Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta tatil çoğumuzu olumsuz etkiledi anlaşılan. Rehavete kapılmamak lazım aslında. Bir kere yemeye başlayınca hemen durdurmak lazım. Yoksa durdurmak çok zor oluyor. Bende tatilden döndükten sonra çok zorlandım ama kendimi tuttum. Yoksa gidişat iyi değildi :işsiz:

Evet bence de. Insan bi kere yiyince amann yedim nasil olsa sunu da yiyeyim deyiveriyor. Belirledigimiz cizgiyi hoc asmamak lazim aslinda. Asindca arkasi mutlaka geliyor

Kahvaltı
Filtre kahve sütlü
Yeşil elma

Ara
Filtre kahve

Öğle
Hindi fümeli menemen
1 dilim tb ekmek

Ara
Türk kahvesi

Akşam
5 köfte
1 tk hardal
Domates - salatalık
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 bardak ayran

Su: 2 lt bitti
Spor: maalesef yok. Öksürüğüm azdı, göğsüm daralıyor :işsiz::işsiz: bi geçsin artık yaaa

Bu arada yazmayı unuttum Türk kahvemin yanında hani şu keklere atılan damla çikolatalar var ya, 10–12 tane onlardan vardı. Hem bitter hemde minicik. Valla. Yedikten sonra fark ettim ki ben şekersiz 21 güne başlamıştım. :olamaz::olamaz::olamaz:
Geçmiş olsun tabi. Cuma yine kv kerdeyiz çünkü kp nin Doğum günü. Sonra benim Doğum günüm geliyor mayısta, benden iki hafta sonra büyük görümcemin, heee arada anneler günü de var. :confused::confused: Allah’ım sen bizi pastaların, tatlıların ve bilimum cıssların cazibesinden ve zulmünden koru lütfen. Amin.

Bugünkü menüm fancynancy fancynancy
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta beyazı
  • 2 dilim tam buğday ekmeği
  • Az krem peynir
  • Domates , marul
  • 2 zeytin
Ara
  • 4 kuru kayısı
Öğle
  • 1 tane simit
  • Peynir
Ara
  • 1 kuru incir
  • 2 kuru kayısı
Akşam
  • 1 tabak tarhana çorbası
3 lt su
250 ip atlama (cezamın yarısı. Kalanını yarın tamamlarım)
45 dk leslie
Bebeyim menündeki tek kötü simit olmuş. 4 dilim ekmek biliyorsun simit. Karbonhidratın fazla kaçmış haliyle bugün. Cezana 200 ip daha ekle bence :KK48:
Günde 4 dilim ekmek makul ama 2 dilim bence fazla orda. Dilim başına 100 den atlayıver. :spor::KK15:

fancynancy fancynancy çarşamba menü
Sabah 9 buçuk 1kase yulaf ezmesi 2 kayısı yarım armut tarçın 2ceviz 1 kaşık kuru üzümlü süt.
1de yeşil çay yanına kuruyemiş yiyip Geçiştirçektim ama vaz geçip
pırasa yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği
Aksam 7de kabak sote ceviz Maydonoz dereotu yogurtlu salata
2dilim ekmek
Yarim armut canım tatlı bişey istedi
9bucuk çay
4 badem
Su 1 buçuk
Spor yok.

Bebeyim menündeki tek kötü simit olmuş. 4 dilim ekmek biliyorsun simit. Karbonhidratın fazla kaçmış haliyle bugün. Cezana 200 ip daha ekle bence :KK48:
Günde 4 dilim ekmek makul ama 2 dilim bence fazla orda. Dilim başına 100 den atlayıver. :spor::KK15:
Haklısın valla canım. Yarım yiicektim. Yukarda izah ettiğin gibi cazibesine dayanamadım. :-):-):-)
Atlarız cezamızı ne yapalım:spor::spor:

Gunaydin herkese:)

Çarşamba günkü menüm

Sabah:
Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 yumurta, kredi kartı büyüklüğünde kutusu peynir , 10 zeytin, domates, salatalik , 1 kapya biber (Ekmek Yok)

Öğlen: 1 karnıyarık ve salata ve ayran

Ara 16:30 1 yeşil elma ve çeyrek kase yoğurt

Akşam: 1 tabak nohut yemeği, yarım kase yoğurt ve salata( marul domates salatalık soğan)

10:00 2 yk zencefil, zerdaçal ve pul biberli yoğurt

Spor 250 adet ip atlama

3 lt su

1 günümüz kaldı sadeceeeee, 1 gün.

balpamuk balpamuk S Suzi1704 @karabiber01 si_bel si_bel 0zlem 0zlem hedef38beden hedef38beden H hayalalemiveben Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Nerelerdesinizzzz bakiyim. Gezdiğiniz sizin olsun, yiyip içtiğinizi anlatın :KK45:
Geçen gün aynı cümleyi kardeşime kurmuştum görünce bi gülesim geldi cnm dun cenazemiz vardı ordaydik ondan ugrayamadim az sonra menümü yazarim

Bu arada yazmayı unuttum Türk kahvemin yanında hani şu keklere atılan damla çikolatalar var ya, 10–12 tane onlardan vardı. Hem bitter hemde minicik. Valla. Yedikten sonra fark ettim ki ben şekersiz 21 güne başlamıştım. :olamaz::olamaz::olamaz:
Geçmiş olsun tabi. Cuma yine kv kerdeyiz çünkü kp nin Doğum günü. Sonra benim Doğum günüm geliyor mayısta, benden iki hafta sonra büyük görümcemin, heee arada anneler günü de var. :confused::confused: Allah’ım sen bizi pastaların, tatlıların ve bilimum cıssların cazibesinden ve zulmünden koru lütfen. Amin.
Sen şimdiden bi 20 bin ip atla ceza niyetine :KK11:

Back
X