Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedefcim ilk sayfadaki mesaja ben bi spor tablosu yaptım. Orda her spor türünün bi puanı var. İpin puanına es değer olan herhangi bir spor yapabilirsin.
1000 ip = 200 dakika yürüyüş = 1 saat eliptik
Birazını eliptik birazını yürüyüş şeklinde de yapabilirsin

Sen de hedefcim :KK74::KK15:

Ahh, tamam ördeğim. Gördüm şimdi. :KK45::KK45:

Ya ben cezaları hep ip cinsinden yazıyordum da acaba puan cinsinden mi yazsam? Atıyorum 100 puanlık ceza dediğimde siz de ilk sayfadaki tablodan 100 puanlık istediğiniz sporu yapıp sonra da yaptığınızı yine puan cinsinden mi bildirseniz? Zor mu olur, ne dersiniz buna?

Bence sana nasıl kolaysa öyle yap. Biz kendimiz bakar , hesaplarız. O kadarını da yapalım artık. :oops::oops:

evet canım 3 aydır oradaydım, yerleşirim belki bu yaz sonu gideceğim kısmet olursa :)

Niye gitmiştin? Neler yaptın? Eşinle mi gitmiştiniz? Artık Eskişehir'de yaşamıyor musun? Resmen sorguya çektim. :KK47:

Ya ben cezaları hep ip cinsinden yazıyordum da acaba puan cinsinden mi yazsam? Atıyorum 100 puanlık ceza dediğimde siz de ilk sayfadaki tablodan 100 puanlık istediğiniz sporu yapıp sonra da yaptığınızı yine puan cinsinden mi bildirseniz? Zor mu olur, ne dersiniz buna?
Puan hesabı bana da uyar. İyi düşünmüşsün bence Her zaman ip atlanmıyo çünkü

Bence de puanlama hesabı güzel fikir:super:

bu hafta hafif hastalık modunda olduğum için motivasyonum çok düşüktü. Nasıl bir bünyem var sinir oluyorum valla. Biraz tempoyu düşürsem bırak kilo vermeyi hemen almaya geçiyorum. :işsiz:Bir de şunu farkettim bağırsak problemim yoksa o hafta güzel kilo veriyorum. Varsa hep artı çıkıyorum. Motivasyonumu arttırmam lazım bu hafta yine eksilere dönmek istiyorum:spor:

Dünkü menüm şöyle fancynancy fancynancy
Uyanınca 2 bardak su ve 2 kuru kayısı

12.30 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Kuruyemiş
2 dilim ananas
1 yerli muz

19.00 akşam:
Urfa kebap
Salata
Közlenmiş domates, biber
1 karış büyüklüğünde lavaş

2.5 litre su
1 Türk kahvesi
Çay

45 dakika yürüyüş Cikilatacanavari Cikilatacanavari 100 dakika cezam vardı.

Bugünkü menüm fancynancy fancynancy
Uyanınca 2 bardak su ve 2 kuru incir, 2 kuru erik

12.00 kahvaltı:
2 sahanda yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Yeşillik
Kuruyemiş
Yarım yerli muz

17.30 akşam:
2 lahmacun
Salata
Şalgam

3.5 litre su
2 Türk kahvesi
Çay

Spor:80 dakika yürüyüş Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Dünkü 45 dakikayla beraber 100 dakika cezamı geçmiş oluyorum.

Birazdan da yeşil çay içeceğim. :KK50:

bu hafta hafif hastalık modunda olduğum için motivasyonum çok düşüktü. Nasıl bir bünyem var sinir oluyorum valla. Biraz tempoyu düşürsem bırak kilo vermeyi hemen almaya geçiyorum. :işsiz:Bir de şunu farkettim bağırsak problemim yoksa o hafta güzel kilo veriyorum. Varsa hep artı çıkıyorum. Motivasyonumu arttırmam lazım bu hafta yine eksilere dönmek istiyorum:spor:
O zaman hep birlikte bu hafta 1.liğe koşuyoruzzzz

Hadi o zaman Suzancım seni piste davet ediyorum, silkelenip ölü toprağını atalım üzerimizden. Menülerin iyi zaten birazcık spora mı ağırlık versen ki?
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Nayır, siz kardeşsiniz. Ooppsss, sorry. Bu başka bişiyin repliğiydi di mi :KK70::KK70::KK70:
Ahah evet ama benim giriş tam olarak bu repliğe referans veriyor :D
Saglik olsun. Insallah haftaya guzel bir sonucla girerim gruba.
Canım zaten grubumuzun bir üyesisin sadece şu an için takım ortalamasını etkilemiyorsun o kadar, yoksa ayrı gayrı yok :KK19:

Hayırlı olsun arkadaşlar. Antibiyotik alırken grip ya da nezle olan birinden size selam olsun. Ya bu alerji nasıl bir merettir arkadaş. Faranjiti atlattım antibiyotiksiz derken, öksürük beni süründürmeye başladı. Doktora gittim, solunum testi, akciğer röntgeni vs derken çok şükür sıkıntısız atlattım ama dayadı antibiyotiği kaçamadım. Ve alerjik astım büyük ihtimalle dedi. Bi de eski röntgenimi görmek istedi kalın bir damar var arkasını göremiyorum muhtemelen doğuştan vs falan dedi 2 ay sonra yine röntgen istedi. Muhtemelen kontrol sonrası alerji testi de isteyecek. Aman yaaaaa.
Şu an burnum tıkalı ve kulaklarım da aynı şekilde. Beynime basınç yapıyor resmen. Bi de işin enteresan tarafı burnum tıkalı içi dolu gibi ama akan bişi yok ay çıldırcim vallahi. Az önce kalkınca beynim karıncalandı resmen bir fena oldum, tansiyonuma bakim dedim, hissettim çünkü 10 a 7 çıktı.
Nefret ediyorum bu mevsim geçişlerinden yaaaaaa.

Hadi o zaman Suzancım seni piste davet ediyorum, silkelenip ölü toprağını atalım üzerimizden. Menülerin iyi zaten birazcık spora mı ağırlık versen ki?

Ahah evet ama benim giriş tam olarak bu repliğe referans veriyor :KK70:

Canım zaten grubumuzun bir üyesisin sadece şu an için takım ortalamasını etkilemiyorsun o kadar, yoksa ayrı gayrı yok :KK19:
:KK15::KK15:

Hayırlı olsun arkadaşlar. Antibiyotik alırken grip ya da nezle olan birinden size selam olsun. Ya bu alerji nasıl bir merettir arkadaş. Faranjiti atlattım antibiyotiksiz derken, öksürük beni süründürmeye başladı. Doktora gittim, solunum testi, akciğer röntgeni vs derken çok şükür sıkıntısız atlattım ama dayadı antibiyotiği kaçamadım. Ve alerjik astım büyük ihtimalle dedi. Bi de eski röntgenimi görmek istedi kalın bir damar var arkasını göremiyorum muhtemelen doğuştan vs falan dedi 2 ay sonra yine röntgen istedi. Muhtemelen kontrol sonrası alerji testi de isteyecek. Aman yaaaaa.
Şu an burnum tıkalı ve kulaklarım da aynı şekilde. Beynime basınç yapıyor resmen. Bi de işin enteresan tarafı burnum tıkalı içi dolu gibi ama akan bişi yok ay çıldırcim vallahi. Az önce kalkınca beynim karıncalandı resmen bir fena oldum, tansiyonuma bakim dedim, hissettim çünkü 10 a 7 çıktı.

Geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa versin

Ahah evet ama benim giriş tam olarak bu repliğe referans veriyor :KK70:

Davetini kabul ediyor ve piste atlıyorum :halay:Aynen canım geçen hafta hiç yürüyüş yapamadım. Sadece 1 gün jillian yaptım. 3 gün her tarafım ağrıdı:KK70:bu hafta yürüyüş + jillian yapmayı düşünüyorum. :KK39:

Geçmiş olsun canım. İnsanın bir rahatsızlığı varsa başka birşeye konsantre olması zor oluyor gerçekten. Can sıkıcı ama sonuçta çözülemeyecek sorunlar değil. Yakın zamanda bir şeyin kalmaz umarım :KK19:

Back
X