- Konu Sahibi Cherry Mom
- #283.081
Suya dikkat etmedim ve yürüyüşe çıkamadim canimMenün gayet güzel canım su ve spor belirtmemişsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suya dikkat etmedim ve yürüyüşe çıkamadim canimMenün gayet güzel canım su ve spor belirtmemişsin
Hedefcim ilk sayfadaki mesaja ben bi spor tablosu yaptım. Orda her spor türünün bi puanı var. İpin puanına es değer olan herhangi bir spor yapabilirsin.
1000 ip = 200 dakika yürüyüş = 1 saat eliptik
Birazını eliptik birazını yürüyüş şeklinde de yapabilirsin
Sen de hedefcim![]()
Ya ben cezaları hep ip cinsinden yazıyordum da acaba puan cinsinden mi yazsam? Atıyorum 100 puanlık ceza dediğimde siz de ilk sayfadaki tablodan 100 puanlık istediğiniz sporu yapıp sonra da yaptığınızı yine puan cinsinden mi bildirseniz? Zor mu olur, ne dersiniz buna?
evet canım 3 aydır oradaydım, yerleşirim belki bu yaz sonu gideceğim kısmet olursa :)
Puan hesabı bana da uyar. İyi düşünmüşsün bence Her zaman ip atlanmıyo çünküYa ben cezaları hep ip cinsinden yazıyordum da acaba puan cinsinden mi yazsam? Atıyorum 100 puanlık ceza dediğimde siz de ilk sayfadaki tablodan 100 puanlık istediğiniz sporu yapıp sonra da yaptığınızı yine puan cinsinden mi bildirseniz? Zor mu olur, ne dersiniz buna?
Bence de puanlama hesabı güzel fikirYa ben cezaları hep ip cinsinden yazıyordum da acaba puan cinsinden mi yazsam? Atıyorum 100 puanlık ceza dediğimde siz de ilk sayfadaki tablodan 100 puanlık istediğiniz sporu yapıp sonra da yaptığınızı yine puan cinsinden mi bildirseniz? Zor mu olur, ne dersiniz buna?
Herkes fikrini beyan etmemiş henüz ama sanırım çoğunluk puan şeklinde ceza yazılmasına karşı değil? İtirazı olan ya şimdi konuşsun ya da sonsuza dek sussun![]()
Hayırdır inşallah diyelimTarti kirildi. Farkli tartiyla tartildim. Kendi evimde degilim. Bi aksilik cikmazsa onumuzdeki cuma kendi tartimla tartilacagim. Gruba gireyim dedigimden beri 3. Tarti.
O zaman hep birlikte bu hafta 1.liğe koşuyoruzzzzbu hafta hafif hastalık modunda olduğum için motivasyonum çok düşüktü. Nasıl bir bünyem var sinir oluyorum valla. Biraz tempoyu düşürsem bırak kilo vermeyi hemen almaya geçiyorum.Bir de şunu farkettim bağırsak problemim yoksa o hafta güzel kilo veriyorum. Varsa hep artı çıkıyorum. Motivasyonumu arttırmam lazım bu hafta yine eksilere dönmek istiyorum
![]()
Evet dün bildirim yapsaydın listeye alırdık
Haftaya kaldı artık
Hayırdır inşallah diyelimşunu da iliştirivereyim
![]()
Hadi o zaman Suzancım seni piste davet ediyorum, silkelenip ölü toprağını atalım üzerimizden. Menülerin iyi zaten birazcık spora mı ağırlık versen ki?bu hafta hafif hastalık modunda olduğum için motivasyonum çok düşüktü. Nasıl bir bünyem var sinir oluyorum valla. Biraz tempoyu düşürsem bırak kilo vermeyi hemen almaya geçiyorum.Bir de şunu farkettim bağırsak problemim yoksa o hafta güzel kilo veriyorum. Varsa hep artı çıkıyorum. Motivasyonumu arttırmam lazım bu hafta yine eksilere dönmek istiyorum
![]()
Ahah evet ama benim giriş tam olarak bu repliğe referans veriyor
Nayır, siz kardeşsiniz. Ooppsss, sorry. Bu başka bişiyin repliğiydi di mi![]()
Canım zaten grubumuzun bir üyesisin sadece şu an için takım ortalamasını etkilemiyorsun o kadar, yoksa ayrı gayrı yokSaglik olsun. Insallah haftaya guzel bir sonucla girerim gruba.
Hadi o zaman Suzancım seni piste davet ediyorum, silkelenip ölü toprağını atalım üzerimizden. Menülerin iyi zaten birazcık spora mı ağırlık versen ki?
Canım zaten grubumuzun bir üyesisin sadece şu an için takım ortalamasını etkilemiyorsun o kadar, yoksa ayrı gayrı yok![]()
Hayırlı olsun arkadaşlar. Antibiyotik alırken grip ya da nezle olan birinden size selam olsun. Ya bu alerji nasıl bir merettir arkadaş. Faranjiti atlattım antibiyotiksiz derken, öksürük beni süründürmeye başladı. Doktora gittim, solunum testi, akciğer röntgeni vs derken çok şükür sıkıntısız atlattım ama dayadı antibiyotiği kaçamadım. Ve alerjik astım büyük ihtimalle dedi. Bi de eski röntgenimi görmek istedi kalın bir damar var arkasını göremiyorum muhtemelen doğuştan vs falan dedi 2 ay sonra yine röntgen istedi. Muhtemelen kontrol sonrası alerji testi de isteyecek. Aman yaaaaa.
Şu an burnum tıkalı ve kulaklarım da aynı şekilde. Beynime basınç yapıyor resmen. Bi de işin enteresan tarafı burnum tıkalı içi dolu gibi ama akan bişi yok ay çıldırcim vallahi. Az önce kalkınca beynim karıncalandı resmen bir fena oldum, tansiyonuma bakim dedim, hissettim çünkü 10 a 7 çıktı.
Nefret ediyorum bu mevsim geçişlerinden yaaaaaa.
Davetini kabul ediyor ve piste atlıyorumHadi o zaman Suzancım seni piste davet ediyorum, silkelenip ölü toprağını atalım üzerimizden. Menülerin iyi zaten birazcık spora mı ağırlık versen ki?
Canım zaten grubumuzun bir üyesisin sadece şu an için takım ortalamasını etkilemiyorsun o kadar, yoksa ayrı gayrı yok![]()
Geçmiş olsun canım. İnsanın bir rahatsızlığı varsa başka birşeye konsantre olması zor oluyor gerçekten. Can sıkıcı ama sonuçta çözülemeyecek sorunlar değil. Yakın zamanda bir şeyin kalmaz umarımHayırlı olsun arkadaşlar. Antibiyotik alırken grip ya da nezle olan birinden size selam olsun. Ya bu alerji nasıl bir merettir arkadaş. Faranjiti atlattım antibiyotiksiz derken, öksürük beni süründürmeye başladı. Doktora gittim, solunum testi, akciğer röntgeni vs derken çok şükür sıkıntısız atlattım ama dayadı antibiyotiği kaçamadım. Ve alerjik astım büyük ihtimalle dedi. Bi de eski röntgenimi görmek istedi kalın bir damar var arkasını göremiyorum muhtemelen doğuştan vs falan dedi 2 ay sonra yine röntgen istedi. Muhtemelen kontrol sonrası alerji testi de isteyecek. Aman yaaaaa.
Şu an burnum tıkalı ve kulaklarım da aynı şekilde. Beynime basınç yapıyor resmen. Bi de işin enteresan tarafı burnum tıkalı içi dolu gibi ama akan bişi yok ay çıldırcim vallahi. Az önce kalkınca beynim karıncalandı resmen bir fena oldum, tansiyonuma bakim dedim, hissettim çünkü 10 a 7 çıktı.
Nefret ediyorum bu mevsim geçişlerinden yaaaaaa.