Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menü
Sabah 1 avuç fındık
Öğle
2yumurtadan peynirli maydonozlu o let
1 bardak şekersiz çay 1 yeşil zeytin
1kk peynir
Ara
1dilim ananas
1muz ustüne kakao döktüm
Az şekerli kahve 2kare kendi yaptigim cikolata
Az da fındık
Akşam
1.5kepce mercimek çorbası
2 sıkım kendi yaptigim çiğ köfte marul la
1tabak zeytinyağlı kabak yemeği
Yogurtlu semiz otu 2 kasik
Salata
Ara
Maden suyu
Sade kahve
9500 adım
250 ip (ceza)

Bgunku memumu hemen yaziyim azaydidem iftiharla sunarHoppa

Kahvalti 11 de
az peynir
2 haslanmis yumurta

Arada 4 gibi
1.5 kasik yulaf kepekli
1 kase yogurt

Aksam 7 de
4 kucuk haslanmis tavuk baget
3 kasik yogurt
Kucuk aci biber tursusu 4 tane

Spor 5 km yuruyus toplamda 7 bin adim atmisim yilaf kepegi almaya gittim bide bi baktim param yok evde unutmusum tekrar eve geldim tekrar markete gittim braz uzak gittigim market bayadir bu kadr yurumemistim yoruldum:olamaz:
Bu yuzden bgunluk zumba yapmadim

Smdide elimde odem attirici yag yaktirici cay var bgunluk benden bukadr:KK52:

Menü
Sabah 1 avuç fındık
Öğle
2yumurtadan peynirli maydonozlu o let
1 bardak şekersiz çay 1 yeşil zeytin
1kk peynir
Ara
1dilim ananas
1muz ustüne kakao döktüm
Az şekerli kahve 2kare kendi yaptigim cikolata
Az da fındık
Akşam
1.5kepce mercimek çorbası
2 sıkım kendi yaptigim çiğ köfte marul la
1tabak zeytinyağlı kabak yemeği
Yogurtlu semiz otu 2 kasik
Salata
Ara
Maden suyu
Sade kahve
9500 adım
250 ip (ceza)
Çiğ köfteyi yapmışsın:KK9:afiyet olsun, beğendin mi?

Bugun sabahh kizimla tekrar hastahaneye gittik esimde evde oglana bakiyordu simit dunyasina gittik dönüşte onlarda geldi yemem dedigim halde zorlada olsa 1 tane minik poğaça yedim

Ara 1 elma

Aksam
4 patlican ve 3 köfte firunda
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek yedim

120 dakka yürüyüş yapildi

Hedefcim bende de bugun bir miskinlik var inan ki. Yapmam gereken bir ton iş var ama hiçbirine baslayasım gelmedi benim de.

Kaç takım yapalım? Eger size katılacak olanlar varsa onlar bi grup olsun. Diğerlerini de rastgele gruplayabiliriz

Aa cok geçmiş olsun. Direnci kırmışsın ama bünyen zayıflamış bu kez de. Sağlığına dikkat et Esracim

Hiçbir şey yememișsin ki gece acikman çok normal

Ayın durumu etkiliyor olabilir ördeğim. Gece oldu, ben hala aynı.

hedef38beden hedef38beden canım meraba, dönmüşsün sende uzun bi tatil oldu, naber napıosun?

İyiyim wendigocum, şükür. Biraz uzadı tatil ama işi sonlandırmaya geldim artık, :)

Takım üyesi olduğun için geldi pisiciğin :KK200: bizim takımın simgesi kedicik, listeye girenlere yöneticiler veriyor. Sizi de söyledim ekledi :KK200: :)
Aaa, hiç bilmiyordum ben.

Dukenella lar
&&&&&&&&&
Ezgican05
Balpamuk
Özlem
Medusa
Detokscular
Violin35

Tarafsız bolge

Beni detoksa ekleyebilirsin Medusa. Haftalık mı değişecek gruğlar?

Aman spoiler vermeyin, biz arkadan geliyoruz :)

Slm kizlar bende ancak geldim misafir vardi geçmişi okudum gelenler olmuş hoşgeldiniz. Bugun hava kasvetliydi biraz ondan herkes uyuşuk galiba. Bende kabaklari aldım ama adetliyken olur mu olmaz mi bilemedim hedef bekle dedi. Tarfsizmi kalsam menüde paylaşan dukanci varmış ona mı uysam bilemedim:110::KK64:zaten tartı bu hafta sıkıntı gibi görünüyor

Çiğ köfteyi yapmışsın:KK9:afiyet olsun, beğendin mi?
Çok çok acı olması dışında güzeldi bidahakine daha az acı atacam

Menum sabah ac karnina limonlu su
Kahvalti
1 haslanmis yumt.
2 b. Sekersiz cay
1kk peynir
1 kayisi
1incir

Oglen
Kemik suyu

Ara kahve

Aksam

Sehriye corbasi
Bi parca hasl. Hindi
3 yk pilav
1 kabak et dolmasi

2 litre su
7bin adim
Aksam yemeği ağır olmamış mı biraz :eek:

Oyle mi dersin. O zaman hic denemeyeyim. Ben kacamaklardan uzak durayim simdilik. Detoksa sonra devam ederim olmadi.
Bence de zaten emzirdiğini için kolay kilo verirsin. 1 saatlik spora denkmiş emzirme canım. Bir arkadaşımız yapmıştı kabak detoksunu takımdan yanlış hatırlamıyorsam gben gben di hatta, sütü azalmıştı. Bence bebelerin sütüne karışmayın güzel anneler, zaten emzirme işi illaki bitecek. Çok istiyorsan dukan ekspress yapabilirsin mesela. Ama sen dengeli beslenip, şekeri bıraktığın anda belki hemen değil ama bir süre sonra farkı göreceksin. :KK200: Bende 1 ay oldu emzirmeyi bırakalı. Dana oldu artık maşallah, ayıp oluyordu sağda solda :-) 2,5 yaşında bu arada:anne:

Ahahahah çocuk ara öğün yapıyor :-)

Evet gerçekten güzel söylemiş

Cidden insanın canını çektirdiler yahu :) neyse yok öyle şeyler cıssss
Yok yok eliptiğe vurdum kendimi. Kocişin de uykusu varmış, bana da izlettirmedi kapattı diziyi. Bebeler de uyudu, bende netflix ten lost in space diye bi dizi var onu açtım. Severim bilim kurguyu :KK36:

Ben 2 gün hurma diyeti deyim
Bi de fancynancy fancynancy nin menüsünde 1 avuç balık kreker var gözümden kacmadi kaptanım ne yazayım :KK70: sen benim kahvemi görmüştün onu yazmıştım kenara :KK70::KK70:
Bak baaakk, kaçmıyor hiç :KK70::KK70::KK70:
Ya görmemiştir ördekim ya da telafi edeceğimi bildiğinden bişi dememiştir. Öyle adam kayırmaca yok bebeyim merak etme :rolleyes:
30 dk yapacaktım normalde 45 dk yapıciiim şimdi. Hatta yorulmazsam 1 saat bile yapabilirim. :KK15:

Son düzenleme:
Salı menü
9bucuk yarım haşlanmış yumurta
2 salatalık
Peynir
4zeytin
1tane milfoy peynirli.1butunun yarisindan
13 yarım armut
15 2yumurta omlet yogurt
19. 1tabak semizotu.
3yk pancar havuç yogurtlu salata
1kucuk güveç kabinda kasarli mantar
3 küçük köfte
20 30 1cay tabağı ceviz findik 3hurma fazla demeyin millet fıstıklı baklavayi götürdü:cry::KK42::KK35::mad: ben evde bişey yalnak istemedim çünkü biliyorum yaparsam duramam yerim zaten iştah had saffada.
9bucuk 1portakal yarım muz.
Su 2lt
Spor yok.

Back
X