Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir de bu hafta tartılmadım ben hiç. O yüzden bir korku doluyum. Normalde günde 3-4 kere tartılırdım da. :oops:

O da son derece etkili bir detoks. Ben de yapmıştım bir ara ama 1-2 gün devam edebilmiştim.

Aaa. 3. gün 2. güne göre mi yoksa başlangıç kilona göre mi +200 çıktın?
Bende tartılıyorum ama hala aklımdaki rakamla karşılanabilmiş değilim :(
Hayırlısı bakalım.

Carsamba menü
Sabah 9 buçuk
yogurtlu pancar havuc salata
Peynir
6tane Altınbaşak ince yulafli bisküvi
Ihlamur kuşburnu altinotu çayi
11de turk kahvesi 3hurma 10findik
13 30 yarım armut 1ceviz
17 ıhlamur kuşburnu altinotu cay
18 30 semizotu yemegi
5 küçük top köfte
Yogurtlu salata
4 altinbasak form bisküvi
Su 1bucuk 2yi bulur geceye
Spor henuz yok inşallah yuruycem birazdan yazarim.
Canım şu bisküvileri yemeyinnnnn. Onun yerine Tam buğday ekmek veya çok tahıllı yesen daha sağlıklı olur kanımca.

Günaydın herkese:)

Salı günkü menümü paylaşıyorum.

Kahvaltı: 1 kk büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, salatalık, 1 kapya biber (Ekmek Yok)

Öğlen: 2 haşlanmış yumurta, az yağlı salata ve 3 adet yaprak sarma

Ara öğün: Yok

Akşam Saat 17:30 : 1 tabak yaprak sarma, 1 kase yoğurt

Saat 7 gibi 4 adet yaprak sarma

Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş çeyrek kase yoğurt

Spor: 100 tanesi ceza için olmak üzere toplam toplam 300 adet ip atlama

Su: 1 lt si detoks olmak üzere toplam 3 litre su
Yaprak sarmalar pirinçli miydi bulgurlu mu? :)
Bugün can sıkıcı başladı benim için:işsiz: önce telefonumu evde unuttum sonrada okuldan çıkarken arabanın altını kaldırıma vurdum:kızgın: allahtan gözle görünür bir hasar yok. Eve de şimdi geldim. Telefonsuzlukta çok kötü valla. İnsan kendini boşlukta hissediyor. Nerdeyse herşeyi telefonla hallediyorum
Geçmiş olsun Suzancım. Son haftalarda ben de telefondan muzdarip oldum birkaç kez. İnsanın eli kolu bağlanıyor cidden
Bugün çok heyecanlıyım. Kabak detoksu yapıyorum ve alacağım sonucu çok merak ediyorum. :KK37::KK37:
Güzel sonuçlar bekliyoruz hedefcim
morordek morordek kaptanim hayirli olsun ben izne ayrilmak istiyorum 1 hafta ama 2 hafta oluyormus.
Aynen canım minimum 2 hafta izinde olman gerekiyor kurallar gereği. Sonrasında tekrar girebilirsin listeye.
Oo süper görünüyor :)

Yaprak sarmalar pirinçli miydi bulgurlu mu? :)

Geçmiş olsun Suzancım. Son haftalarda ben de telefondan muzdarip oldum birkaç kez. İnsanın eli kolu bağlanıyor cidden

Güzel sonuçlar bekliyoruz hedefcim

Aynen canım minimum 2 hafta izinde olman gerekiyor kurallar gereği. Sonrasında tekrar girebilirsin listeye.

Oo süper görünüyor :)
Teşekkür ederim canım. Aynen telefonsuz çok zor :KK12:

Bugünkü menüm 10 dk sonra spor yapacağım planım 500 ip 15 dk bölgesel 20 dk kardiyo antrenmanı menüde yazmayan bir fincan Tarçınlı sekersiz türk kahvesi içildi spordan önce. Toplamda 3.5 lt su olacakk şimdi 3 lt. Sporu tamamladığımda onaylarım :super:
IMG_20180418_192604.webp

Bugünkü menüm 10 dk sonra spor yapacağım planım 500 ip 15 dk bölgesel 20 dk kardiyo antrenmanı menüde yazmayan bir fincan Tarçınlı sekersiz türk kahvesi içildi spordan önce. Toplamda 3.5 lt su olacakk şimdi 3 lt. Sporu tamamladığımda onaylarım :super:
Eki Görüntüle 2138311
CaNim ben ekspresste peynir ve yoğurt konusunda pek kasmadim
Evde yapılanlar bence de daha sağlıklı yoğurdun yağlı yerini yemezsen sorun olmaz dukan kreple gelince yulaf kepeği varmı
Malzemeler
1.5 kaşık yulaf kepeği
Yarım çay bardağı süt
1 yumurta
1 çay kaşığı kabartma tozu bunu kullanıp kullanmamakta serbestsiniz
Yulaf kepeği ne sütü ekleyip 5-10 dakika bekle sissin
Sonra yumurta ve kabartma tozunu ekleyip cirp yağının fazlasını aldığın yapışmaz tavada krep gibi dökerek pisir

Dukan poğaça tarifi ekte yulaf kepeği karışımı kullanırsanız sonuç daha etkili evinde bulunmayan karışım alsın
Karışım olduğu zaman hak 2 kaşığa çıkıyor bu tarifte 6 kaşık kullanılıyor
Yaparsanız peynir konusuna dikkat erimeyen az yağlı peynir olacak
Screenshot_2018-04-18-21-27-19-621~2.webp

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-18-21-27-12-021~2.webp
    Screenshot_2018-04-18-21-27-12-021~2.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 18
Canım bence evde yoğurt yapıyorsan ondan vazgeçme bence. Hazır yoğurtlar o kadar tehlikeli koruyucular içeriyor ki evdeki yoğurt un yerini hiçbirşey tutamaz bence. Sen bilirsin yine de
Aslında vazgecmeyecektim ama kısmet midir nedir bugün sütçü süt bırakmamış bana mecbur kaldım alış verişe :KK43:
Hadi bakalım Allah muvaffak etsin diyetinizi. Güzel sonuç alırsanız bende deneyeceğim
Sonuçlara göre seni de dukanella yapacağız o zaman :super:
CaNim ben ekspresste peynir ve yoğurt konusunda pek kasmadim
Evde yapılanlar bence de daha sağlıklı yoğurdun yağlı yerini yemezsen sorun olmaz dukan kreple gelince yulaf kepeği varmı
Malzemeler
1.5 kaşık yulaf kepeği
Yarım çay bardağı süt
1 yumurta
1 çay kaşığı kabartma tozu bunu kullanıp kullanmamakta serbestsiniz
Yulaf kepeği ne sütü ekleyip 5-10 dakika bekle sissin
Sonra yumurta ve kabartma tozunu ekleyip cirp yağının fazlasını aldığın yapışmaz tavada krep gibi dökerek pisir
hemen yapayım ben bunu sabah hindi füme koyar arasına yerim aceleyle çıkarsam pratik olur :super:

Aslında vazgecmeyecektim ama kısmet midir nedir bugün sütçü süt bırakmamış bana mecbur kaldım alış verişe :KK43:

Sonuçlara göre seni de dukanella yapacağız o zaman :super:
hemen yapayım ben bunu sabah hindi füme koyar arasına yerim aceleyle çıkarsam pratik olur :super:
Hindi füme ve az yağlı peynirde olur içinde daha tok tutar bence

Back
X