Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

internette atak evresi tarifleri var 1.gün hangi evreye uyuyor :KK64:

İlk gün atak evresine uyuyor Ezgican.

Ben yıllar önce dukan yapmış 1 ay gibi bir sürede 10 kilo vermiştim ki şu anki kilomdan çok azdım. Sonra da uzun süre geri almadım aslında ama artık çok zor geliyor dukanı uygulamak.

Bugün can sıkıcı başladı benim için:işsiz: önce telefonumu evde unuttum sonrada okuldan çıkarken arabanın altını kaldırıma vurdum:kızgın: allahtan gözle görünür bir hasar yok. Eve de şimdi geldim. Telefonsuzlukta çok kötü valla. İnsan kendini boşlukta hissediyor. Nerdeyse herşeyi telefonla hallediyorum

medusa38 medusa38 Evde yaptığım yoğurdu lor peynirini yiyemiyor muyum hep light ürünlerden bahsediliyor nette bu konuda çok bilgisizim kitabını mı alsam acaba :KK70:

Normal şartlarda dukanda hep light ürünler kullanılmalı ama ben normal yağlı yoğurt, süt kullanıyordum. Bir sorun yaşamadım.
Aklına takılan olursa cevaplayabilirim ama tabi okuyunca da ayrı bir hakim olursun konuya.

Bugün can sıkıcı başladı benim için:işsiz: önce telefonumu evde unuttum sonrada okuldan çıkarken arabanın altını kaldırıma vurdum:kızgın: allahtan gözle görünür bir hasar yok. Eve de şimdi geldim. Telefonsuzlukta çok kötü valla. İnsan kendini boşlukta hissediyor. Nerdeyse herşeyi telefonla hallediyorum

Çok geçmiş olsun. Bazı günler gerçekten aksilik aksilik üstüne geliyor.

Allah bagislasin masallah. Ben de oglumda 26 aylikken biraktirmistim. Ben sekeri keseyim simdilik. Firsat buldukca spor yapayim.
En güzeli canım :KK9:

Günaydın herkese:)

Salı günkü menümü paylaşıyorum.

Kahvaltı: 1 kk büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, salatalık, 1 kapya biber (Ekmek Yok)

Öğlen: 2 haşlanmış yumurta, az yağlı salata ve 3 adet yaprak sarma

Ara öğün: Yok

Akşam Saat 17:30 : 1 tabak yaprak sarma, 1 kase yoğurt

Saat 7 gibi 4 adet yaprak sarma

Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş çeyrek kase yoğurt

Spor: 100 tanesi ceza için olmak üzere toplam toplam 300 adet ip atlama

Su: 1 lt si detoks olmak üzere toplam 3 litre su
Sarmalar Bulgurludur diye umuyorum :confused:

Evet canım bir kaç gündür paylaşmadım.:KK22:
Neden acabaaaa :cool: hadi aramıza dön yine ortim.

Bugün çok heyecanlıyım. Kabak detoksu yapıyorum ve alacağım sonucu çok merak ediyorum. :KK37::KK37:
Ben güzel bir Sonuç alacağını düşünüyorum. Bende yapmıştım kabak detoksu. Aşırı kilo veremesem de benim duraksayan kilomu hareket ettirmişti. Hala daha düşüşte kilom. Kişisine göre değişir ama bence iyi olacak.

Ben güzel bir Sonuç alacağını düşünüyorum. Bende yapmıştım kabak detoksu. Aşırı kilo veremesem de benim duraksayan kilomu hareket ettirmişti. Hala daha düşüşte kilom. Kişisine göre değişir ama bence iyi olacak.

:KK16::KK16:Umarım öyle olur Suzancım.
75 kilo benim için bir sınır. Onun altına bir inersem daha kolay olacağına inanıyorum her şeyin.
3 günde 2-3 kilo vermekten bahsetmişler genellikle.

Aynen, telefonsuz olmuyor yaaa resmen bir uzvumuz gibi oldu. Ve çok geçmiş olsun, nazar diyorum böyle şeylere. Ufak ta olsa büyükte olsa mala gelsin, bizim canımız sağolsun :21:

Bugün çok heyecanlıyım. Kabak detoksu yapıyorum ve alacağım sonucu çok merak ediyorum. :KK37::KK37:
Ay hadi bakalım, güzel sonuçlarla geleceğiz inşallah hepimiizzzz. :KK19:

:KK16::KK16:Umarım öyle olur Suzancım.
75 kilo benim için bir sınır. Onun altına bir inersem daha kolay olacağına inanıyorum her şeyin.
3 günde 2-3 kilo vermekten bahsetmişler genellikle.
Ben 2. Günde 1.5 kilo vermiştim, nasıl oldu bilmiyorum ama 3. Gün sonunda 200 gr almış göründüm. :KK70:Adete yakındım ona bağlıyorum.

Aynen, telefonsuz olmuyor yaaa resmen bir uzvumuz gibi oldu. Ve çok geçmiş olsun, nazar diyorum böyle şeylere. Ufak ta olsa büyükte olsa mala gelsin, bizim canımız sağolsun :21:

Bir de bu hafta tartılmadım ben hiç. O yüzden bir korku doluyum. Normalde günde 3-4 kere tartılırdım da. :oops:

Ben de heycanliyim hurma detoksundayim ben de

O da son derece etkili bir detoks. Ben de yapmıştım bir ara ama 1-2 gün devam edebilmiştim.

Ben 2. Günde 1.5 kilo vermiştim, nasıl oldu bilmiyorum ama 3. Gün sonunda 200 gr almış göründüm. :KK70:Adete yakındım ona bağlıyorum.

Aaa. 3. gün 2. güne göre mi yoksa başlangıç kilona göre mi +200 çıktın?

Teşekkür ederim canım. Bu aralar herkes çok zayıfladın diyor ama bilemedim:işsiz: aynen canım ne gelirse mala gelsin. Mal yerine geri geliyorda sağlık maalesef.

Bir de bu hafta tartılmadım ben hiç. O yüzden bir korku doluyum. Normalde günde 3-4 kere tartılırdım da. :oops:

O da son derece etkili bir detoks. Ben de yapmıştım bir ara ama 1-2 gün devam edebilmiştim.

Aaa. 3. gün 2. güne göre mi yoksa başlangıç kilona göre mi +200 çıktın?
2. Güne göre artı çıktım :rapci: dediğin gibi 3 günde 3-4 kilo veren bile varmış. Hadi detoks rekorunu sen kır:KK54:

Back
X