Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım ekpreste özellikle ilk günü sevmiyorum.
Sade et,tavuk,yumurta ağır geliyor.
Ama diğer günler güzel salata ve sebze eklenince güzel oluyor. Bide ekmek eklendiğinde 10 numara oluyor.
Aslında sürekli dikkat etsem yasaklı listesinden bir süre uzak dursam ve Ekspresin diğer günlerini bulunduğum duruma göre yapsam süper olurdu en azından kilo almayi bırak vermiş bile olurdum.
Sabah yumurta peynir salatalık domates 1 de ekmek,
Öğlen sade veya etli sebze yemegi , yoğurt, salata
Aksam da bu tarz bişeyler.
Aralar da 1-2 meyve..
Hep bildigimiz şeyler ama uzun sure devamlılık olmuyor. Böyle olunca silbastan oluyor hersey.
--
Aman kızlar dikkat edin sakin bırakmayın. Devam ettirdeydim suan 6li kilolardan kurtulmakla uğraşıyor olacaktım. Ama bırakın 6lari 7leru uzun uzun zamandan sonra ilk defa 8li rakamları gördüm. :skandal:
Normal dukan zor olabilir ama ekspressi duraksama yaşayana kdar tekrarlayabilirsin bi yerde artık ur demem lazimdi inşallah başladın devamı gelsin

Ben öğlen karışık sebzeli kıymalı çiğden pişmiş bir yemek yedim yanında da quark ve dukan krep akşam allah kerim eve gideyim bakacağım 1 yumurta hakkım hala duruyor. Dukan krep çok pratik ya akşamdan yapıyorum içine bir yumurta akı ve biraz yağsız peynirde koyuyorum kalın kalın iki tane krep çıkıyor çok doyurucu

Ezgicim belirtmiştim ama arada kaynadı sanırım. Menüm, kabak detoksunu uyguladım. 1 saat de bisiklete bindim.
Kusura bakma canım kaçırmışım :( seni şöyle değiştiriyorum
Adsız.webp

Ben öğlen karışık sebzeli kıymalı çiğden pişmiş bir yemek yedim yanında da quark ve dukan krep akşam allah kerim eve gideyim bakacağım 1 yumurta hakkım hala duruyor. Dukan krep çok pratik ya akşamdan yapıyorum içine bir yumurta akı ve biraz yağsız peynirde koyuyorum kalın kalın iki tane krep çıkıyor çok doyurucu
Pankek tarzında yapabilirsin yulaf kepegiyle pogacalar yapıp ekmek niyetine yiyebilirsin

Bu olcumler dogru mudur acaba? Benim evdeki tartimda boyle gosteriyor ama pek guvenemiyorum tartima. Yine de takip etmek guzel olur tabi.
Bence de. Fikir oluyor işte, çok doğru olduğundan değil. Baksana 2 kilo eksik tarttığına göre o kas ve yap oranları da çok ahım şahım sonuçlar değil. Ama en azından istikrarlı :KK48::KK48: bir öyle bir böyle ölçmüyor, tarttığı kilom ile uyuşuyor vücut analizi. Sende dene.

Hmmm demek sporda sen 1. oldun.. Haftaya elinden alacağım birinciliği. :KK53:
Şaka bir yana Tebrikler canım. :nazar::nazar:
Taht elden gidiyor ortim demedi deme :KK48:

Bence de. Fikir oluyor işte, çok doğru olduğundan değil. Baksana 2 kilo eksik tarttığına göre o kas ve yap oranları da çok ahım şahım sonuçlar değil. Ama en azından istikrarlı :KK48::KK48: bir öyle bir böyle ölçmüyor, tarttığı kilom ile uyuşuyor vücut analizi. Sende dene.

Taht elden gidiyor ortim demedi deme :KK48:

Denerim eve gidince. Benim tartim bi oyke bi boyle tartiyo. En cok cikani dogru kabul ediyorum ben de.

Monicim gokce41'in bu haftaki kilosu sanırım 58,2. Yanlışlıkla 85,2 olarak yazılmış.
Ezgi Osman'ın yüzdesi -%0,39 ve zhre_'nin yüzdesi de %0,50 olacak
Ortalamanızı da 0,531 olarak hesapladım. Tekrar bi kontrol et istersen :)
Kaptanim harikasin sen matematikciydin dimi valla bravo ben acaba dogrumu yanlismi diye emin olamamaktan yinede yapamam

Tamam tatlım, gerilerden geliyorum büyük ihtimalle ördekim düzeltmiştir kilonu :KK54:

vuuuuu sende süperin canım. :KK9::KK9:

ahahha ay çok güldüm :KK70::KK70::KK70: yalnız yemekte yemek yani
Nefis yemek tariflerine yüklemek için çekiyorum canim onlarida bilgisayara yüklüyorum antepin patlican kebabi bende yeni öğrendim

Süper olmuş canım eline sağlık
Sanırım hafta birincisi sensin :) tebrik ediyorum onun için de

Ciklatim senin de ellerine sağlık

Evet gördüm simdi :olamaz:
Cepten giriyorum, bilgisayara geçince cezasını yapmayanlara özel bir seyler yazacağım
Tamam tamam sen bilgisayara girmeden ben 500 ip daha atliyayimda crzam bitsinn :KK70:

Seninde eline sağlık canım Eyvaah yapılmamış cezalar var :skandal: morordek morordek fancynancy fancynancy :KK17:

Ciklatim senin de ellerine sağlık
Ne demek cnm:KK45:

Bunlar cezalar sadece değil mi çikilatacım?
Evet cnm diğer liste Ezgican05 Ezgican05 da

Ellerine sağlık canımm :nazar::nazar::nazar:
zevkle hazırladım cnm :KK52:

Emeğine sağlık canım
Rica ederim :KK16:

Back
X