Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Köprüden önceki son çıkış menüm :KK70: yarın çok güzel sonuçlar alalım inşallah :KK9:
Aralarda bir yerde bir fincan daha yeşil çay içmiştim :)
Eki Görüntüle 2138685
Menünde, sporunda, suyunda çok güzel canım :KK9:hadi bakalım yarın herkesin sonucunu merakla bekliyorum. Kendim de dahil:rolleyes:

Bugünkü menüm
Sabah

• 1 haşlanmış yumurta beyazı
  • Tam buğday ekmeğiyle tost
Ara
  • Yarım elma
Öğle
  • 3 yemek kaşığı ıspanak
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
  • Bir avuç leblebi
Akşam
  • 3 yemek kaşığı ıspanaklı yeşil mercimek yemeği
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
2,5lt su
15 dk leslie
Akşam ekmeğini yemeyip yemeği arttırsan daha iyi olabilir. Ama senin menün de birçok arkadaş gibi gayet güzel bence.Hoppa

Normalde kabağı sadece kızartma, mücver gibi tüketiyordum. Ondan sanırım bir eksiklik hissettim ama meyveler toplardı şükür :)
En güzeli sonraki etkisi zaten.
Aslında zaman çabuk geçiyor. 80'in altını görsem diyordum. Şimdi 75 altında olduğunu düşünüyorum ve 60'lı rakamları görsem diye heyecanlanmaya başladım.

Güveniyorum ben sana Fancycim. Misafirler gidince rapor vermeye uğra olur mu?

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayy, temizlik bağımlıları diye bir program var izledin mi Fancy'cim? Çok ilginç geliyor ve beğeniyorum.
Bence de etrafın dağınıklığı, hayattan keyif almamızın önüne geçmemeli. Her daim muntazam olmak hiç benlik değil ama tabi temizlik, hijyen de önemli. Hele çocuklar olunca..
Ay izlemez olur muyum, en sevdiğim kanal TLC. Orda ağır yaşamları da çok izlemiştim bir de kayıp diye bir program var. Bunları hangi ara izliyorsun dersen mutfakta yemek yaparken toparlarken vs tvplus var superonline nın. Bizim tv yayın ve net ona bağlı. 24 saat geriye gidebiliyorum her kanalda. Bende sevdiğim programları açıp bir yandan işimi yaparken bir yandan onlara bakmış oluyorum. :KK76: Özellikle çocukların odasını toplarken ütü yaparken vs izleyemedipim dizileri vs de izliyorum. Eşim de diyor hangi ara izliyorsun bu kadar şeyi :KK48::KK48: aslında izlemiyor çoğunu dinliyorum. Ay ne yazdım yawww.

inşallah canım haklısın.. Bak ben toparlaninca sen de yoldan çıkma öyle oluyordu genelde.:KK19:
Yok yok bu defa birlikte incecik çıtırcık oliciiizzzz :KK15:

Harika bi çözüm bulmuşsun tebrikler. Benim de bugün canım çok tatlı istedi. Elim gitti gitti geldi tatlılara. Ama bu defe çok kararluyım. Kaçamak yooook. En Büyük KK:KK20:
Ööfff ben de çok sınandım bugün. Hatta birimden azıcık kalmış olabilirim. Karşı komşum sağolsun, kek poğaça ve kurabiye yapmış. Getirmiş bize de. Bir tane kurabiye yedim yaaaaa :olamaz::olamaz:

Perşembe için çok güzel bir menü canım:super:
Bu hafta çok kilo verebileceğimi sanmıyorum o yüzden ekstra dikkat ettim ama yine sporsuz bir hafta.:KK51::oops: inşallah yarın iyu olur hepimiz için . Kizlar acaba sabah uyaninca hemen tartilmalimi.yoksa biraz hareketten sonrami .

Bu hafta çok kilo verebileceğimi sanmıyorum o yüzden ekstra dikkat ettim ama yine sporsuz bir hafta.:KK51::oops: inşallah yarın iyu olur hepimiz için . Kizlar acaba sabah uyaninca hemen tartilmalimi.yoksa biraz hareketten sonrami .
Artı çıkmayalım da 300-500 olsada düşşün kilomuz. Ben uyanınca 20- 30 dakika içinde tartılıyorum. Doğrusu nedir bilmiyorum.

Menünde, sporunda, suyunda çok güzel canım :KK9:hadi bakalım yarın herkesin sonucunu merakla bekliyorum. Kendim de dahil:rolleyes:
Bende meraklıyım ve heyecanlıyım inşallah yarına güzel bir sonuç elde ederiz 5.grup olarak :KK5:
Aç karnına spor yapabiliyorsan spordan sonra 200 grama kadar eksi Gelebiliyorum ben denemiştim sende dene yarın daha düşük olanı baz alırsın :KK48:

Sabah 7 hurma
1 kase yoğurt
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Öğle
7 hurma
2 sade activia yoğurt
Aksam
7 hurma
1kase yoğurt
Ara
sade Türk kahvesi
sade maden suyu
10350 adım
2.5lt su
Hurma diyeti nasıl gidiyor canım, zorlanıyor musun? Bir daha duraksama yaşarsam yine detoks yapmayı düşünüyorum. Kabak detoksunu beğendim ama hurmayı da merak ettim:KK45:

Ezgican05 Ezgican05 kesinlikle deneyelim bunu.teşekkürler. senden yine bir birincilik bekliyoruz....Inşallah takımımiz iyi neticeler alacak
Hurma detoksun netucesini bende merak ediyorum çok severim. Hurmayi çok da mübarek bir nimet. Içinde yok yok. Nedense kilo aldircakmış gibi düşünuyorum.

Ay izlemez olur muyum, en sevdiğim kanal TLC. Orda ağır yaşamları da çok izlemiştim bir de kayıp diye bir program var. Bunları hangi ara izliyorsun dersen mutfakta yemek yaparken toparlarken vs tvplus var superonline nın. Bizim tv yayın ve net ona bağlı. 24 saat geriye gidebiliyorum her kanalda. Bende sevdiğim programları açıp bir yandan işimi yaparken bir yandan onlara bakmış oluyorum. :KK76: Özellikle çocukların odasını toplarken ütü yaparken vs izleyemedipim dizileri vs de izliyorum. Eşim de diyor hangi ara izliyorsun bu kadar şeyi :KK48::KK48: aslında izlemiyor çoğunu dinliyorum. Ay ne yazdım yawww.

Yok yok bu defa birlikte incecik çıtırcık oliciiizzzz :KK15:

Ööfff ben de çok sınandım bugün. Hatta birimden azıcık kalmış olabilirim. Karşı komşum sağolsun, kek poğaça ve kurabiye yapmış. Getirmiş bize de. Bir tane kurabiye yedim yaaaaa :olamaz::olamaz:

Ben de aynen. Öylesine bir şey yaparken boş duramıyorum, canım sıkılıyor. Spor yaparken ya bir şey izlerim ya kitap okurum. Kulağım duysa yetiyor dediğin gibi. :)
Yalnız TV plus olayı çok iyiymiş, sevdim.
Ağır yaşamlar çok fenaydı cidden. Kayıp'ı bir kaç kere görmüş ama izlememiştim.

Geçtiğimiz gecelerde kolombiya havaalanı diye bir programa denk geldik ama çok güzelmiş deyip 2-3 gün izleyince ortadan kayboldu. Benim denk gelip sevdiğim şeyler internetten bile kayboluyor.
Geçtiğimiz sene Orangutan Adası vardı. Bayıldım resmen, şimdi hiçbir yerde yok.

Ezgican05 Ezgican05 kesinlikle deneyelim bunu.teşekkürler. senden yine bir birincilik bekliyoruz....Inşallah takımımiz iyi neticeler alacak
Hurma detoksun netucesini bende merak ediyorum çok severim. Hurmayi çok da mübarek bir nimet. Içinde yok yok. Nedense kilo aldircakmış gibi düşünuyorum.
İnşallah birincilik bilmiyorum üzerimde regl şişkinliği var ama eksi gelirim o kesin bu hafta güzel çalışan daha eksi gelecek takım arkadaşlarımız da yok değil :KK76:

Hurma diyeti nasıl gidiyor canım, zorlanıyor musun? Bir daha duraksama yaşarsam yine detoks yapmayı düşünüyorum. Kabak detoksunu beğendim ama hurmayı da merak ettim:KK45:
İyi gidiyordu işten geldim bir de 1 saat yürüyüş yaptım bi de mens olcam halsiz ve mutsuz hissediyorum kendimi

Iyi aksamlarr

Ordegim dsha iyiyim de malum sen biliyon kosturmami 2 gundur kosturuyom yarinda seker yuklemesi yapfiracagim oglusa ara ara kontrol ederim sizi ihtiyac olursa ogleden sonra ses ver tatlim
Ben fensinensinim kaptaniçem:KK48::KK200: size kolay gelsin, güzel sonuçlarla gelin inşallah :dua: oğluşuna da öpücükler :KK15:

İki şekilde de tartıl, hangisi az gelirse o :-)

Ben de aynen. Öylesine bir şey yaparken boş duramıyorum, canım sıkılıyor. Spor yaparken ya bir şey izlerim ya kitap okurum. Kulağım duysa yetiyor dediğin gibi. :)
Yalnız TV plus olayı çok iyiymiş, sevdim.
Ağır yaşamlar çok fenaydı cidden. Kayıp'ı bir kaç kere görmüş ama izlememiştim.

Geçtiğimiz gecelerde kolombiya havaalanı diye bir programa denk geldik ama çok güzelmiş deyip 2-3 gün izleyince ortadan kayboldu. Benim denk gelip sevdiğim şeyler internetten bile kayboluyor.
Geçtiğimiz sene Orangutan Adası vardı. Bayıldım resmen, şimdi hiçbir yerde yok.
Bana da öyle denk geliyor bazen. Ama söylediğin iki programı da hiç duymadım :-)

Kahvaltı
1 dilim kepek ekmek
Az tulum peynir

Ara
Türk kahvesi x 2
1 un kurabiyesi

Öğle
Haşlanmış patatesli salata

Ara
Filtre kahve

Akşam
4 küçük Köfte
3 bulgurdan çiğköfte

Gece
Bitki çayı

Su: 1,5 bitti
Spor: 400 ip cezamdı sayılmıyor :(

Akşamki o çiğköfteler olmadı biliyorum ama çok acıkmıştım yaaaa, çok şeyleri de reddettim valla.

Günaydın kızlar... Kahvaltımi yaptım şimdi kahvemi içiyorum.:kahve:
Bugün Cuma inşallah herkes çok güzel sonuçlarla karşılaşır.
---
Dukan Ekspresin ilk gününde 1 kilo fark oldu.
Dün 81.1 Bugün 80.1
Dün 2.5'ta uyudum bugün de 6.30 da uyandım. Erken uyusaydim daha iyi sonuç olurdu.:KK52:

Back
X