Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada yazmayı unuttum Türk kahvemin yanında hani şu keklere atılan damla çikolatalar var ya, 10–12 tane onlardan vardı. Hem bitter hemde minicik. Valla. Yedikten sonra fark ettim ki ben şekersiz 21 güne başlamıştım. :olamaz::olamaz::olamaz:
Geçmiş olsun tabi. Cuma yine kv kerdeyiz çünkü kp nin Doğum günü. Sonra benim Doğum günüm geliyor mayısta, benden iki hafta sonra büyük görümcemin, heee arada anneler günü de var. :confused::confused: Allah’ım sen bizi pastaların, tatlıların ve bilimum cıssların cazibesinden ve zulmünden koru lütfen. Amin.
:olamaz::olamaz::olamaz:
Doğum günün mayısın kaçındaydı Ferahcım? Boğa burcu oldugunu biliyorum da tarihi unutmusum :)
Bizim Umut'un da dogum gunu yaklasıyor. Bu sene anneler gününe denk geldi :KK48::KK48: İkisi bir arada olunca benden ekstra 1 cıs azaldı :KK53:
Sen şimdiden bi 20 bin ip atla ceza niyetine :KK11:
Ahahahha çok iyiymiş bu ya, bence de öyle yapsın:KK48::KK48:

Selam kızlar geçmişte ne buldum bak morordek tamda doğum günü yaklaşmışken paylasayim

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-25-20-14-51-307.webp
    Screenshot_2018-04-25-20-14-51-307.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 24
Kaptanım burdayız. Muhtemelen cumadan önceki son gün ya spor yapıyordur herkes:)

Ben öğlen 100 ip atladım. akşama Allah kerim bakalım
Umarım öyledir hayalcim bana nedense öyle gelmiyor :işsiz:
Ördeğim Orhan Veli'nin dediğş gibi "Beni hep bu güzel havalar mahvetti." :kahve::kahve:
Hedefcim güzel havalar bizi mahvetmek yerine motive etmeli. Yaz geliyor, yaza kilolu mu girelim yani? Aksine daha çok azmedip incecik hayalimizdeki gibi bir görüntüyle girmeliyiz bence Hoppa

:olamaz::olamaz::olamaz:
Doğum günün mayısın kaçındaydı Ferahcım? Boğa burcu oldugunu biliyorum da tarihi unutmusum :)
Bizim Umut'un da dogum gunu yaklasıyor. Bu sene anneler gününe denk geldi :KK48::KK48: İkisi bir arada olunca benden ekstra 1 cıs azaldı :KK53:

Ahahahha çok iyiymiş bu ya, bence de öyle yapsın:KK48::KK48:
Naaayyıırrrrr, bu bir tür intihar göreviyus. :KK70::KK70::KK70: Atlarım heeee, bak atlıyorum :KK70:

8iydi ördekim :KK15:

Back
X