçmiş olsun canım
Bu arada dünkü menümü de yazayım ancak dün bütün günüm o kadar yoğun ve yorucuydu ki kolumu kaldıramadım artık oturduğumda.

Önceki gün ise çocuğu eşime bırakıp saat 19.00’da yattım ve sabah 8.30’a kadar uyumuşum. Ya düşünün artık vücudum ne hale geldi. Bu aralar inanılmaz direncim düşük. Galiba detokslar da çarptı beni. 2 gündür vegan besleniyorum ancak vücudum sanki açlık krizinde gibi... Ya bir garip resmen dengem bozuldu vücudum birşeylere tepki veeiyor ama anlayamadım henüz. Bu gece uyurken gece açlıktan uyandım.

Akşam 1 tabak nohut yemiştim. Aslında dolu dolu yedim yanında da 1 pancarın yarısını çiğ olarak tüketrim. Bir şişkinlik oldu ama bir yanda da bir gurultu var doymamışım çok açmışım gibi. Uzun zamandır o kek kaçamağından sonra biliyorsunuz hiç bozmadım diyeyi ancak kilom takıldı bu seferde. Şimdi kilom inmeye başladı ama vücudum kıtlık enerjisine girdi baygınlık hissi yaşıyorum.

Nitekim dayanamadım, az önce bugünkü gidişatımı bozdum. 4 gün kurusu-4 hurma-12 çiğ badem yedim. Ay deliricem. Bunları yemesem başka şeylere saldıracak gibiyim, tokluk hissedemiyorum.... :KK43:
vücudun açlık hissediyor fazla proteinle beslenip az karbonhidratlı beslendiğim bana da oluyor 2-3 gün hırpalıyor beni bende ekmeği biraz arttiriyorum
Dukan ekspress canım 7 günlük asıl dukanın kısaltılmış hali
1.gun protein günü yapıp güzel odem atiyorsunuz
2. Gün sebze protein yapıyorsun
3.gun sebze protein ve meyve ekliyorsun
4. Gün sebze protein meyve ve 2 dilim tam buğday ekmek ekliyoruz
5. Gün 4. Güne yağlı peynir ekleniyor 40 Gr
6. Gün 5. Güne ek nişastalı bi Ogün ekliyorsun ( makarna bezelye fasulye nohut gibi)
7 gün odul ekliyorsun 6. Güne
Ama biz odul ogununu yapıyoruz
Önemli aslında yuruyus suresi daha kısa ama ben en azından 1 saat spor diyorum daha etkili
Yulaf kepeği 1.5 kaşık her gün kullanılacak yoksa yiyemiyorsak yulaf ezmesine olur2 ltden az su icmiyoruz
Ben ornek menüler veriyorum bir gün önceden sorularınızı sorabilirsiniz ayrıca
Evde yemekleri ben yapmadığım için uyabilir miyim tam olarak bilmiyorum ama içimden denemek geldi

Bu s

Dukan ekspressle beraber şekersiz gunler olabilir zaten ekspresste uyuyor bu programa
İsteyenlerde kendi diyetine devam eder sekersize uyar
Yeni gelenler için söyleyin biz 2 ay kadar önce 6 -7 kişi bunu yaptık ortalama 2 kg verdi arkadaşlar
Basında Dukan olması sizi korkutmasin ve sadece bir hafta süren bir liste
Sonrasında devam zorunluluğu yok
Ayneeeennn o yapanlarin icinde de vardım ve sonrasinda geride almadim tavsiye ederim kizlar yapin dukan ekspres guvenin siz medusacima

Bugün çok sağlıklı beslendim kutluyorum kendimi:-)
Sabah
Yulaf ezmesi 2 zeytin domates
Öğle
Susuz kuru fasulye ve marul salatası
Akşam
Baklalı enginar
Alabaş salatası
1 saat 15 dakika yuruyus
30 dakika kardio
2.5 lt su
1 Türk kahvesi
1 yesilcay
Screenshot_2018-04-17-19-06-54-737.webp
Screenshot_2018-04-17-19-07-00-148.webp

Geçmiş olsun canım

vücudun açlık hissediyor fazla proteinle beslenip az karbonhidratlı beslendiğim bana da oluyor 2-3 gün hırpalıyor beni bende ekmeği biraz arttiriyorum

Evde yemekleri ben yapmadığım için uyabilir miyim tam olarak bilmiyorum ama içimden denemek geldi
İlk gün dışında pek sıkıntı olacağını sanmam o günde yumurta hindi füme yogurt tavuk falan yiyebilirsin aç kalmiyorsun zaten bu diyet 2-5 kilo faydası olanlara daha uygun daha fazla kilosu olanlar tekrar yapabiliyor senin tekrarlamana da gerek yok
Miktar kaşık hesabı yok ölçülü yemek gerekiyor sadece bide yasakları yemeyeceksin
Yulaf kepegiyle krepte güzel oluyor çoğunluk öyle kullanmisti

İlk gün dışında pek sıkıntı olacağını sanmam o günde yumurta hindi füme yogurt tavuk falan yiyebilirsin aç kalmiyorsun zaten bu diyet 2-5 kilo faydası olanlara daha uygun daha fazla kilosu olanlar tekrar yapabiliyor senin tekrarlamana da gerek yok
Miktar kaşık hesabı yok ölçülü yemek gerekiyor sadece bide yasakları yemeyeceksin
Yulaf kepegiyle krepte güzel oluyor çoğunluk öyle kullanmisti
Yarın mi başlasak?:KK51:

Back
X