Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaprak sarmalar pirinçli miydi bulgurlu mu? :)

Geçmiş olsun Suzancım. Son haftalarda ben de telefondan muzdarip oldum birkaç kez. İnsanın eli kolu bağlanıyor cidden

Güzel sonuçlar bekliyoruz hedefcim

Aynen canım minimum 2 hafta izinde olman gerekiyor kurallar gereği. Sonrasında tekrar girebilirsin listeye.

Oo süper görünüyor :)
Canm o zaman ilk iznimi istiyorum hakikaten zor gunler geciriyorum bedenen farkindaysan tatli seyler menume girmeye basladi cunku dirayetsiz kaliyorum annem bana geldi onunla alakadarim

Süper olmuş Ezgicim.:kk77::kk77:

Yumurta da bir sinir var mı yağ da sınırlama var yumurta sarısı serbest mi?
Bide dukan krep nasıl yapılıyor :KK51:

Yumurta sarısı normalde 2 ile sınırlı diye hatırlıyorum ama ben ona da uymamıştım.

Kızlar selam
Bugün hiç giremedim kusura bakmayın. Sabahtan islerim var demiştim öğleden sonra da müthiş bir miskinlik çöktü. Biraz dinlendim, biraz oğlumla ilgilendim derken akşamı ettim. Neyse ki takım canlıymıs baya :KK68:

Nasılsın ördeğim iyi misin?

Yaprak sarmalar pirinçli miydi bulgurlu mu? :)

Geçmiş olsun Suzancım. Son haftalarda ben de telefondan muzdarip oldum birkaç kez. İnsanın eli kolu bağlanıyor cidden

Güzel sonuçlar bekliyoruz hedefcim

Aynen canım minimum 2 hafta izinde olman gerekiyor kurallar gereği. Sonrasında tekrar girebilirsin listeye.

Oo süper görünüyor :)

İnşallah bakalım tatlım. Bence bu hafta ilk 3'te olacağız.

Bugünkü menüm
Sabah
  • Limonlu ılık su
  • 1 haşlanmış yumurta beyazı
  • Tam buğday ekmeğiyle tost
Öğle
  • 3 yemek kaşığı ıspanak
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
  • 1elma
Akşam
  • 2 ızgara köfte
  • 1 dilim tam buğday ekmeği

• 2,5 lt su
  • 15 dk leslie
  • 20 dk yürüyüş
  • 100 ip atlama

Menü
Kahvaltı
7 hurma
1 activia yoğurt sade
Ara sade Türk kahvesi
Öğle
5 hurma
2 activia yoğurt sade
Ara
2 sade türk kahvesi
Aksam
5 hurma
1kase diyet yoğurt
Ara
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
2.5 litre su (daha içiyorum )
8250 adim
Detoksa çok güzel uymuşsun tebrikler:KK9: ama detoksta bu kadar Türk kahvesi var mı:KK57: bana çok geldi valla. Ben en fazla 2 fincan içebiliyorum.

Bugünkü menümü de yzayım. Bugün anneanneme gittim yani misafirlikte sayılırdım. Onun için dilediğim gibi yapamadım herşeyi ama yine de fazla kaçırmış sayılmam bence. ;)

Bugün yediklerim;

Sabah:
-1 yumurta
-yarım muz
-1 tk fıstık ezmesi

Öğle:
-1 avuç yer fıstığı
-1 avuç içi kadar peynirli poğaça
-2 avuç içi kadar yoğurtlu kabak mücveri

Ara:
-yeşil çay

Akşam:
-kızımdan kalan omletren 2 çatal aldım

Menümü yazmayayım. Kabak detoksunu kaçamaksız uyguladım.
Sporumuz yok. Bisiklete binecektik, bisikletim 5 dakikaya sıkıntı çıkardı. Mecburen geri döndük. Moralim bozulunca da başka bir şey yapmadım.
Tebrik ederim menün için keşke yürüyüşle falan devam etseydin
Detoksa çok güzel uymuşsun tebrikler:KK9: ama detoksta bu kadar Türk kahvesi var mı:KK57: bana çok geldi valla. Ben en fazla 2 fincan içebiliyorum.
Şekersiz içecekler abartilmadan içilebilir demiş ben çay nescafe içmiyorum bi türk kahvem var iste:eek:

Tebrik ederim menün için keşke yürüyüşle falan devam etseydin

Şekersiz içecekler abartilmadan içilebilir demiş ben çay nescafe içmiyorum bi türk kahvem var iste:eek:
Başka birşey içemiyorsan mantıklı canım. :-) Afiyet olsun . Ben detoksta sadece kahve var sandım da o yüzden miktarı çok geldi :KK70:

Dukenella
Ezgican05
Balpamuk
Özlem
Medusa
Detokscular
Çikolata canavari
Hedef38

Tarafsız bolge
Ssyykk 123#karatay
Fancnancy #kushan
Karabiber01#isvec
Violin35
Azaydidem
Sibel
Kardelen
Hayalalemiveben
Cuma için çok heyecanlandım. Herkes birşeyler yapıyor. Sonuçları çok merak ediyorum. :KK73:

Bende tartılıyorum ama hala aklımdaki rakamla karşılanabilmiş değilim :KK43:
Hayırlısı bakalım.

Canım şu bisküvileri yemeyinnnnn. Onun yerine Tam buğday ekmek veya çok tahıllı yesen daha sağlıklı olur kanımca.
Beyaz ekmek vardı ya son kalmış zaten artık almam

Bugünkü menüm
Sabah
  • Limonlu ılık su
  • 1 haşlanmış yumurta beyazı
  • Tam buğday ekmeğiyle tost
Öğle
  • 3 yemek kaşığı ıspanak
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
  • 1elma
Akşam
  • 2 ızgara köfte
  • 1 dilim tam buğday ekmeği

• 2,5 lt su
  • 15 dk leslie
  • 20 dk yürüyüş
  • 100 ip atlama
Tatlım menün çok güzel olmuş ama köftende de ekmek içi varsa ekmeğin fazla kaçmış. Akşam ekmek yemeseydin menün çok daha güzel olurdu. :KK15:

Bugünkü menümü de yzayım. Bugün anneanneme gittim yani misafirlikte sayılırdım. Onun için dilediğim gibi yapamadım herşeyi ama yine de fazla kaçırmış sayılmam bence. :KK66:

Bugün yediklerim;

Sabah:
-1 yumurta
-yarım muz
-1 tk fıstık ezmesi

Öğle:
-1 avuç yer fıstığı
-1 avuç içi kadar peynirli poğaça
-2 avuç içi kadar yoğurtlu kabak mücveri

Ara:
-yeşil çay

Akşam:
-kızımdan kalan omletren 2 çatal aldım
Bana fazla gelen hiçbişiy yok bebeyim :super:

Inşallah bu hafta iyu olur sonuçlar. Gözümun önünden baklavalar pilavlar pizzalar geçti şu 2 günde tutum kendimi bir arkadaş kalabalik dedi menülerim ama çok sağlıklsiz şeyler yok bence daha sonra yedigim an hemen kilo almiyim diye cokta kismak istemuyorum.paketli gıda tatlı hamurisi az yemeye calisiyorum.
Bu arada akşam yarım saat yürüdüm. Kayinvalidem gelsin.inşallah sabahta yürüyecegim.
Saraçoğlunun tilya kurunu yapmaya çalışıyorum.
Bu hafta adetten dolayı fazla çıkıp grubu etkilem inşallah.

Inşallah bu hafta iyu olur sonuçlar. Gözümun önünden baklavalar pilavlar pizzalar geçti şu 2 günde tutum kendimi bir arkadaş kalabalik dedi menülerim ama çok sağlıklsiz şeyler yok bence daha sonra yedigim an hemen kilo almiyim diye cokta kismak istemuyorum.paketli gıda tatlı hamurisi az yemeye calisiyorum.
Bu arada akşam yarım saat yürüdüm. Kayinvalidem gelsin.inşallah sabahta yürüyecegim.
Tilya kürü nasıl birşey sibelcim?

Ben de merak ettim bu kuru.

Back
X