Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlım bence kendini ve vücudunu fazla zorluyorsun. Diyetisyenin ne diyor bilmiyorum ama belki de biraz mola vermelisin. Psikolojik olarakta yıpranıyorsun, belki bağışıklığın da düşüyordur. Bilemiyorum. Ama kendini çok hırpaladığını biliyorum :KK43:

Tatlım bence kendini ve vücudunu fazla zorluyorsun. Diyetisyenin ne diyor bilmiyorum ama belki de biraz mola vermelisin. Psikolojik olarakta yıpranıyorsun, belki bağışıklığın da düşüyordur. Bilemiyorum. Ama kendini çok hırpaladığını biliyorum :KK43:

medusa38 medusa38 canım ben @wendigo ile kuşhan yapıyorum bu hafta. Şimdilik bir gruba dahil olamam sanırım.

Evet valla şimdiye kadar iyi geldim de. Birkaç gündür yüzümün çöktüğünü hissetrim. Hiç yüzüm çökmemişti şimdiye kadar. :( toparlanacağım...

Ben ikisini de yapıyorum medusa38 medusa38 da öyle diye biliyorum iki grupta birden :ıslık:
Aaaaa ben çok yanlış gelmişim ne biçim kaptanım :olamaz: Neyse medusa düzeltmiş sagolsun
Evet kızlar kaptanimiz grup isimlerini oluşturdu seçelim tarafimizi
Dukenella
Detokscular
Tarafsız bölge
Adınızı yanına grubunuzu yazın beni etiketleyin
Bol çekişmeli bol sporlu bol kilo vermeli bir yarışma olsun
Hep beraber zayıflayıp yaza incecik girelim
Böyle daha iyi olmuş medusacim sagol :)
Bence sütü etkiler canım. Yapma.
Ben de dedim dinletemedim :işsiz:
violin35 violin35 sen tarafsız bölgede kal lütfen

Süper mert beylerde bir uyusalar keşkeeee. Babasının ananaslı activia sının ananaslarını yemekle meşguller :-)
Ahahahah çocuk ara öğün yapıyor :-)
Yalnız Oya’nın sesi İstanbullu gelinden güzeldi :KK70::KK70: kızım bile anne ne kadar güzel şarkı dedi.
Evet gerçekten güzel söylemiş
Offff yaaaa hain Merveeeeee canım cheesecake istedi yaaa hemde frambuazlı :KK42::KK42:
Gerçekten ağlamak istiyorummmmm
Ne pisko kadın yaaa hayalinde Oya’yı dördüncü öldürüşü :-)
Cidden insanın canını çektirdiler yahu :) neyse yok öyle şeyler cıssss

Haydi o zaman Dukanellalar Şekersiz Şekerler'e karşı :KK73:
Herkes tarafını seçsin :KK31:

Edit: bir de Tarafsız Bolgeliler olsun, onlar da kendi diyetini yapanlar
Ben 2 gün hurma diyeti deyim
Bi de fancynancy fancynancy nin menüsünde 1 avuç balık kreker var gözümden kacmadi kaptanım ne yazayım :KK70: sen benim kahvemi görmüştün onu yazmıştım kenara :KK70::KK70:

Back
X