Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi bakalım aldıklarını da ver, kaldığın yerden devam et canım :)

Tamam canım, bildirim yapacak mısın peki yarın?

Teşekkür ederim hedefcim, dün çok yorgun ve bitkindim. Hiçbir şey yapasım gelmemişti. Erkenden de uyuyakalmışım. Bugün daha iyiyim neyse ki. Sen nasılsın?

inşallahhhh :KK37:

Yarın cuma olduğu için evet onlar yiyecek sen bakacaksın canım. Ödülünü de cuma tartısında alacaksın :KK36:
Yok cnm mayis basi dondugumde yapicam tam net 2 haftami 14 gunyani 3mayista mi donecegim

Günaydın herkese:)

Çarşamba menümü paylaşıyorum

Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 Yumurta, kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 2 küçük parça kaşar peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, (Ekmek Yok)

Öğlen: Izgara köfte ve salata, az eritilmiş peynir , ayran

Akşam: 1 buçuk kase pancar , 1 kase yoğurt , az yağlı ve sirkeli salata,

Gece yatmadan önce: zencefil , zerdaçal ve pul biber eklenmiş çeyrek kase yoğurt

Spor 200 adet ip atlama

3 lt su

Günaydın şekerler..

Hadi bakalım aldıklarını da ver, kaldığın yerden devam et canım :)

Tamam canım, bildirim yapacak mısın peki yarın?

Teşekkür ederim hedefcim, dün çok yorgun ve bitkindim. Hiçbir şey yapasım gelmemişti. Erkenden de uyuyakalmışım. Bugün daha iyiyim neyse ki. Sen nasılsın?

inşallahhhh :KK37:

Yarın cuma olduğu için evet onlar yiyecek sen bakacaksın canım. Ödülünü de cuma tartısında alacaksın :KK36:

Ben de çok tembel bir moddayım ama kendimi ikna edip hareketlenmeye çalışıyorum ördeğim.

Ormanda 25 dk yürüyüş ve 5 dk (500) ip atladım..
Az oldu ama günün ilerleyen saatlerinde yine bişeyler yaparım. :KK6:

Cuma öncesi ne güzel olmuş özlemcim
Günaydın herkese:)

Çarşamba menümü paylaşıyorum

Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 Yumurta, kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 2 küçük parça kaşar peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, (Ekmek Yok)

Öğlen: Izgara köfte ve salata, az eritilmiş peynir , ayran

Akşam: 1 buçuk kase pancar , 1 kase yoğurt , az yağlı ve sirkeli salata,

Gece yatmadan önce: zencefil , zerdaçal ve pul biber eklenmiş çeyrek kase yoğurt

Spor 200 adet ip atlama

3 lt su

:nazar::nazar: Maşallah menüye bayıldım.

Telefonumu servise bırakıp sahilde ve çarşıda 2,5 saat yürüdük.
Telefon olmadığı için bilemiyorum ama toplam 20000 adım olmuştur.
Öğlen de şokta tavuk jambon vardı 1 paket aldım ama 2 dilimi zorla yedim midem bulandı. Hindi füme daha güzelmis.
Eve gidince yoğurt yerim.
Aksama da hamsi firinlicam.
medusa38 medusa38

Ben de çok tembel bir moddayım ama kendimi ikna edip hareketlenmeye çalışıyorum ördeğim.
Bugün ben de kuyrugunu kıstırmıs kedi modundayım hedefcim. Yarın hocayla görüşmem var ve hazırlanmam gerekiyor. Mecbur çalışıyorum o yüzden :)

Bugün ben de kuyrugunu kıstırmıs kedi modundayım hedefcim. Yarın hocayla görüşmem var ve hazırlanmam gerekiyor. Mecbur çalışıyorum o yüzden :)
Allah kolaylık versin bende yüksek lisans yapmak istiyordum ama çalışayım az kendimi geliştireyim derken ona sıra gelmedi biraz daha ilerde inşallah hocalar beni unutmadan, kalem defteri, ders çalışmayı unutmadan girmeyi deneyeceğim :))

Allah kolaylık versin bende yüksek lisans yapmak istiyordum ama çalışayım az kendimi geliştireyim derken ona sıra gelmedi biraz daha ilerde inşallah hocalar beni unutmadan, kalem defteri, ders çalışmayı unutmadan girmeyi deneyeceğim :))
Çalışma hayatına girince biraz zor olabiliyor tekrardan okula dönmek :)
Bu arada ne mezunuydun?

Çalışma hayatına girince biraz zor olabiliyor tekrardan okula dönmek :)
Bu arada ne mezunuydun?
Metalurji ve malzeme mühendisiyim Gazi Üniversitesi bölümümde olmasa da üretim müh bölümünde yüksek lisans yapmak ya da kaynak mühendisliğini de almak istiyorum tabi ikiside hem zaman hem bütçe gerektiriyor :))

Mecburiyetler iyi oluyor bazen ördekcim.
Benim de bir sürü işim var, mecbur çalışma moduna geçiyorum şimdi.

Kızlar nerelerdesiniz bugün takımımız çok sessiz

Yarın cuma diye ekstra spor mu yapıyorsunuz yoksa? :KK48:

Evetttt :spor::spor:
Bisiklete bindim bugün.
Bisikletimle aramda duygusal bir bağ var resmen. Dün sıkıntı oldu diye üzülmüştüm. Bugün servise götürdük, sonra da turladık 1 saat.
Yalnız bugün detoks beni çok zorluyor. Dün gece baya zor uyudum açlıktan ondan olabilir.

medusa38 medusa38 hedef38beden hedef38beden atak denilen dönemden ne zaman çıkıyoruz ya da girdik mi? Bir sürü tarif buldum yanlarında atak hariç yazanlar çoğunlukta da?
Ezgicim, atak dönemindeki tarifleri diğer evrelerde de kullanabiliyorsun. O nedenle rahat ol.
Sanırım siz ekspress yapacağınız için 1 gün olacak. Normalde 3-7 gün arası değişiyor.

Ezgicim, atak dönemindeki tarifleri diğer evrelerde de kullanabiliyorsun. O nedenle rahat ol.
Sanırım siz ekspress yapacağınız için 1 gün olacak. Normalde 3-7 gün arası değişiyor.
bugünden sonra atak hariç tarifler uyuyor o zaman yoksa sebze protein günü de atağa mı giriyor?

Back
X