Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar :KK200:

Aa neden öyle dedin Ferahcım ya, artık sona yaklaşıyor sanırım, baya ilerlemeye başladı aslında

Tabi ki o pasta oraya olmamış.
500 ip ceza keselim Cikilatacanavari Cikilatacanavari

100 ip de börek için Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Kaptanım erkenciymissin baya :)
İnsallah bakalım bu hafta takım pek durgun cidden, cumaya güzel sonuclar gelir umarım

:nazar::nazar:
Cumaya daha güzel bir sayı geliyor deseneee :rolleyes:

Gözlemeye de minicik 100 ip ceza keselim madem
Ördekim Oya ya yaptıkları çıldırttı beni. Aldatılan kadın olarak Merveye az bi sempatim vardı ama yerle bir etti dün. Bir insanın kafası basıl bu kadar entrikaya başar ben anlamıyorum valla bir de boş boş umut verdiler kadına vs. Baktığın zaman o cadıalr yüzünden hayatı çikolatalı dondurmaya dönmüş kadının, işleri güçleri yok koca koca kadınlar, doktorlar bir tane Oya ile uğraşıyorlar. Serhan’ın da bir anda karakter değiştirmesi de çok saçma geldi kaldı ki kaç yıllık karısı, ne halt olduğunu bilmiyor sanki, iki lafıyla Oya ya karşı baruta dönüyor. Ayyy işimi şişirdiler yeminle :KK70::KK70::KK70:

Ben cumaya hiç güzel bi sonuç beklemiyorum :110:
Niyeeeee ?

Günaydın herkese ...
Boynum tutulmuş çok fenayım. Bu hafta hiç bişey yolunda gitmiyo, bu nedir ya :KK34:
Bazen oluyor böyle günler canım. Moralimizi bozmuyoruz.

Günaydın kızlar :KK68: moralleri bozmuyoruz ikinci olduk diye yaymıyoruz son iki gün neler yapacaksınız cuma için planları olan varmı ben bugün öğlen hariç kabak detoxsu yapmayı düşünüyorum öğlen yalnızca protein alacağım çünkü ağrılı geçiyor reglm spor hak getire :KK22: pc den girdiğim içinde menüleri paylaşamıyorum pek fazla vaktim yok uzun uzun yazmaya :KK43:( fancynancy fancynancy ha gayret bahar yorgunluğunu tatil miskinliğini atalım üzerimizden bol bol su içelim yeşil beyaz rezene kekik çaylarını bol bol içelim ödem atalım kendimize iyi bakalım :KK68:
:KK73::KK73:

fancynancy fancynancy canım dün ne kadar eliptik yaptın spor puanın boş kalmış doldurayım :))
20 dk cık canım ama paylaşmadığım menülerimin cezasına gitsin. Tabi yeter mi? Yetmez. Yapıcim daha da oğluş kızıyor ben eliptik kullandığım zaman. Uyumasını bekliyorum bende. O da ayrı sıkıntı :işsiz:

Bu nasıl mens olmaktir ya gözümün önünde sürekli tatlılar uçuşuyor aralıksız şekerli şeyler istiyorum bebe aspirini istemeye kadar düştüm ya atacam kendimi biyerlerden bu güne kadar hiç tatlı istememisti cnm bu ne ya aaaa :eek::kızgın::sinirli:
Pisikolociktir o çikilatam. Değiştir kız şu nickini :sinirli::KK70:

Selam şekerler.
Günah çıkarma vakti. :oops::oops:
Dün her şey gayet güzel gidiyordu.
İşle ilgili bir hedefimiz vardı. O olunca dün hadi kutlama gibi olsun dedik ama diyeti de bozmasın diye balık lokantasına gittik. Buraya kadar her şey güzeldi ama sonrasında çok çok çok fena bir tatlı kaçamağı yaptım. Ne olduğunu söylemeyeyim ama sanırım baya kalori aldım. :sinirli::sinirli:

Kahvaltı:
2 dilim ekmek
2 yumurta
2 dilim peynir
1 domates

Akşam:
Balık
Salata
Tatlı :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

2 saat de yürüyüşüm var. Soğukta yürüyüş daha fazla kalori harcatıyor olabilir mi? Hava iyi diye ince çıkmıştım dışarı. Resmen dondum, gelince çok yorgundum. Bence soğuk etkili olabilir.
Hedefcim ne yaptın yaa :olamaz:
Baya bi kalori aldım dedigine göre baya da bi kalori harcaman gerek onu yakmak icin
1 saat eliptik desem ceza olarak? Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Ördekim Oya ya yaptıkları çıldırttı beni. Aldatılan kadın olarak Merveye az bi sempatim vardı ama yerle bir etti dün. Bir insanın kafası basıl bu kadar entrikaya başar ben anlamıyorum valla bir de boş boş umut verdiler kadına vs. Baktığın zaman o cadıalr yüzünden hayatı çikolatalı dondurmaya dönmüş kadının, işleri güçleri yok koca koca kadınlar, doktorlar bir tane Oya ile uğraşıyorlar. Serhan’ın da bir anda karakter değiştirmesi de çok saçma geldi kaldı ki kaç yıllık karısı, ne halt olduğunu bilmiyor sanki, iki lafıyla Oya ya karşı baruta dönüyor. Ayyy işimi şişirdiler yeminle :KK70::KK70::KK70:
Ahah canım baya içselleştirmişsin olayı ya :D
Boşver dizi de geç, entrika reyting yapıyor maalesef :KK48: Geçmiş haftalarda çok boş bölümler vardı, onlardan sonra ben bu bölümü (evet, yaptıklarını onaylamasam da) sevdim yani :)

Baya bi kalori aldım dedigine göre baya da bi kalori harcaman gerek onu yakmak icin

Ahah canım baya içselleştirmişsin olayı ya :KK70:
Boşver dizi de geç, entrika reyting yapıyor maalesef :KK48: Geçmiş haftalarda çok boş bölümler vardı, onlardan sonra ben bu bölümü (evet, yaptıklarını onaylamasam da) sevdim yani :)

Hak ettim kabul ördekcim ama bugün mü yarın mı bilemiyorum.
Sabahtan beri başım ağrıyor. Gece rahatlarsam yapmadan uyumam ama devam ederse yarın artık. :KK55::KK55:

Ahah canım baya içselleştirmişsin olayı ya :KK70:
Ya yok senaryonun saçmalığına kızdım :-)
Bu kadar karakteri nasıl karaktersizleştiriyorlar. :p

2 gundur pek giremiyorum. Annemlerdeyim. Tarti farkli demistim. Elimdeki bu farkli tartida gitti. Camdi kendi kendine tuzla buz oldu gece yarisi. Anlamadik niye oyle oldu. Bu cumaya kadar tarti alamazsak tartilamayabilirim. Tartilsam farkli bi sonuc cikabilir.

Gelelim bugunku menume
Sabah
1 haslanmis yumurta
Az peynir
Zeytin
Salatalik domates

Ara
2 ceviz biraz leblebi

Ogle
Taze fasulye
Yogurt

Ara
Elma

Aksam
Karisik kizartma:duduk:
Yogurt

2 gundur pek giremiyorum. Annemlerdeyim. Tarti farkli demistim. Elimdeki bu farkli tartida gitti. Camdi kendi kendine tuzla buz oldu gece yarisi. Anlamadik niye oyle oldu. Bu cumaya kadar tarti alamazsak tartilamayabilirim. Tartilsam farkli bi sonuc cikabilir.

Gelelim bugunku menume
Sabah
1 haslanmis yumurta
Az peynir
Zeytin
Salatalik domates

Ara
2 ceviz biraz leblebi

Ogle
Taze fasulye
Yogurt

Ara
Elma

Aksam
Karisik kizartma:duduk:
Yogurt
Kızartma mı :olamaz:
O zaman sana da 500 ip cezası keselim Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Kızlar bu haftaki menüleriniz hiç hoş değil. Lütfen yarını iyi degerlendirelim. Yoksa cumaya iç açıcı bir sonuç olmayacak. Geçen haftaki ikincilikten sonra sonunculuga gerilemeyelim lütfen :(

Kızlar bu haftaki menüleriniz hiç hoş değil. Lütfen yarını iyi degerlendirelim. Yoksa cumaya iç açıcı bir sonuç olmayacak. Geçen haftaki ikincilikten sonra sonunculuga gerilemeyelim lütfen :KK43:
Bu hafta tatil çoğumuzu olumsuz etkiledi anlaşılan. Rehavete kapılmamak lazım aslında. Bir kere yemeye başlayınca hemen durdurmak lazım. Yoksa durdurmak çok zor oluyor. Bende tatilden döndükten sonra çok zorlandım ama kendimi tuttum. Yoksa gidişat iyi değildi :işsiz:

Bugünkü menüm fancynancy fancynancy
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta beyazı
  • 2 dilim tam buğday ekmeği
  • Az krem peynir
  • Domates , marul
  • 2 zeytin
Ara
  • 4 kuru kayısı
Öğle
  • 1 tane simit
  • Peynir
Ara
  • 1 kuru incir
  • 2 kuru kayısı
Akşam
  • 1 tabak tarhana çorbası
3 lt su
250 ip atlama (cezamın yarısı. Kalanını yarın tamamlarım)
45 dk leslie

Bu hafta tatil çoğumuzu olumsuz etkiledi anlaşılan. Rehavete kapılmamak lazım aslında. Bir kere yemeye başlayınca hemen durdurmak lazım. Yoksa durdurmak çok zor oluyor. Bende tatilden döndükten sonra çok zorlandım ama kendimi tuttum. Yoksa gidişat iyi değildi :işsiz:
Evet kesinlikle katılıyorum hemen çeki düzen vermek lazım

Back
X