Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese merhabalar :KK25:

Bu sabah hüsranla uyandim dun dukana baslamistim ve kacamaksiz gunu atlatmistim normalde 1 kilo gitmeai gerekirdi ama bu sfer sadece 200 gr gitmis yuruyus de yaptim okdr ama dgumdan snra gcen ay ilk defa regl oldum bu ayda 5 gun gecti hala olmadim onun sisligi var ve karnim agriyo surekli ona bagladim birazda ama yinede moralim bozuldu nese sirkelendim ve diyetimi bozmadim ufam bi degisiklik yaptim dukan exspres yapim dedim bgun sebzeprotein gunu yaptim bakalim sabah ne ckicam bgun apor yapmadim sanirim yapamicam cunku isim cok bavul hazrlicam kizimi yikicam kucugunu dun yikadim bir suru isim anlicaginiz buraya bazen girip okuyup ckıyorum insallah buralardayim dukan evde degilken zor olur diye dusundum gelince baslayablirsem baslarim yoksa baska diyet yapicam smdilik dukan ekspresle devam:KK73:

İlk gün atak evresine uyuyor Ezgican.

Ben yıllar önce dukan yapmış 1 ay gibi bir sürede 10 kilo vermiştim ki şu anki kilomdan çok azdım. Sonra da uzun süre geri almadım aslında ama artık çok zor geliyor dukanı uygulamak.

Normal şartlarda dukanda hep light ürünler kullanılmalı ama ben normal yağlı yoğurt, süt kullanıyordum. Bir sorun yaşamadım.
Aklına takılan olursa cevaplayabilirim ama tabi okuyunca da ayrı bir hakim olursun konuya.
Teşekkürler yanlış birşey yapmayayım diye baya okudum ama kafam karıştı biraz bu seferde :KK48: medusa38 medusa38 nın örnek menüsünü bekliyorum :KK51:

Selam kızlar kurstan geldim bayagda yorulmusum börülce salatası yerken yazayım dedim
Gelelim dukan ekspressbirinci güne
Sabah yiyebileceklerimiz
*1 yumurta 1 dukan krep 1 dilim peynir
* 2 kaşık yulaf ezmesi ve az yağlı süt
*Peynirli omlet
*1 dukan kreple yapacağınız hindi füme ve az yağlı peynirli durum
*Chiali omlet
Öğle aksam yiyebileceklerimiz
Az yağlı yoğurt
Haşlanmış tavuk göğsü
Haşlanmış tavuk baget
Fırın tavuk
Ekmeksiz her turlu köfte
Izgara adana tarzı hatta güveçte bir olabilir
Hindi ile yapılmış haşlama izgara
Ciger
Et türleri yağsız olanları
Balık çeşitleri
Yemeklerin yanında yoğurt kullanabiliriz
Kefir ayran ve bir bardağı geçmeyecek şekilde süt kullanabiliriz
1 soda
Dukan birası
Sütlü kahve şekersiz icilebilir
Benim menüm yarın
Sabah chiali ve peynirli omlet yanında dukan krep
Ogle
Ton balığı
Sütle Türk kahvesi
Yeşilçay arada icerim
Akşam
Tavuk göğsü ızgara ve yogurt
1 saat yuruyus
2.5 lt su

Canım kaptanimiz morordek oldu artık bu haftadan itibaren ama 2 haftalık izin oluyor rahatsizsinda zaten duzelince devam edebilirsin tabi yinede sen bilirsin
Oyle mi bilmiyordum canim annemde rahatsiz oda diyette aslinda 6 ay once tup mide ameliyati oldu ama o evdeyken yiruyuse vs gidemiyorum yuzum mosmor bu onumuzdeki haftada tedaviyle gecicek dedim annem gidenw kdar izinli olayim

hedef38beden hedef38beden sabah kolayda ilk gün öğlen akşam ne yiyeceğim hadi aralarda kakaolu süt falan içtim diyelim bide bir sınır yokmu hep sınırsız istediğin kadar falan yazıyor her yerde

Yulaf kepeği haricinde sınırsız Ezgicancım.
Öğle ve akşam için ton balığı(light ve süzülmüş olarak), tavuk yiyebilirsin.
Aslında son derece rahat yapılıyor.
Yulaf kepeği ile de çok fazla şey yapabiliyorsun.

Yulaf kepeği 1.5 kaşık ölçülü diğerleri doyana kadar ama zaten protdinde doyurucu oluyor bir tabak yetiyor ama diyelim ki çok acsin biraz daha yiyebilirsin
Birde yağ kısıtlaması var sp gününde pek gerek kalmıyor zaten yaga

Carsamba menü
Sabah 9 buçuk
yogurtlu pancar havuc salata
Peynir
6tane Altınbaşak ince yulafli bisküvi
Ihlamur kuşburnu altinotu çayi
11de turk kahvesi 3hurma 10findik
13 30 yarım armut 1ceviz
17 ıhlamur kuşburnu altinotu cay
18 30 semizotu yemegi
5 küçük top köfte
Yogurtlu salata
4 altinbasak form bisküvi
Su 1bucuk 2yi bulur geceye
Spor henuz yok inşallah yuruycem birazdan yazarim.

Ben galiba hazırım :kk77:
IMG_20180418_184245.webp

Yulaf kepeği 1.5 kaşık ölçülü diğerleri doyana kadar ama zaten protdinde doyurucu oluyor bir tabak yetiyor ama diyelim ki çok acsin biraz daha yiyebilirsin
Birde yağ kısıtlaması var sp gününde pek gerek kalmıyor zaten yaga
Yumurta da bir sinir var mı yağ da sınırlama var yumurta sarısı serbest mi?
Bide dukan krep nasıl yapılıyor :KK51:

Ben de yazayim bugunku menumu
Sabah
1yumurta
Az peynir
5 zeytib
Salatalik domates
1 dilim ekmek

Ara
Elma

Ogle
Sebze corbasi

Ara
2ceviz+yogurt

Aksam
5 kasik bulgur pilavi
Haslanmis tavuk but
Salata
Ayran

2.5 lt su
200 ip
6500 adim yuruyus

Çok güzel olmuş menünüz. Tam diyetlik ve gayet dengeli

medusa38 medusa38 Evde yaptığım yoğurdu lor peynirini yiyemiyor muyum hep light ürünlerden bahsediliyor nette bu konuda çok bilgisizim kitabını mı alsam acaba :KK70:

Canım bence evde yoğurt yapıyorsan ondan vazgeçme bence. Hazır yoğurtlar o kadar tehlikeli koruyucular içeriyor ki evdeki yoğurt un yerini hiçbirşey tutamaz bence. Sen bilirsin yine de

Back
X