- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #282.061
Hasta şimdi o çikilatam, ameliyatlı.Çok çok acı olması dışında güzeldi bidahakine daha az acı atacam
Aksam yemeği ağır olmamış mı biraz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasta şimdi o çikilatam, ameliyatlı.Çok çok acı olması dışında güzeldi bidahakine daha az acı atacam
Aksam yemeği ağır olmamış mı biraz![]()
gece gece olamamış o meyveler sibelim.Salı menü
9bucuk yarım haşlanmış yumurta
2 salatalık
Peynir
4zeytin
1tane milfoy peynirli.1butunun yarisindan
13 yarım armut
15 2yumurta omlet yogurt
19. 1tabak semizotu.
3yk pancar havuç yogurtlu salata
1kucuk güveç kabinda kasarli mantar
3 küçük köfte
20 30 1cay tabağı ceviz findik 3hurma fazla demeyin millet fıstıklı baklavayi götürdüben evde bişey yalnak istemedim çünkü biliyorum yaparsam duramam yerim zaten iştah had saffada.
9bucuk 1portakal yarım muz.
Su 2lt
Spor yok.
Ahaha fensinensim kendi cezasını kendi kesmiş bile :)Ben 2 gün hurma diyeti deyim
Bi defancynancy nin menüsünde 1 avuç balık kreker var gözümden kacmadi kaptanım ne yazayım
sen benim kahvemi görmüştün onu yazmıştım kenara
![]()
Ooo bir utc'ci daha varmış
1 poğaçaya 300 ip diyorumBugun sabahh kizimla tekrar hastahaneye gittik esimde evde oglana bakiyordu simit dunyasina gittik dönüşte onlarda geldi yemem dedigim halde zorlada olsa 1 tane minik poğaça yedim
Ara 1 elma
Aksam
4 patlican ve 3 köfte firunda
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek yedim
120 dakka yürüyüş yapildi
Olabilir hedefcim ben de hala cok miskinimAyın durumu etkiliyor olabilir ördeğim. Gece oldu, ben hala aynı.
Sana da verildi ki pisicik :)Aaa, hiç bilmiyordum ben.
Yok vermeyizAman spoiler vermeyin, biz arkadan geliyoruz :)
Benim de cok uykum geldi. Yarın sabahtan da ders var zaten. Dizi de yine yalan oldu sayılır, Umut saat başı uyandı neredeyseYok yok eliptiğe vurdum kendimi. Kocişin de uykusu varmış, bana da izlettirmedi kapattı diziyi. Bebeler de uyudu, bende netflix ten lost in space diye bi dizi var onu açtım. Severim bilim kurguyu![]()
Aksamki cerez ve meyveler de cok ama. Sabah milföy de varmış. Bi düzene oturamadı menülerin maalesefSalı menü
9bucuk yarım haşlanmış yumurta
2 salatalık
Peynir
4zeytin
1tane milfoy peynirli.1butunun yarisindan
13 yarım armut
15 2yumurta omlet yogurt
19. 1tabak semizotu.
3yk pancar havuç yogurtlu salata
1kucuk güveç kabinda kasarli mantar
3 küçük köfte
20 30 1cay tabağı ceviz findik 3hurma fazla demeyin millet fıstıklı baklavayi götürdüben evde bişey yalnak istemedim çünkü biliyorum yaparsam duramam yerim zaten iştah had saffada.
9bucuk 1portakal yarım muz.
Su 2lt
Spor yok.
Beni de tarafsız bölgeye yazın lütfenDukenella
&&&&&
Ezgican05
Balpamuk
Özlem
Medusa
Detokscular
Çikolata canavari
Tarafsız bolge
Ssyykk 123#karatay
Fancnancy #kushan
Karabiber01#isvec
Violin35
Azaydidem
Haklısın canım ama gitti iste ben hala günün rehavetinden çıkamadım gibi. Enerji olsun mu dedim bebelere verirken sohbet muhabbetle gittiler.gece gece olamamış o meyveler sibelim.
Afiyet olsunHaklısın canım ama gitti iste ben hala günün rehavetinden çıkamadım gibi. Enerji olsun mu dedim bebelere verirken sohbet muhabbetle gittiler.![]()
O form şeylerini yeme kuzucum ya. Zaten tadı da sunta gibi, hemde paketli, içinde zibilyon katkı vardır, koruyucu vardır. Son kullanma tarihleri uzun olan herşey artık çok korkutucu geliyor bana. Yerine o kadar çok alternatifin var ki.Bugünkü menüm
Sabah
Öğle
- Haşlanmış yumurta beyazı
- Tam buğday ekmeğiyle ütost
- Tilya kürü 1bardak
Ara
- 4 kuru kayısı
- 4 eti form
Akşam
- Türk kahvesi
- 3 yemek kaşığı ıspanak
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- Az şeriye çorba
İyi yaptın bebeyim.İçim rahat etmedi fancycim spor yapmadan, spor yapıp takıma uğradım![]()